mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 tu: http://www.youtube.com/watch?v=C_Jv3CZvAjQ i tu: http://www.youtube.com/watch?v=4I3_tK55yuw :D śliczny mój!!! Quote
Kociabanda2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Mru, a możesz mi ten drugi filmik podać na maila? Coś mi ten durny serwis ogłoszeniowy nie chce przyjąć tego filmiku mimo, że i format ok i rozmiar :/ Może taki oryginalny a nie ściągany łyknie? Sama nie wiem o co chodzi... :/ Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Henryczku masz dziś gości a gości :) Quote
mru Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 byliśmy u Heniutka dziś :) ja go normalnie kocham no nie wiem, patrzę na niego i rozumiem go, jakbyśmy się znali od dawna potem on mnie zauważa po 5 minutach spaceru ;) "ooo! ty też tu jesteś!" i wita mnie jak dziecko jest mi przykro, za każdym razem jak tam jestem u niego patrzę na jego niezdarne kroki, na jego niepewne ruchy, na jego wesołą mordę widzę jaki jest ufny, jaki kochany pluszak, jaki wesoły kudłacz z niego i widzę, że jego postawa już nie ta :( że kręgosłup już lekko w dół, że nogi krzywe takie śmieszne że niewyczesany, że dredy mu wiszą. i nie wiem :( naprawdę nie wiem, co to z nim będzie :( Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 mru to bierz następnym razem nożyczki i go trochę ogarnij - te wiszące frędzle wytnij ;) damy rade!!! Quote
mru Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 dreadów na szczęście dużo nie ma, ja oczywiście właśnie zawsze zapominam nożyczek, bo wiecie - cały dzień zwykle latania z psami mam nie wiem, czy go teraz ciąć, czy już zostawić to na wiosnę. stan dreadów to w sumie tylko estetyka, tak przy skórze to nie ma nic niepokojącego ;) nie wiem, Hen - strasznie radosny i kochany jak zawsze wprawił mnie dziś w okropny nastrój :( ludzie nie chcą brać normalnych psów, a co dopiero takiego wielkiego niezdarnego komicznego wręcz potwora Quote
mru Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 czy ktokolwiek jest w stanie spojrzeć w te henowe oczy i powiedzieć mu, że nie - niestety nikt się Tobą nie interesuje...? koleżanka, która robiła zdjęcia powiedziała, że Hen wygląda jak wielki pluszak ;) ma oczy jak człowiek i duży, jakby sztuczny nos jak misiek. Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dokładnie te oczy ma niesamowite - w nich sie nie da nie zakochać, ale ludzie się boją, albo raczej nie chce im się bo wolą iść na łatwiznę... Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dobranoc kochany Henryczku :calus: wujaszek Sławek od sznaucerów znowu wpłacił grosik dla Ciebie kochany psiaku :) Quote
figa33 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 tak Henio to ma oczy:lol: i pysio , nieczesany ( bo chyba nie jest czesany?) , a wygląda na zadbanego a jak by go tak do wanny , wykapać , uczesać , przystrzyc , dopiero by pokazał! Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 zęby chyba najpierw :evil_lol: a tak serio to niestety skóra Hena jest w słabym stanie :( ale leczenie trzeba było odłozyć do lata :/ Quote
figa33 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 etam zaraz zęby.. Heniuś..;) ale ze skórą to co ? łojotok ? strupy? Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ta, generalnie jakiś łojotok i wiesz, ogólne zaiedbanie żadnej takiej strasznej choroby, ale wiele można naprawić :) Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 eh zrobiłam Heniowi cafeanimal i gumtree próbuję zrobić też alegratkę, ale kur*** mam jakiś błąd nie ładują mi się foty, znaczy ładują się a potem jak daję "zatwierdź zmiany" to pojawia się ogłoszenie bez zdjęć to już w ogóle wykasuję, bez zdjęć to do dupy Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jakiś błąd na alegratce chyba jest bo mnie się też nie udało - ale zostawiłam - może jak się pojawi ogłoszenie w serwisie to będzie dobrze - zobaczymy Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 BARDZO dziękuję za kolejne wpłaty dla Hena!!! 2010-02-01 1 000,00 PLN AKŁAD POLIGRAFICZNY 'GRAFIX BIS' 2010-02-02 50,00 PLN IWCIA kochani jesteście :D:D:D jeszcze o nim pamiętacie... Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 wow Sławek :Rose: :mdleje: Iwcia :laola: Quote
mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 oboje jesteście kochani! Hen jakby mógł to by na Was skoczył i się przytulił, bo bardzo to lubi!!! Quote
Recommended Posts