Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Oooo,mój też taki zdolny.Kupiłam szelki na bazarku,nowiutkie.Miał tylko tydzień.WSZYSTKO ZGRYZIONE. Przeprosilismy obroze. Teraz powoli konsumuje smycz skórzaną. Wystarczy chwila nieuwagi .......małe gryzonie..:evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenka ma skórzaną obrożę , i na szczęście nie może do niej dosięgnąć swoimi ślicznymi ząbkami ;) ... natomiast już teraz wiem, że smycz jest w niebezpieczeństwie :cool3:

Posted

Lenusia wita cioteczki w niedzielę :loveu:

Lena czuje się bardzo dobrze , dostała serię zastrzyków na zapalenie sutków, wszystko wróciło do normy. Sutki (dwa górne) nie są już zaróżowione i nie ma wysięku ... jest ok :)
Na ostatniej wizycie, po zrobieniu zastrzyku, Lena chciała kłapnąc w rękę weta, w ostatniej chwili uskoczył , ale by było ... ;)

Lena jest bardzo opielkuńcza, całuje bezustannie osłabioną o chorobie koleżankę Dosię, wylizuje jej oczka, uszka ... jest słodka :loveu: Świetnie się dogadują, śpią obok siebie ... tak, że Lena może iść do domu z innym psem.

... tu pełny luz ... miziaj mnie ... proszę ;)

... a tu czujnie zerka, co się dzieje na balkonie ....

Posted

Lena pozdrawia wszystkie kochane ciocie :loveu:

Prosiła mnie, żebym przekazała, że czuje się świetnie, apetyt jej dopisuje, jest absolutnie wszystkożerna, np. ostatnio bardzo lubi morele ... ma fajne towarzystwo, bawi się z Dosią i Zorbą ... baaaaardzo groźnie warczy i szczeka na gości i małego psiaka sąsiadow (za siatką) i codziennie mu przypomina, kto tu rządzi :evil_lol: ... no i naturalnie cały czas rozdaje buziaki , czy ktoś chce czy nie :eviltong: ... naprawdę nie wiem, jak ona się z tym wszystkim wyrabia :p

Generalnie jest bardzo zadowolona z wakacji u cioci Ewanki :cool1:

Posted

Nasza słodka Lenka. Piekna dziewczynka.Ile te zwierzeta muszą czasem przejść,żeby znalesć prawdziwy dom.Tylu przyjaciół. Dobrze by było ,zeby znalazła ten swój jedyny ale gdzie jej bedzie lepiej ,jak nie u kochanej cioci Ewanki.:)

Dziekujemy Lenko za pozdrowienia..

Posted

[quote name='Javena']Nasza słodka Lenka. Piekna dziewczynka.Ile te zwierzeta muszą czasem przejść,żeby znalesć prawdziwy dom.Tylu przyjaciół. Dobrze by było ,zeby znalazła ten swój jedyny ale gdzie jej bedzie lepiej ,jak nie u kochanej cioci Ewanki.:)

Dziekujemy Lenko za pozdrowienia..

[quote name='anna10025']Ewanko , to z pewnością jej najpiękniejsze wakacje w życiu...

Bardzo miło mi to czytać, dzięki za tyle ciepłych słów :oops:

... Lena jest u nas tylko na wakacjach , a gdzieś ma swój wymarzony domek ... tylko jak go znaleźć ???

• 2 weeks later...
Posted

Lenusia pozdrawia cioteczki z porannego spaceru :loveu:

......... zwykły patyk okazał się bardzo cennym trofeum i przechodził z rąk do rąk ... no może ust ... :evil_lol:

... w grupie zawsze raźniej ;)

Lena zbiera maślaki na naszej łączce .....

... a na zakończenie spaceru obowiązkowe ... tarzanko :evil_lol:

Posted

Kurcze ,jak bym Timusia widziała.Kazdy patyk zdobyczny ,jest rozmamlany w domu ,oczywiscie na dywanie. Tarzanie normalka,tylko czasem w ochydnych zapachach:). Lenusia,zycze,abys szybko domek znalazła,bo potem beda ciezkie rozstania.

Posted

[quote name='Javena'](...) Lenusia,zycze,abys szybko domek znalazła,bo potem beda ciezkie rozstania.

Muszę się przyznać, że o tym samym myślę, psiaki w DT powinny być stosunkowo krótko ...

na tyle, by je odkarmić, podleczyć, oswoić ze smyczą itp. i powinny startowac do swoich stałych wspaniałych domków ...

tylko skąd je brać ???????????????

Posted

Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy:
Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę.
http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829

Posted

magenka1 napisał(a):
A nie wiecie kiedy będzie Natalia ? Nie ma już tak długo rozliczeń

Pewnie jest na urlopie, dzwoniłam do niej kilka razy, niestety bez efektu.