Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ten filmik oglądałam w komórce Iwony , ale obiecała zrobić lepszy i wstawię
wczoraj pisała że wszyscy podziwiają wciąż apacza , ciągle słyszy tylko słowa zachwytu ,a on wtedy podnosi wysoko głowę i wtedy jest jeszcze piękniejszy

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Agucha napisał(a):
Apaczku, co u Ciebie? jak spędzasz lato? :)

mama czerdy była w Wałbrzychu, odwiedziła Apacza - jest cudowny, piękny i naprawdę szczęśliwy !
i bardzo go tam kochają!
jak czerda wróci z wakacji poproszę ją o "załatwienie" jakichś fotek dla Was ;)

Posted

mari23 napisał(a):
mama czerdy była w Wałbrzychu, odwiedziła Apacza - jest cudowny, piękny i naprawdę szczęśliwy !
i bardzo go tam kochają!
jak czerda wróci z wakacji poproszę ją o "załatwienie" jakichś fotek dla Was ;)

Cudownie! :)
Pewnie chłopak pięknie obrósł i jest ozdobą ogrodu :loveu:

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Agucha napisał(a):
Udało się załatwić jakieś zdjęcia Apacza? :)

a udało, udało....
ale - kiepskiej jakości, to jedno, a w formacie nie do przyjecia przez fotosik - to drugie....

Apacz wygląda cudnie!
mam fotkę samego Apacza i dwie z Gretą, ale..... :shake:

• 2 weeks later...
Posted

pokochali się od pierwszego wejrzenia
Apacz zaprosił Gretę do swojej budy...mnie też zaprosił , nawet < kawałek > weszłąm
w sobotę jadę ich odwiedzić , bo tęsknię za nimi
Greta mieszka w domu , Apacz na zewnatrz , jego sierść i futro - jest przeprzeprzecudny
Apacz pokazuje jej uroki półhektorowej posesjii
jedno co jest , hm , no nie nazwę ....pewnego ranka pan znalazł za domem sarnę < obok sa pola> ...miała zjedzony spory kawałek
nikt nie wie , jak zginęłą , ale podejrzenia są oczywiste...

Posted

hm... ale teren jest wysoko ogrodzony i musiała tam wskoczyć
po weekendzie na pewno będą zdjęcia
w każdym razie dla mnie jego widok po 3 miesiącach--to jakby inny pies , to też ta zimowa szata tak go zzdobi , ale rzeczywiście jest przeogromny i baardzo kochany przez tych ludzi < z wzajemnością>

Posted

czerda napisał(a):
hm... ale teren jest wysoko ogrodzony i musiała tam wskoczyć
po weekendzie na pewno będą zdjęcia
w każdym razie dla mnie jego widok po 3 miesiącach--to jakby inny pies , to też ta zimowa szata tak go zzdobi , ale rzeczywiście jest przeogromny i baardzo kochany przez tych ludzi < z wzajemnością>

Sarna nie jest na tyle durna, żeby czując psa wskakiwała przez wysokie ogrodzenie. Pies tym bardziej sobie nie upolował i niczym lampart nie wciągnął przez płot :lol:
Obstawiam, że ktoś potrącił, obawiał się konsekwencji i przerzucił przez ogrodzenie. Pies - wiadomo - mógł pogryźć jak się biedna rzucała...

Zacieram ręce na zdjęcia :) Chciałabym zobaczyć jak bardzo się zmienił :)

Posted

Apacz wyszedł z budy wykopując trochę siana..
pachniał bardzo sianemi miał go na sobie
przywitał się , zjadł kilka parówek i ...poszedł dalej spać bo to była pora jego snu- śpi do 12
jest przekochany
potem na pożegnanie już z budy raz szczeknął
on jednak ma coś z myśliwego kilka dni temu z sypialni wziął sobie ...owczą skórę , zakopał ją i następnego dnia odkopał z błotnistej brei-chodził z nią w zębach wokół domu bardzo dumny
jest przeuroczy

Posted

super!
Apacz nalega , żeby Greta wchodziła do jego budy
gentelmen
oprowadza ją po posesjii , ona chodzi powoli - ma już ściągnięty gips -nogi wygojone , ale uwaza na nie -Apacz staje i czeka na nią

Posted

czerda napisał(a):
super!
Apacz nalega , żeby Greta wchodziła do jego budy
gentelmen
oprowadza ją po posesjii , ona chodzi powoli - ma już ściągnięty gips -nogi wygojone , ale uwaza na nie -Apacz staje i czeka na nią

popłakałam sie
po prostu rycze ze szczęścia ta sie ciesze że są w zgodzie

Posted

takie foty i wieści to miód na moje serce,wkońcu od Apacza zaczęło się moje "pomaganie chartom" - on jest moim "pierwszym" !
dostałam zdjęcia od Mari na komórkę,ale widziec go teraz w pełnej krasie to zupełnie coś innego
obrósł jak niedźwiedź na zimę :D

mam podejrzenia,że Państwo podarowali Apaczowi ta owczą skórkę ;)