mru Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ukrałam ze strony fundacji viva :D:D:D o tak by Was Hen chciał przytulić! Quote
ewatonieja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 bo Hen wie że nie musi zobaczyć człowieka żeby go polubic, pokochać ... gdzie jest człowiek, który pomysli tak o Henie? Quote
mru Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Heniu, co Ty tam sam całymi dniami porabiasz biedaku!!?? Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 pewnie się nudzi i rozmyśla o nowym super domku :( Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179261-KYNOLOGIA-szkolenie-westy-boksie-dobki-KSIAE-A-KI-po-polsku-i-niemiecku-dla-DONY-do-9-02 zapraszam na bazarek dla donci Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mam pytanko w sprawie sznaucera o imieniu Hen. Jak toleruje inne psy i koty? (mam w domu 2,5 -letnia sznaucerkê miniaturow± i kota mru - da radę sprawdzić? Quote
L/Olka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 jakieś światełko... jakby kot do testów był potrzebny, pamiętajcie o mnie... Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='L/Olka']jakieś światełko... jakby kot do testów był potrzebny, pamiętajcie o mnie...[/QUOTE] haha chcesz się kotka pozbyć? Llol: to póki co takie niezobowiązujące - nie ma się co napalać, ale sprawdzić czy dałoby radę trzeba Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 o matko, tylko jak to sprawdzić? on może w hotelu nie zauważyć kota a potem w domu zauważyć ale... moim zdaniem Hen jest na tyle niezdarny (sory, Hen) że kotu krzywdy nie zrobi ;) o ile w ogóle się nim zainteresuje... (może po miesiącu zauważy, że mieszka z kotem hehe) Quote
mru Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 możemy ew zabrać Hena do znajomych, oni mają 5 kotów (u Ciebie, L/olka byłoby chyba ciężej) :P ale wciąż nie wiem czy to będzie wymierny test... Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no własnie też tak myslę, że każdy sprawny kot da radę jakby co zwiać, ale trzeba sprawdzić czy na zapach kota nie wpada w furię Henryczek bo wtedy mógłby być kłopot Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 ale to co? zabrać go do kotów? :) mam 15 km. ale mogę, to żaden problem hehe sznaucerke to by na pewno tolerował, spokojnie. do kotów (i mieszkania!) mogę go zabrać tak czy siak o ile znajomi się zgodzą :) będzie wiadomo więcej o Heniu... :) w domu jest też nieduża sunia. Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 zawsze byłaby to jakas dodatkowa informacja, nawet jak nic z tej adopcji nie wyjdzie - ja napiszę najlepiej do tego pana, żeby zadzwonił do Ciebie bezpośrednio co? Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 jasne :) napisz mu! podaj mu telefon do mnie i do Pawła :) mru: 604 129 008 Paweł: 509 075 051 [email protected] jeśli wolą jak ja nie odbieram, znaczy że pracuję i nie mogę i że Paweł odbierze :) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 posłałam mu - zobaczymy czy odpisze albo zadzwoni, bo mi póki co nie odpisał - to jest gość, który już od dłuższego czasu obserwuje stronę i widzę, że szuka psiaka, że może chciałby adoptować jakąś bidę, ale jeszcze się na żadnego nie zdecydował ;) Quote
mru Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 uuuh niezdecydowany facet! cóż za niefortunne połączenie! Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 mru - potrzebuję DUŻE zdjęcie Hena - jakieś super fajne bo można dać tylko jedno - najlepiej jakby się udało z Taubim umówić - najpóźniej do 10 lutego muszę je mieć Quote
mru Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 o matko, do druku takie? taubi to pewnie nie ma, bo on wszystko kasuje szybko moze siek albo bumel maja albo moze taubi moglby zrobic... Quote
L/Olka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malawaszka']haha chcesz się kotka pozbyć? Llol: [/QUOTE] jak wrzucałam Heniutka za szyję do bagażnika i przeżyłam, to pewnie i mój kot przeżyje ;-) a może Henowi kota posadzić na plecach - nie "zauważy" ale poczuje ;-) Quote
mru Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ciężko! :( nie ma fot, taubi ma czegoś szukać :( ale nie sądzę... kurcze :( Quote
malawaszka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale co? siekowa też nie ma? kurde no bo przeleci szansa na ogłoszenie Quote
Recommended Posts