Bjuta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Kochani - mam prośbę - pomóżcie nam na wątku Moto - maleńki pies wróci do schroniska, a przez kilkanaście godzin nawet nikt tam nie zajrzał. http://www.dogomania.pl/threads/181336-MOTO-za-kilka-dni-wrA-ci-do-schroniska-chyba-A-e-pomoA-esz-bardzo-prosimy?p=14254959#post14254959 Quote
mari23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Bjuta']Fantastyczne wieści!! i fantastyczne zdjęcia!!! zobaczcie, jaki cudny, a jak zupełnie mu sierść odrośnie.... oto Apacz - pan na SWOICH włościach: Quote
elisse Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 fantastyczne wiadomości i cudne zdjęcia!! życzę Apaczowi i jego Państwu wiele cudownych lat wspólnie spędzonych Quote
czerda Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 więcej zdjęć będzie jeszcze jutro bo oni mi przyślą Quote
Bjuta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No co to za wspaniały pies!!! Jak on wytrzymał na tym łańcuchu???? Taki wulkan! Quote
mari23 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Bjuta']No co to za wspaniały pies!!! Jak on wytrzymał na tym łańcuchu???? Taki wulkan![/QUOTE] właśnie dlatego, że wspaniały, to wytrzymał... teraz odbierze nagrodę za swoje cierpienie! Quote
czerda Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 to ...kuzynka , przyszła w odwiedziny, Apacz z wszystkimi się zaprzyjażnia Quote
czerda Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 jutro bęe widziałą się z jego panią to opowiem co u niego Quote
elisse Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 czekam z niecierpliwością na dalsze wieści chociaz go tylko przewoziłam to jednak jest mi bardzo bliski.... tak miło widziec ucieszoną mordke Apacza Quote
czerda Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 wieści jutro -przesunął mi się jeden dzień, sory Quote
mari23 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 przedstawiam wam "bratnia duszę" Apacza - tak samo łagodny i kochany, tylko wilczur... widać za łagodny charakter miał dla właściciela czarnego BMW, bo wyrzucono go z samochodu jak niepotrzebnego śmiecia... http://www.dogomania.pl/threads/181626-Dwa-tygodnie-na-ulicy-wyrzucony-z-samochodu-czy-znajdzie-dom-i-miA-oA-AE?p=14275899#post14275899 Quote
Agucha Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ...a może by tak zmienić już tytuł wątku i przenieść naszego chłopaczka do odpowiedniego działu?:) Quote
mari23 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ponieważ czekacie z niecierpliwością, a czerda albo nie ma czasu, albo dogo tak działa, że tu nie dotarła, przekazuję Wam wiadomość, jaką od Niej dostałam drogą mailową- najpiękniejsza i wymarzona wiadomość od czerdy: "Apacz jest najszczęśliwszym psem na świecie !!! pani Iwona mówi , że dopiero teraz rozumie czym jest wolność jak patrzy na niego zawojował ich serca swoją radością i łagodnością , mimo , że wokół domu jest pół hektara chodzą na spacery po polach i do lasu , bo widok , jak się tam Apacz cieszy jest niezwykły, rozbiega się i wraca w całym pędzie , zaprasza ich do zabawy , biegnie z taką lekkością i tak szybko i cieszy się tym , bawi się swoją wolnością , zaraża ich swoją radością i chęcią życia naprawdę są zachwyceni i nie mogą uwierzyć że miał łańcuch u szyi Apacz jest szczęśliwy !!!!!!!!!!! " :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
czerda Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 ja tez jestem szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 i dziękuję wam za pomoc dziękuję <<<już sama gotowość by przyjrzeć się cierpieniu , przemienia piekł w niebo>>>>>>>>> Quote
mari23 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Agucha napisał(a):...a może by tak zmienić już tytuł wątku i przenieść naszego chłopaczka do odpowiedniego działu?:) prosimy jego założycielkę - szczęśliwą bardzo czerdę - o szczęśliwe zmiany w 1 poście i tytule wątku :) Quote
aisai Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ale dobre wieści z nowego domu... Apaczu, miałeś farta nie ma co. Ciesz się że czerda przejeżdżała niedaleko, inaczej Twe życie by sie nie odmieniło... Cieszę się bardzo! aisai Quote
elisse Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Chciałabym tylko takie wiadomosci czytać!! Takie wiadomości to sama radość!! Szczęśliwy i wolno biegający Apacz! Widzę,że jago Państwo z każdym dniem zakochuja się w nim bardziej. Quote
Agucha Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Serce rośnie, dusza śpiewa gdy człowiek dowiaduje się o takim happy end' dzie! :loveu::loveu::loveu: Apaczku kochany, żyj tak jak żyć powinieneś i kochaj swoich ludzi najbardziej jak potrafisz ;) Quote
czerda Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 wczoraj oglądałam filmik -jak Apacz biega , podbiega , zaczepia do zabawy serce rośnie!!! kocham go i zawsze będę kochać Quote
mari23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 aisai napisał(a):Ale dobre wieści z nowego domu... Apaczu, miałeś farta nie ma co. Ciesz się że czerda przejeżdżała niedaleko, inaczej Twe życie by sie nie odmieniło... Cieszę się bardzo! aisai pojechałyśmy odebrać szkielet bokserki Hery od właściciela, a tu nagle czerda wypatrzyła jeszcze jedno nieszczęście psie w tym domu... znaczy na podwórku... pokochała go od pierwszej sekundy ! ...i tak jej zostało :) ale wywalczyła dla niego wspaniałe życie - życie charta wolnego i szczęśliwego ! teraz to aż trudno uwierzyć, że te pierwsze zdjęcia to też Apacz... Quote
Recommended Posts