mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 oo ide na watek zaraz ja zapraszam do Kąska, bardzo PILNE pies jest do uśpnienia na dniach, nawet go nie przebadali... :( http://www.dogomania.pl/threads/179532-zero-badaA-decyzja-UA-PIENIE-ratujmy-KAE-ska-BA-AGAM-o-pomoc-zbieramy-na-hotel/page3 co z Heniutkiem i fotami? ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 foty są - dziś posyłam dalej i pozostanie nam już tylko czekać i trzymac :kciuki: Quote
L/Olka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malawaszka napisał(a): pozostanie nam już tylko czekać i trzymac :kciuki: trzymać kciuki jak najbardziej. tylko niech to czekania nie będzie zbyt długie! :) Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no niestety - tak to wszystko działa, że czekać musimy dość długo bo ukaże się dopiero w połowie marca, czyli za około miesiąc Quote
furciaczek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Waszko!! Dlaczego mnie nie wolalas, toc on ma mordke straszliwie podobna do Preziowego pyska... http://www.fotoshare.pl/upload/1214.JPG Mam gdzies identyczne ujecie mojego Prezia.... Pozniej nadrobie ciut watek, jak moge pomoc?? Zakochalam sie.... Quote
furciaczek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malawaszka napisał(a):Henryk ma obfitszą brodę :turn-l: Jakby Fur sie z nim pobawila to by mial taka jak prezio...ona namietnie mu wyrywa klaki, i z brody, i z ogona wyskubuje, no gdzie dorwie tam dopada i se zuje:evil_lol: Slodziak z niego straszny, eh szkoda ze czlowiek nie moze miec ogromnego stada psow nooo Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Hen ma nowego fana :):):) jest nas coraz więcej! Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ale potrzebujemy jeszcze jednego - tego, który będzie mógł Henryka zabrać do domu :modla: Quote
furciaczek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mam nadzieje ze ktos go zauwazy i sie zakocha...ktos kto bedzie mogl dac mu dom...ehhh serducho mi peka... Quote
furciaczek Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No jak mozna przejc obojetnie obok takiego cuda?? No jak?! Quote
ewatonieja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hen cierpliwie czeka na dom, a ja niecierpliwie na tego człowieka, co zwleka!! Quote
mru Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Heniu, niedługo Twój własny człowiek Cię wypatrzy....! na pewno... Quote
Kago Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 furciaczek napisał(a):No jak mozna przejc obojetnie obok takiego cuda?? No jak?! Fur, a czy ty wiesz, że Hen mieszka dwa boksy od naszego Lorda?:razz: Jest the beściakiem i mimo tego, że nie widzi jest nieprawdopodobnie przyjacielski. Cieszy się całym sobą kiedy tam jestem. Trzymam kciuki za gościa i mam nadzieje, że trafi do najlepszego opiekuna pod słońcem:loveu: Quote
mru Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 byliśmy na spacerku w sobotę :) chce mi się zawsze płakać jak z nim jestem na spacerze :( on jest taka ciapa i tak się cieszy jak nas widzi... taki jest dumny, że z nami idzie tak nie chce wracać a jak się go zamknie w boksie to patrzy pytając "ale jak to?" szkoda mi go, nie wiem czy ktoś go adoptuje... :( furciaczku, teraz jest nowy psiak w typie CC w hotelu :) też od Was? taki beżowy :) Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mru adoptuje adoptuje!!!!! na pewno ktoś go w końcu pokocha!!!! Quote
mru Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 oh to jest taki wielki głupek :( obyś miała rację...! Quote
mru Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 kochana taka ciapa :) cieszy sie, potem zauwaza druga osobe cieszy sie! skacze :D potem kolejną zauważa to się cieszy ;) potem widzi smakołyki to się cieszy hehe... :) odkrywca taki Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kochany!!! może on teraz pierwszy raz w życiu ma taką dobrą opiekę? i odkrywa to i tak się cieszy - wzruszyłam się głupia ja :oops: Quote
AniaGucio Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To chyba takie normalne u sznaucerów - mój Gucek też się z wszystkiego cieszy. Hen jest wspaniały i na pewno w końcu znajdzie się dla niego kochający pan/i i domek. Trzymam za niego kciuki - jest piękny!! Quote
mru Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 ale przez to, że on nie widzi to od razu nie ogarnia co się dzieje fajnie, ktoś mnie zabiera na spacer! a to ten! idziemy idziemy... ooo i ona też tu jest! wooow! idziemy dalej, wpadam na kogoś... a to ktoś jeszcze jest? a nie, to ona! i ma smakołyki! jupiiiii! :) idziemy idziemy, a tu jeszcze ktoś z nami jest! ooo jaka fajna! i ma torbę, ciekawe co w środku! ooo i jest z nami ta suka z pierwszego boksu! oooo!! itd :D:D:D Quote
Recommended Posts