Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

u nas tyle suczki
Monika prosiła żeby wpłacić pieniądze na konto fundacjii for animals wrocław ,
jeśli chodzi o inne psy to jego charakter zna najlepiej ten pan z hotelu

Posted

to co ja mam Wam przelac pieniadze a Wy do hotelu?
jutro wyjezdzam bede dopiero po nowym roku i wowczas bede robic przelewy. Z panem rozmawialam że mam zrobbic przelew po wystawionej fakturze. Rozumiem ze ja juz macie..

Posted

mogę się wtrącić?
po co Ambra ma wysyłać pieniadze do fundacji,a fundacja do hotelu?
hotel prześle fakturę na fundację,a Ambra podaną kwotę zapłaci hotelikowi....wg mnie tak jest prościej
Pan z hoteliku nie stwarza problemów jeśli np pieniądze przyjdą z kilkudniowym opóźnieniem,wystarczy go uprzedzić

Posted

Apacz już po strzyżeniu i kastracjii-dzisiaj , pani tym razem mówiła o nim same miłe rzeczy , puszczają go do innych psów bo bardzo lubi je , lubi też koty , on kocza wszystkich -niesamowite zainteresowanie życiem

Posted

Apacz to naprawdę słodki, przyjazny psiak, całe szczęście, że świat dla niego wygląda już inaczej, niż krótki łańcuch, dreptanie po własnych odchodach (nawet na zdjęciach to widać!), no i bicie chyba też...
jak podniosłam aparat do góry, żeby zrobić zdjęcie... rozpłaszczył się na ziemi, dopiero po kilku próbach i głaskaniach udało się go sfotografować na 4 łapach...

Dziękując Wam za pomoc Apaczowi składam dziś bardzo ciepłe, serdeczne życzenia - wszystkiego, co dobre na Nowy 2010 Rok!!!:loveu:

No i Apaczowi wspaniałego domku !!!

Posted

to mało -ucieszy-
to chwila szczęścia !!!
cudowne stworzonko- które tyle lat znało tylko świat na długość łańcucha
dziękuję wam za pomoc w uwolnieniu go

Posted

chłopak ostrzyżony, wykastrowany,wiemy,ze przyjazny do ludzi i wszelkich zwierząt
teraz trzeba Apaczowi zrobić piękne ogłoszenia i niech się domki bija o niego!!

Posted

ja zrobię za chwilę takie lokalne w szerloku
jutro porozwieszam u siebie w pracy w powiecie , MArysia w domu kulturzrobimy tez na alegro
czy może ktoś jeszcze gdzieś zrobić ?

Posted

mam jeszcze jego zdjęcia -myśle że mam wszystkie jego zdjęcia -ale to koniec mojego wolnego czsu, jutro idę do pracy , a dzisiaj jeszcze muszę ...
gdyby w tyg ktoś miał trochę czasu żeby zrobić nieco ogłoszeń podesłałabym zdjęcia

Posted

świetnie że ma pgłoszenia , to naprawdę cudowny pies , on prawie wcale nie szczekał i ten facet mówił że jest duży i głupi
jak odwiozłam go po podstrzyżynach i po raz pierwszy w życiu był na spacerze i ktoś go głaskał -zadzwoniłam do faceta to powiedział , że no głupi był ale terez całkiem zgłupiał
okazało się że całą noc wył i ujadał -poczuł że jest drugi świat , teraz może mówic , że to jego świat ,
bardzo wszystkim dziękuje ze pomogliście go uratowac , szczególnie Elizie , która po niego przyjechała tak daleko i jej mężowi , który wśród kilku bab nie umiejących namówić Apacza żeby wsiadł do samochodu---poprostu wziął Apacza na ręce i zaniósł

Posted

Myślę, że sprawdziłby się jakiś nie za długi, z konkretami i naciskiem na charakter Apacza i obecną sytuację - gdzie przebywa, z kim się kontaktować itp. :)

Posted

oki
Apacz przebywa w hotelu w Zielonej Górze
jest tam pod dobrą opieką , został profesjonalnie ostrzyżony , jest wykastrowany
okazało się że koch wszystkich --ludzi , psy , koty
nie ma w nim wogóle agresjii
uwielbia się przytulać . bawić , biegać z psami
poprostu poznaje wolność i nie może się nią nacieszyc
jest dużym psem -waży 43 kg , ale porusza sie z gracją
kontakt w sprawie adopcjii
-Ania 604431861
-Marysia 504253374