mru Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 do suk spoko, byłam z nim i Azą na spacerze i był nią zainteresowany ;) mimo, że ona do spokojnych nie należy chciała się z nim bawić, a on nie wiedział o co chodzi ;) no ale nie szczerzył się o dziwo do psów nie wiem przez płot (jak idziemy na spacer a zza płota szczekają psy) - jest spoko, Hen się interesuje, ale nie szczeka być może jakby widział to by szczekał... tak podejrzewam jednak sądzę, że z drugim samcem byłoby dość ryzykownie z suką myślę, że dałby radę :) Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 zerduszko napisał(a):Waszka, pytaj o suki, male suki :lol: :roflt: no własnie pytam - zawoalowałam to tylko hahaha ale na pytanie muszę poprzestać niestety :( Quote
mru Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 hmmm... ? wtf? ;) no doobra, niech tam będzie ;) knujcie sobie chyba dziś odwiedzę Hena :) muszę zabrać szczeniaka z lecznicy, więc będę blisko a bumelek i siek podjadą z nami do lecznicy w niedzielę :D Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dobra, mi się wczoraj nie udało dotrzeć do Hena :( ale wiem, że do Hena przedwczoraj dotarła Madallena i taubi :cool3: ponoć taubi zrobił Heńkowi foty! czekamy :cool3: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 no to mam nadzieję, że się doczekamy w miarę szybko :lol: Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja też byłam wczoraj w Konstancinie. Obdarzono mnie zadaniem dostarczenia rozrywki Henowi na czas sprzątania;-) Pies jest bardzo kontaktowy, żywy, wesoły. Nie musiałam go pilnować - on mnie pilnował, a raczej pudła z przysmaczkami. Węch ma doskonały:evil_lol: Zrobiłam kilka fotek telefonem, ale nic nie wyszło, tylko czarne mazgaje albo mordka pod słońce, czyli czarna plama. Ruchliwa chłopina! Quote
zerduszko Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Taki pies marzenie... Waszka an Twoim miejsc bym się nie zastanawiała :P Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Szczerze powiedziawszy, masz czego;-) Wygłaskałam wszystkie, "zasmaczkowałam" wszystkie. Wprawdzie prawie odpadły mi palce i ciągle pachnę słomą, ale to nieważny detal. WSZYSTKIE psy tam są cudne. Nie tylko moje:evil_lol: Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 jezuuus malibo :loveu::loveu::loveu: z Heniutkiem obcowałaś! kochana jesteś, że go zabawiałaś mi jest go tak szkoda, jejku on tylko jak mnie słyszy to leci do krat i wypatruje... :(:(:( to takie smutne :( on przez te ślepotę jest taki wielki kochany misiek jak dziecko :( nie? matko no nie wiem, co tu począć z nim bo wiecie, nikt nie pyta... :/ nie wiem - tyle ma wejść na allegro - ludzie ślepego psa nie widzieli? :/ ja wczoraj byłam w hotelu 2 minuty :( nie mogłam się ruszyć, bo wiozłam szczeniaka, który chciał zjeść mi: a) włosy, b) chusteczkę higieniczną, c) włosy, d) spodnie :D i obsikał Pawła :cool3: Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 to prawda, ile razy tam jestem to obcuję ze wszystkimi też :D:D:D bardzo lubię też Azunię, ona jest taka żywa i ma mało ruchu. malibo, jak Dabuś? :roll: Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Czy on jest na Kudłaczach? Tutaj sa różne "podgrupy" - może trzeba go jeszcze gdzieś podrzucic? Słyszałam coś o ślepaczkach. Ale gdzie to było? Dabus jest cud-miód, moim zdaniem. reaguje nawet, jak inne pyski drą. Bardzo jestem z niej zadowolona. Wczoraj miała jechać do Ds, ale pan zakopał się w rowie. Stąd była ta panika o umowę - dziękuję bardzo! Jest plan na dziś - czekam na wiadomość. Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 na ślepaki go wrzucałam :) ale faktycznie, na kudłaczach chyba go nie ma jeszcze... Quote
zerduszko Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mru napisał(a): mi jest go tak szkoda, jejku on tylko jak mnie słyszy to leci do krat i wypatruje... :(:(:( to takie smutne :( on przez te ślepotę jest taki wielki kochany misiek jak dziecko :( nie? matko no nie wiem, co tu począć z nim bo wiecie, nikt nie pyta... :/ nie wiem - tyle ma wejść na allegro - ludzie ślepego psa nie widzieli? :/ Masz zakaz pisania... serce pęka :placz: Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 no, ale tak jest... wejść ma tyle, a nikt nawet nie zadzwoni :/ wydaje mi się, że ludzie tam wchodzą z sensacji tylko a tak nie można no Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 o booooooziuuu :D:D:D nie mogę... jak widzę takie foty Hena to mnie tak w brzuchu ściska nie noooo aaaaa :D taubi a nie masz dużych rozmiarów, żeby mi wysłać na maila? :) Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja tez mam fotki Ksieciunia :) wstawie wieczorem. Wyraznie widac na nich jak lepetynka kreci :) piekny jest :) Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 oh tak tak tak! chcemy! aaaa :D dodałam te foty taubiego w tekst do allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=874861946 Quote
figa33 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 no oo , pięknota po prostu!! i ten łepek... Quote
mru Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 kurcze, z innych ciężko, bo kraty są a mój "program" jest doopny :P ale zrobiłam takie: * * Quote
Recommended Posts