dorota1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ANETTTA napisał(a):11.kwietnia przypominam ze sprawa w sadzie ... Nie 11, a 9-go kwietnia o 11.00, patrz: post Bajki Quote
dorota1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ostatnio w Krakowie zdarzył się precedens. Prokurator wsadził do więzienia na dwa miesiące faceta, który podczas pijackiej libacji wyrzucił z okna III-go piętra psa. Psina przeżyła, była operowana w Warszawie i jest pod opieką KTOZ. A facet od razu trafił za kratki, chociaż sprawa jest w toku. Tak trzymać!!! Nareszcie. Może to początek? Niech pani nauczycielka nie będzie taka pewna swego, nic jej adwokat nie pomoże. Choć moim zdanie ona, jak ten facet, powinna była od razu trafić za kratki z tytułu szczególnego okrucieństwa. Quote
kakaicezar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zgadzam się z Tobą dorota1 od razu za kratki z taki bestiami. Sprawa w Krakowie to faktycznie precedens, oby takich było wiele-brawao dla prokuratora. Quote
ANETTTA Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dzisiaj mnie o mało szlak nie trafił była inf na onecie o interwencji odebrania jamnika kopanego bitego itd jeden z komentarzy brzmiał tak .... jak była jego właścielką to moze robic ze swoim psem co chce nawet go zabic !!!! bravo Quote
jo_joanna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mam nadzieję, że babiszon dostanie surową karę. Mnie się to wszytsko w głowie nie mieści :( Quote
go-ja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Smutne, bardzo smutne. Trzeba nagłaśniać takie sprawy - najlepiej w tv. Nie chodzi o sensację, ale o dotarcie do ludzi. O to, żeby byli bardziej zorientowani co im grozi za coś takiego. Nie czytałam jeszcze całego wątku... ale zrobię to. Quote
Teba Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W niedzielę byłam u kogoś w odwiedzinach. Nektar to dalej charakterne stworzenie, aczkolwiek zakochane w swoich człowiekach. Marcowo-kwietniowy Nektar- foto by Marta Szulc I na koniec: Quote
Energy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ale duży:crazyeye:piękny psiak z niego wyrósł:loveu: Quote
BajkaB Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dzięki Tebusa..Faktycznie Nektar urósł niesamowicie.A te uchole! Muśze powiedzieć,ze każdy ze szczenioli jest jednak inny.Niedawno widziałam Nordiego,tez wyrósł,jest podobny do braciszka,ale ma dłuższa sierśc.Za to ,,mój,,Nemo,kompletnie jest inny Quote
J_ulia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzisiaj o 17.30 na TVP3 relacja z pierwszej rozprawy przeciw nauczycielce , która przyczyniła się do śmierci Nelly Przesłuchania jeszcze trwają , następny termin wyznaczona na 11 maja 2010 r. Pani Nauczycielka stawiła się w sądzie z adwokatem i ciekawą linią obrony... Mówią ,że najlepszą obroną jest atak ... Pani Nauczycielka broni się twierdząc ,że przez Emira tą rozprawę i "innych ludzi" jest w głębokiej depresji... a jej zły stan psychiczny to wszystko "nasza wina". O Nelly ani słowa, żadnego poczucia winy, żadnych skrupułów ... tylko ja, ja. ja... Jak tylko BajkaB wróci na pewno napisze więcej szczegółów. Czekamy. Quote
Margo05 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziś o godz. 17:30 w telewizji TVP INFO Katowice będzie reportaż ze sprawy sądowej dotyczącej zagłodzonej suni i jej szczeniąt. Quote
ANETTTA Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a niech pinda ma depresje .... do grobowej deski ....i niech ma przez Emira i innych .. pies sie sam do niej nie wprowadził nie zamieszkał ....i nie wołaj oj lala zabierz mnie do siebie !!!!!!! ciekawe jak sie dzieckiem własnym zajmuje i tymi obcymi które uczy oby kiedys w przypływie kłopotów i depresji o nim i o nich nie zapomniała !!!! bo wtedy tez bedzie przez nas i innych !!!!! Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='J_ulia']Dzisiaj o 17.30 na TVP3 relacja z pierwszej rozprawy przeciw nauczycielce , która przyczyniła się do śmierci Nelly Przesłuchania jeszcze trwają , następny termin wyznaczona na 11 maja 2010 r. Pani Nauczycielka stawiła się w sądzie z adwokatem i ciekawą linią obrony... Mówią ,że najlepszą obroną jest atak ... Pani Nauczycielka broni się twierdząc ,że przez Emira tą rozprawę i "innych ludzi" jest w głębokiej depresji... a jej zły stan psychiczny to wszystko "nasza wina". O Nelly ani słowa, żadnego poczucia winy, żadnych skrupułów ... tylko ja, ja. ja... Jak tylko BajkaB wróci na pewno napisze więcej szczegółów. Czekamy. NAjlepsza obrona jest atak...to normalne...Nie zyczę nikomu depresji, ale niechże ta pani nie zwala winy na Emira i innych (nas znaczy), gdyby nie jej brak serca i nieczułość..o ile nie okrucieństwo- nie musialaby niczego tak strasznego przezywać dzisiaj...Gdy pomyslę o tym pięknym zdjęciu na NK , gdzie pańcia chwalila sie Nelly...a potem gdy przypomne sobie tą samą Nelly...od razu mam złe skojarzenia...nauczyciel, ktory nudzi się żywym stworzeniem , jak zużytą zabawką....to koszmar...dla dzieci przede wszystkim... GDYBY KTOŚ MÓGŁ WKLEIC LINKA DO TEGO PROGRAMU..BYŁABYM WDZIĘCZNA...NIE MAM TV3:( Quote
a.piurek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Goniu bardzo proszę: http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/9-kwietnia/1635367 od 7.35 minuty Quote
anetta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :angryy: tez mi coś Depresję powinna mieć po tym co zrobiła p***a jedna:angryy::angryy::mad: Szkoda że nie mogę otworzyć tego filmu... Nektarek jest prześliczny, ależ wyrósł :crazyeye: :loveu::loveu: A jak wyglądają pozostałe "maluchy"? :cool3: Quote
kakaicezar Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 SZOK, SZOK :shake:ale Pani z Emir-a wspomniała o restrykcjach zawodowych dla tej p...ndy i bardzo słusznie...taka kobieta nie moze uczyc dzieci...:mad:.. Jak bym ja dorwala to bym jej nogi z d...y powyrywała hmmm mam blisko do Mikołowa 16 km....bój się kobieto:mad: Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='a.piurek']Goniu bardzo proszę: http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/9-kwietnia/1635367 od 7.35 minuty Cholewcia..tez nie moge obejrzec:( Nie chca mi sie wtyczki zainstalowac:/ Quote
kakaicezar Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gonia próbuj...szkoda, że nie pokazali jej ochydnej twarzy...ale jeszcze nie moga bo nie zapadł oststeczny wyrok Quote
Isadora7 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Gonia a windowsa to ty legalnego masz? Nie działa ten link na piratach chyba ze ktoś ma super skrakowanego. Quote
majku33krakow Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kakaicezar napisał(a):SZOK, SZOK :shake:ale Pani z Emir-a wspomniała o restrykcjach zawodowych dla tej p...ndy i bardzo słusznie...taka kobieta nie moze uczyc dzieci...:mad:.. Jak bym ja dorwala to bym jej nogi z d...y powyrywała hmmm mam blisko do Mikołowa 16 km....bój się kobieto:mad: cioteczko jade z Toba.EMIR juz tam jej da popalic. Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Isadora7 napisał(a):Gonia a windowsa to ty legalnego masz? Nie działa ten link na piratach chyba ze ktoś ma super skrakowanego.MAm legalnego Dorotko jak najbardziej:) tego najnowszega nawet:D...a co to znaczy "skrakowanego"..??Mnie się jakas wtyczka nie chce wgrac po prostu:(..nie wiem dlaczego, bo wczesniej zawsze spokojnie ogladalam programy z TV..tylko niekoniecznie z TV3:/..co mogę zrobić..?? Quote
Isadora7 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gonia66 napisał(a):MAm legalnego Dorotko jak najbardziej:) tego najnowszega nawet:D...a co to znaczy "skrakowanego"..??Mnie się jakas wtyczka nie chce wgrac po prostu:(..nie wiem dlaczego, bo wczesniej zawsze spokojnie ogladalam programy z TV..tylko niekoniecznie z TV3:/..co mogę zrobić..?? Nie wiem, nie mogę powiedzieć nie będąc przy tym kompie. Quote
Recommended Posts