Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie bitka o faceta :diabloti::evil_lol:
Ale wart jest tego - rozwala mnie na kawałeczki :loveu::loveu: Ten przechylony łepek :loveu: To spojrzenie sercem :loveu:

Posted

:)

szkoda, że nikt się tak o niego w realu nie bije
wejść ma 784 :-o a nie było ANI PÓŁ ZAPYTANIA o cokolwiek w sprawie tego miśka :(

to trochę straszne...

Posted

no allegro zaraz się kończy :) jutro.

dziś byliśmy u Hena :) ja, TZ, bumel i siekowa :) dwie ostatnie już oczywiście w nim zakochane :cool3:

sam Hen? kochany :) wesoły (aż za bardzo hehe), szczęśliwy... pewnie nie wie, że może być mu lepiej...

czekam na foty Heńka :p

Posted

od razu :) to zupełnie inny pies
na nikogo już nie warczy :) wszystkich wita jak starych znajomych
dziewczyny też wyściskał ;)

on każdego kocha, obcego czy nie

trzeba tylko uważać w zabawie, bo on bardzo szybko się nakręca i chce dominować (wchodzi na ciebie itp.;))
jakby miał więcej zabawy, kontaktu, żeby mógł spalać energię - to jeszcze inaczej by było :p

Posted

Dziewczyny wybaczcie nie bijcie ale sprawa pilna potrzebna pomoc w ogłaszaniu i rozsyłaniu wątku . Pies potrzebuje DS na cito !!

http://www.dogomania.pl/threads/177963-Cudo-wywalone-jak-A-mieAE-na-bruk-Pomocy-w-ogloszeniach-PILNIE-DS?p=13917145

Posted

koniec allegro Hena. wyświetleń 1101... zapytania żadnego :(

jutro wystawiam nowe - zamieszam coś z fotami.

Heniek - nie łam się!

Posted

piękny :D co on wtedy robił? :roll: wygląda jakby coś zmalował :eviltong: czy on wtedy nie wdrapywał się przypadkiem na Pawła z miłości? :cool3:

Posted

[quote name='mru']ah boże jak on patrzy na tym zdjęciu... niesamowity jest :)

madallena - no ja zawsze mam ten problem :(

Mru, kochana, zajrzyj proszę na ten wątek;

http://www.dogomania.pl/threads/178233-MaleA-ka-sunia-podrzucona-do-lecznicy-w-Konstancinie?p=13940751#post13940751

Czy Ty mogłabys podjechać do tej lecznicy jak będziesz w Konstancinie? Ja dysponuję tylko tymi zdjęciami, a może warto się suni bliżej przyjrzeć, dowiedzieć ile waży, czy duża, czy mała, czy średnia? Jak na inne pieski reaguje?