obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ewanka napisał(a):Zrobiłam Lence ok. 500 zdjęć ... na większości jest ... jej piękny ogon ;) Heheh Lenka ma motorek w doopce :D Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ciioteczki przypominam, iż brakuje nam ciagle deklaracji stalych na kwote 80 zł oraz jednorazowych wpłat na zakup karmy :placz: Quote
Ewanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jeszcze dodam, że wczoraj Lenka została zabezpieczona przeciwkleszczowo Frontlin`em, ma też pchełki, a ten specyfik działa na jedno i na drugie. Pozdrowienia ze spaceru .......... tu Lenka, jako groźny pies, obrońca posesji .... ;) Zrobiłam Lence fotkę z lotu ptaka ;) ... jest bardzo szczupła, ale apetyt ma rewelacyny. Quote
dorota1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Fajne zdjęcia:loveu: na niektórych świetnie widać jaka ona jest malutka. Z tego co pamiętam osoby zainteresowane Lenką szukały własnie małego pieska, szkoda tylko, że się więcej nie odezwały:shake: Ewanka jesteś wspaniała, że zmieniłaś prywatne plany ze wględu na Lenkę:lol: Quote
Ewanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ZDJĘCIE DNIA ........................ Lenusia rozdaje buziaki ................... :):):) Quote
dorota1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='obraczus87']Ciioteczki przypominam, iż brakuje nam ciagle deklaracji stalych na kwote 80 zł oraz jednorazowych wpłat na zakup karmy :placz: Przelałam właśnie dla Lenki deklarację na czerwiec - 10 zł i dodatkowo 20 zł, wiem, że to kropla w morzu, ale może na coś się przyda.;) Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ja bym tez chetnie swoja przeslala, ale mi ciotka co odbierala w Polsce pojechala na wakacje............... Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 dorota1 napisał(a):Przelałam właśnie dla Lenki deklarację na czerwiec - 10 zł i dodatkowo 20 zł, wiem, że to kropla w morzu, ale może na coś się przyda.;) Dorotko bardzo dziekuje! To bardzo duża pomoc :) Quote
magenka1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A ja napiszę, że dzięki cioteczce JAVENIE, która przeznaczyła książki na bazarek uzbierało się 86 zł , jak już będą na koncie to prześlę, Ja wysłałam 20 zł , 10 zł za ten miesiąc i 10 za kwiecień bo ten miesiąc pominęłam Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bardzo dziekujemy Javenie :) i wszystkim kupującym :) SUPER!!!!! Quote
natalijo Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja też Wam wszystkim dziękuję! Ale się tu ruch zrobił na wątku - tyle nowych, cudnych zdjęć! Teraz mam długi weekend więc w końcu porobię zdjęcia moich fantów na bazarek. No i rozejrzę się za jakimś bazarkiem ogłoszeniowym. Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Natalijo --> mówisz, masz ;) http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07 Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lena miała pchełki jak do ciebie trafiła ewanko? Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Asia_Klero napisał(a):Lena miała pchełki jak do ciebie trafiła ewanko? Wydaje mi się,że miała, choć ma prawie czarną sierść, więc trudno było spotkać je osobiście ;) Na początku bardzo się drapała, potem Zorba też zaczął się drapać ... dostali więc oboje Frontline i sądzę, że jest lepiej. Jeszcze jedno Lenka jest świetnym czujnym stróżem ... gdyby nie jej skromne gabaryty ... mogłaby być prawdziwym postrachem złodziei ;) Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 To ładnie.. trzeba sprawdzic inne psy od AlinyS... Pozdrowienia dla małej:) Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pozdrowienia dla cioteczek :):):) ............ straszna sauna na dworze, ale psiaki bawiły się radośnie mimo grubych futer ;) Wyraźnie widać różnicę wzrostu ..................................... Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lenka jest pieknym psem :) Gdy ja bylam u Aliny, Lenka pchel nie miala. Ale po wrzuceniu wszystkich psow do jednego wora, i pchly sie zapewne pojawily ;/ Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Lenka jest pieknym psem :) Gdy ja bylam u Aliny, Lenka pchel nie miala. Ale po wrzuceniu wszystkich psow do jednego wora, i pchly sie zapewne pojawily ;/ Tak, czy siak po kuracji Frontlinem, ewenualny "pchli problem", będzie rozwiązany ... no i przy okazji zabezpieczenie przeciwkleszczowe na ok. 2 miesiące. Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ewanko, mój wet mowił, że Fiprex zabezpiecza przed kleszczami do 4 tygodni, natomiast Frontline od 3 do 5 tygodni.... Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 My stosujemy Frontline u Zorby od dwóch i pół roku, czyli odkąd u nas jest ... i okazało się, że przynosił na bujnym futrze, martwe, suche kleszcze jeszcze w 2 mies. po zakropleniu, dłużej nie chcieliśmy ryzykować. Wet mówił, że w praktyce działa nawet do 2,5 mies. Kupiłam nowe, większe opakowanie (bo taniej), więc mogę w każdej chwili dokroplić Lence, wg uznania cioteczek. Quote
Recommended Posts