elisse Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 czerda wstaw tu na wątek ten filmik,też chcę zobaczyć szczęśliwego Apacza!! Quote
czerda Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 ten filmik oglądałam w komórce Iwony , ale obiecała zrobić lepszy i wstawię wczoraj pisała że wszyscy podziwiają wciąż apacza , ciągle słyszy tylko słowa zachwytu ,a on wtedy podnosi wysoko głowę i wtedy jest jeszcze piękniejszy Quote
elisse Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ja bym chętnie nawet taki "komórkowy" filmik obejrzała.....ważny jest Apacz a nie jakość nagrania ;) Quote
czerda Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 http://poczta.onet.pl/11369003,zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=27852676&s=6 mam problem z wklejaniem zdjęć ale mari poproszę , Apacz jest coraz cudniejszy i coraz szczęśliwszy !!! Quote
Agucha Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Apaczku, co u Ciebie? jak spędzasz lato? :) Quote
mari23 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Agucha napisał(a):Apaczku, co u Ciebie? jak spędzasz lato? :) mama czerdy była w Wałbrzychu, odwiedziła Apacza - jest cudowny, piękny i naprawdę szczęśliwy ! i bardzo go tam kochają! jak czerda wróci z wakacji poproszę ją o "załatwienie" jakichś fotek dla Was ;) Quote
Agucha Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mari23 napisał(a):mama czerdy była w Wałbrzychu, odwiedziła Apacza - jest cudowny, piękny i naprawdę szczęśliwy ! i bardzo go tam kochają! jak czerda wróci z wakacji poproszę ją o "załatwienie" jakichś fotek dla Was ;) Cudownie! :) Pewnie chłopak pięknie obrósł i jest ozdobą ogrodu :loveu: Quote
Agucha Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Udało się załatwić jakieś zdjęcia Apacza? :) Quote
Mani2000 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Apacz ma nową koleżanke Grete hip hip hurra Quote
mari23 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Agucha napisał(a):Udało się załatwić jakieś zdjęcia Apacza? :) a udało, udało.... ale - kiepskiej jakości, to jedno, a w formacie nie do przyjecia przez fotosik - to drugie.... Apacz wygląda cudnie! mam fotkę samego Apacza i dwie z Gretą, ale..... :shake: Quote
czerda Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 pokochali się od pierwszego wejrzenia Apacz zaprosił Gretę do swojej budy...mnie też zaprosił , nawet < kawałek > weszłąm w sobotę jadę ich odwiedzić , bo tęsknię za nimi Greta mieszka w domu , Apacz na zewnatrz , jego sierść i futro - jest przeprzeprzecudny Apacz pokazuje jej uroki półhektorowej posesjii jedno co jest , hm , no nie nazwę ....pewnego ranka pan znalazł za domem sarnę < obok sa pola> ...miała zjedzony spory kawałek nikt nie wie , jak zginęłą , ale podejrzenia są oczywiste... Quote
Agucha Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Może została potrącona i w amoku przybiegła. Nie jest powiedziane, że Apacz ją zagryzł... bez przesady... Kiedy będą obiecane zdjęcia? Quote
czerda Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 hm... ale teren jest wysoko ogrodzony i musiała tam wskoczyć po weekendzie na pewno będą zdjęcia w każdym razie dla mnie jego widok po 3 miesiącach--to jakby inny pies , to też ta zimowa szata tak go zzdobi , ale rzeczywiście jest przeogromny i baardzo kochany przez tych ludzi < z wzajemnością> Quote
Agucha Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 czerda napisał(a):hm... ale teren jest wysoko ogrodzony i musiała tam wskoczyć po weekendzie na pewno będą zdjęcia w każdym razie dla mnie jego widok po 3 miesiącach--to jakby inny pies , to też ta zimowa szata tak go zzdobi , ale rzeczywiście jest przeogromny i baardzo kochany przez tych ludzi < z wzajemnością> Sarna nie jest na tyle durna, żeby czując psa wskakiwała przez wysokie ogrodzenie. Pies tym bardziej sobie nie upolował i niczym lampart nie wciągnął przez płot :lol: Obstawiam, że ktoś potrącił, obawiał się konsekwencji i przerzucił przez ogrodzenie. Pies - wiadomo - mógł pogryźć jak się biedna rzucała... Zacieram ręce na zdjęcia :) Chciałabym zobaczyć jak bardzo się zmienił :) Quote
mari23 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dostałam fotki od czerdy: i jeszcze Greta - ma już zdjęty gips Quote
czerda Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Apacz wyszedł z budy wykopując trochę siana.. pachniał bardzo sianemi miał go na sobie przywitał się , zjadł kilka parówek i ...poszedł dalej spać bo to była pora jego snu- śpi do 12 jest przekochany potem na pożegnanie już z budy raz szczeknął on jednak ma coś z myśliwego kilka dni temu z sypialni wziął sobie ...owczą skórę , zakopał ją i następnego dnia odkopał z błotnistej brei-chodził z nią w zębach wokół domu bardzo dumny jest przeuroczy Quote
czerda Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 super! Apacz nalega , żeby Greta wchodziła do jego budy gentelmen oprowadza ją po posesjii , ona chodzi powoli - ma już ściągnięty gips -nogi wygojone , ale uwaza na nie -Apacz staje i czeka na nią Quote
Mani2000 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 czerda napisał(a):super! Apacz nalega , żeby Greta wchodziła do jego budy gentelmen oprowadza ją po posesjii , ona chodzi powoli - ma już ściągnięty gips -nogi wygojone , ale uwaza na nie -Apacz staje i czeka na nią popłakałam sie po prostu rycze ze szczęścia ta sie ciesze że są w zgodzie Quote
elisse Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 takie foty i wieści to miód na moje serce,wkońcu od Apacza zaczęło się moje "pomaganie chartom" - on jest moim "pierwszym" ! dostałam zdjęcia od Mari na komórkę,ale widziec go teraz w pełnej krasie to zupełnie coś innego obrósł jak niedźwiedź na zimę :D mam podejrzenia,że Państwo podarowali Apaczowi ta owczą skórkę ;) Quote
Recommended Posts