Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewanko, bardzo bardzo dobre wiesci :)

... obyś nie zapeszyla ... ;)

muszę przyznać, że to już jest zupełnie inny psiak, jest dużo spokojniejsza, potrafi się wyluzować, co bylo do tej pory nie do pomyślenia.

Niedługo ma przyjechać sunia Dosia i to bedzie egzamin dojrzałości dla Lenki, która jest zazdrośnicą (itp.) ... bardzo jestem ciekawa, czy dziewczyny się dogadają.

Posted

Ewanko , Lenka jest u Ciebie taka szczęśliwa, aż łezka się kręci, a Twoje relacje i zdjęcia są bardzo fajne i wyczerpujące. Żadna z cioteczek nie zdąży nawet zapytać o Lenkę lub poprosić o fotkę ...Pełen profesjonalizmu DT!:happy1:

Posted

anna10025 napisał(a):
Ewanko , Lenka jest u Ciebie taka szczęśliwa, aż łezka się kręci, a Twoje relacje i zdjęcia są bardzo fajne i wyczerpujące. Żadna z cioteczek nie zdąży nawet zapytać o Lenkę lub poprosić o fotkę ...

Pełen profesjonalizmu DT ! :happy1:

Dzięki za taaaaaaaak ciepłe słowa !!!!!!!!!!!

... to jest prawdziwa motywacja do działania ... :oops: :multi: :oops: :loveu:

Posted

Lena mówi dzień dobry Cioteczkom :)

sorry za marną jakość fotek ................... Lena jest w ciągłym ruchu ......

.......... tu, na swoim miejscu wylegiwania i leniuchowania ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
heheheh co za ujęcia :D

Martuś, godzina namawiania modelki do pozowania :mad:

... przeróżne sztuczki, przekupstwo, ostatnionajbardziej skuteczne łaskotki ;)

Lenka nie znosi być fotografowana, z jej temperamentem ...

uffff, dla nas sport prawdziwie ekstremalny :diabloti:

Posted

Ewanka napisał(a):
Martuś, godzina namawiania modelki do pozowania :mad:

... przeróżne sztuczki, przekupstwo, ostatnionajbardziej skuteczne łaskotki ;)

Lenka nie znosi być fotografowana, z jej temperamentem ...

uffff, dla nas sport prawdziwie ekstremalny :diabloti:

Przynajmniej macie z Nią wesoło :) :D
Ale wyobrażam sobie i powiem szczerze, że wiem jakie to trudne zrobić Jej zdjęcia. Ona ciągle jest w ruchu :)

Posted

Lenka to bardzo utalentowana dziewczynka ... dzisiaj zademonstrowała, jak pięknie potrafi zjadać maliny prosto z krzaczka :crazyeye: ... pękałam ze śmiechu, jak oskubywała wszystkie dolne gałązki ... niestety nie miałam z sobą aparatu.

Posted

Ewanka napisał(a):
Lenka to bardzo utalentowana dziewczynka ... dzisiaj zademonstrowała, jak pięknie potrafi zjadać maliny prosto z krzaczka :crazyeye: ... pękałam ze śmiechu, jak oskubywała wszystkie dolne gałązki ... niestety nie miałam z sobą aparatu.

Nie samym mięsem pies żyje! Odpowiednia dieta musi być bogata również w owoce, te z krzaczka mają najwięcej witamin. Lenka o tym wie...:sabber:

Posted

magenka1 napisał(a):
A ja mam pytanie czy książeczka doszła od Aliny, ostatnio udziela się na swoim wątku, ale chyba Lenka jest wysterylizowana bo nie ma cieczki

O ile wiem, książeczka zdrowia niestety nie doszła, założyłam Lenie nową.
Cieczki nie dostała, więc mam nadzieję, że sterylizacja odbyła się 19 stycznia, jak pisała AlinaS.

Lenka bawi się radośnie z nową koleżanką Dosią, zaczepia ją , prowokuje do zabawy, jest niekwestionowaną duszą towarzystwa ;)

Gdy Dosia przyjechała, staliśmy wszyscy na podjeździe, było kilka obcych osób, Lenka wpadła w niebywałą panikę, muszę przyznać, że zmartwiło mnie to bardzo. Mimo naszych prób oswajania Lenki z ludźmi, efekty są mizerne, dodatkowym minusem było to, że sunia była na smyczy, co zawsze psuje jej humor ... ale brama była otwarta i nie chciałam ryzykować.
Zapoznanie przebiegło więc fatalnie, ale już po czasie, gdy wszyscy odjechali, już w domu obie suczki szybko doszły do porozumienia i teraz bawią się jakby znały się od dzieciństwa :)

Posted

Odbyło się komisyjne ważenie stada ;)

Lenka waży ok. 10,5 kg

... jak tak dalej pójdzie to :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Trzeba jej szukać domku, bo niedługo zacznie się turlać :p ... już nie wyczuwa się pod skórą żeber i kręgów.

Jak do nas przyjechała ważyła 7 kg i była baaardzo szczupła, a teraz ... ma lśniącą sierść i zaczyna być ... pulchna :loveu:

Posted

Jak ja lubię oglądąc zdjecia psiaczków szcześliwych.:) Zdjecie na kolanach poprostu mnie powaliło. Lena naprawde świetnie się czuje. To ,że panikuje,gdy widzi większość osób ,to normalne. Za kazdym razem pewnie wydaje jej się ,że już ją zabiorą w inne miejsce. Wcale się psu nie dziwmy.Juz tyle razy zmieniała dom.:(