Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bjuta']Fantastyczne wieści!!

i fantastyczne zdjęcia!!! zobaczcie, jaki cudny, a jak zupełnie mu sierść odrośnie....

oto Apacz - pan na SWOICH włościach:

Posted

[quote name='Bjuta']No co to za wspaniały pies!!! Jak on wytrzymał na tym łańcuchu???? Taki wulkan![/QUOTE]

właśnie dlatego, że wspaniały, to wytrzymał...

teraz odbierze nagrodę za swoje cierpienie!

Posted

czekam z niecierpliwością na dalsze wieści
chociaz go tylko przewoziłam to jednak jest mi bardzo bliski....
tak miło widziec ucieszoną mordke Apacza

Posted

ponieważ czekacie z niecierpliwością, a czerda albo nie ma czasu, albo dogo tak działa, że tu nie dotarła, przekazuję Wam wiadomość, jaką od Niej dostałam drogą mailową- najpiękniejsza i wymarzona wiadomość od czerdy:

"Apacz jest najszczęśliwszym psem na świecie !!!
pani Iwona mówi , że dopiero teraz rozumie czym jest wolność jak patrzy na niego
zawojował ich serca swoją radością i łagodnością , mimo , że wokół domu jest pół hektara chodzą na spacery po polach i do lasu , bo widok , jak się tam Apacz cieszy jest niezwykły, rozbiega się i wraca w całym pędzie , zaprasza ich do zabawy , biegnie z taką lekkością i tak szybko i cieszy się tym , bawi się swoją wolnością , zaraża ich swoją radością i chęcią życia
naprawdę są zachwyceni i nie mogą uwierzyć że miał łańcuch u szyi

Apacz jest szczęśliwy !!!!!!!!!!! "

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ja tez jestem szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
i dziękuję wam za pomoc
dziękuję
<<<już sama gotowość by przyjrzeć się cierpieniu , przemienia piekł w niebo>>>>>>>>>

Posted

Agucha napisał(a):
...a może by tak zmienić już tytuł wątku i przenieść naszego chłopaczka do odpowiedniego działu?:)

prosimy jego założycielkę - szczęśliwą bardzo czerdę - o szczęśliwe zmiany w 1 poście i tytule wątku :)

Posted

Ale dobre wieści z nowego domu... Apaczu, miałeś farta nie ma co. Ciesz się że czerda przejeżdżała niedaleko, inaczej Twe życie by sie nie odmieniło...

Cieszę się bardzo!
aisai

Posted

Chciałabym tylko takie wiadomosci czytać!!
Takie wiadomości to sama radość!!
Szczęśliwy i wolno biegający Apacz! Widzę,że jago Państwo z każdym dniem zakochuja się w nim bardziej.

Posted

Serce rośnie, dusza śpiewa gdy człowiek dowiaduje się o takim happy end' dzie! :loveu::loveu::loveu:

Apaczku kochany, żyj tak jak żyć powinieneś i kochaj swoich ludzi najbardziej jak potrafisz ;)

Posted

aisai napisał(a):
Ale dobre wieści z nowego domu... Apaczu, miałeś farta nie ma co. Ciesz się że czerda przejeżdżała niedaleko, inaczej Twe życie by sie nie odmieniło...

Cieszę się bardzo!
aisai

pojechałyśmy odebrać szkielet bokserki Hery od właściciela, a tu nagle czerda wypatrzyła jeszcze jedno nieszczęście psie w tym domu... znaczy na podwórku...

pokochała go od pierwszej sekundy !
...i tak jej zostało :)
ale wywalczyła dla niego wspaniałe życie - życie charta wolnego i szczęśliwego !
teraz to aż trudno uwierzyć, że te pierwsze zdjęcia to też Apacz...