Kinia1984 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 jest mi strasznie przykro to oznajmić , ale niestety nikt po ogloszeniu nie zainteresowal sie chlopakami...byly 3 telefony z czego 2 byly od wariatek a jeden byl w miare ale niestety Pani szukała mniejszego psiaka i zrezygnowala...:( ja juz nie wiem co robic...:( Quote
Kinia1984 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Jestem Leszek/Jarek, długo żyłem sobie wolny. Zamieszkałem razem z przyjacielem, takim samym kundelkiem jak ja, na ogromnych łąkach... które po krótkim czasie okazały sie terenem prywatnym. Właściciel nie życzył sobie mojego sąsiedstwa, zabronił karmić, ganiał mnie i straszył, kilka razy dostałem po grzbiecie.. Jego starania nie zniecheciły mnie, bo był to mój dom- jedyny dom, który znałem i mimo trudności kochałem.. Gospodarz nie chciał mojej miłości, wiec zrobił pierwszą rzecz jaka przyszła mu do głowy: wyciągnął telefon, chwile rozmawiał, na końcu krzyknął: "zabierajcie go stąd!" Zabrali... Dziś siedze z innymi takimi jak ja- niechcianymi kundelkami i co noc marze o powrocie do domu... mimo głodu, strachu i nienawiści jaką okazywał mi mój gospodarz... Był jedynym Panem jakiego miałem... Jeśli potrafisz dać mi wiecej niż on, pomyśl jak bede kochał Ciebie.. Quote
_Goldenek2 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kinia... tak mi przykro ... nawet nie umiem doradzić :( Quote
Malwi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dziewczyny , mam trochę zaległości , nie dam rady przeczytać wszystkiego ... czy tytuł wątku jest aktualny ? co w ogóle się z psiakami dzieje ? Quote
_Goldenek2 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Są w hoteliku, czekają na adopcję, ale brakuje deklaracji i karmy :( Quote
Awit Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A ja dziś uratowałam psa przed śmiercią z głodu pod domem rodziny na wsi:-( Gdyby nie uroczystość na którą byliśmy do innej rodziny zaproszeni, nie byłoby mnie tam i nie wiedziałabym, że pod ich płotem głoduje pies:-( Ile by jeszcze przeżył bez jedzenia mając kosteczki na wierzchu.... I to jest męża rodzina:-( Quote
mari23 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Awit']Bliższe kontakty z berecikami zawierasz, dzięki Jarkowi i Leszkowi. Mam nadzieję, że ja na stare lata aż tak nie sfiksuję.[/QUOTE] ja myślę, że psia mądrość i wierność jest tak wielka, iż to nie ujma - te imiona... jesli akurat wszyscy je tak politycznie kojarzą... ...nie interesuję się polityką, ale pies będzie dla mnie zawsze symbolem dobra, wierności i wszelkich POZYTYWNYCH cech.... jak tak pomysleć - przeganiane, niechciane... chyba dobry wybór imion, bo Donek i Bronek... nie, to nie pasuje do nich...;) Quote
mtf zalesie Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 mam troche fantow na bazarek ale nie mam czasu,wolalabym je oddac -chyba wam kini albo laurze pozyczalam kenel dla szczeniaka i byl ktos z ursynowa .moze podalabym je jadac na brodno w sobote Quote
Kinia1984 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ja o kenelu nic nie wiem:) to pewnie laura:) nie bardzo zrozumialam ale gdzie moglabym odebrac te rzeczy na bazarek?:) Quote
mtf zalesie Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 okolice piaseczna,za tydzien bede jechala do w-wy to moge podrzucic.klatke pozyczlam dla szczeniakow z wolomina imion nie pamietam . Quote
obraczus87 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mtf zalesie']okolice piaseczna,za tydzien bede jechala do w-wy to moge podrzucic.klatke pozyczlam dla szczeniakow z wolomina imion nie pamietam .[/QUOTE] Wiem, że klatka byla pozyczana dla Zuzy. Klatke odbieral jej mąz z kolega chyba czy jakos tak. Dopytam sie czy na pewno jej nie oddawali Tobie. Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='obraczus87']Wiem, że klatka byla pozyczana dla Zuzy. Klatke odbieral jej mąz z kolega chyba czy jakos tak. Dopytam sie czy na pewno jej nie oddawali Tobie.[/QUOTE] hmmm a chodzi o Zuzę nick Gryzelda, klatka z czasów Pchełki i Felka? jeżeli o tą to my ją odebraliśmy od Zuzy i została zwrócona pod przychodnią osobiście do samochodu, ale to było daaawno temu... Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='tripti']hmmm a chodzi o Zuzę nick Gryzelda, klatka z czasów Pchełki i Felka? jeżeli o tą to my ją odebraliśmy od Zuzy i została zwrócona pod przychodnią osobiście do samochodu, ale to było daaawno temu...[/QUOTE] Tak, dokładnie. I własnie była pewna, że klatka zostałą zwrócona. Dzieki Tripti :) Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zaproszę na bazarek w podpisie. Naprawde warto! Quote
mtf zalesie Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 klatke mam tylko myslalam ze masz jakis kontakt na ursynowie czy gdzies w warszawie to bym te rzeczy na bazarek podrzucila Quote
Awit Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Gdzie ten bazarek, chcę na bazarek i nie widzę u obraczus podpisu!! Czy tylko ja nie widzę??:-) Quote
tripti Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Awit']Gdzie ten bazarek, chcę na bazarek i nie widzę u obraczus podpisu!! Czy tylko ja nie widzę??:-)[/QUOTE] wiesz co bazarek był, ale nim się obejrzałam, to już bileciki na kabaretk były zakupione w opcji kup teraz :) szybka decyzja była wskazana, bo to na Skarbusia. Quote
Tattoi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='mari23']ja myślę, że psia mądrość i wierność jest tak wielka, iż to nie ujma - te imiona... jesli akurat wszyscy je tak politycznie kojarzą... ...nie interesuję się polityką, ale pies będzie dla mnie zawsze symbolem dobra, wierności i wszelkich POZYTYWNYCH cech.... jak tak pomysleć - przeganiane, niechciane... chyba dobry wybór imion, bo Donek i Bronek... nie, to nie pasuje do nich...;)[/QUOTE] mari23- kocham Cię. Quote
Awit Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Chłopaki, może ten weekend coś nowego przyniesie..... Wam, nam, mi.... Choć może mi nie trzeba nowości, ostatnio miewam sporo. Quote
Hotel KADIF Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='DIF'] To może ja 10 zł stałej zadeklaruję, ale od października. Poproszę o dane do przelewu na pw, zrobię zlecenie stałe...[/QUOTE] Zadeklarowałam 10 zł a w pierwszym poście jest 20 zł :oops: [quote name='Kinia1984'] [COLOR=Green][B]Deklaracje stałe: kinia1984 - 30 zł emilak - 50 zł Ania-Tygrysiczka -10 zł Aga-33-76 - 20 zł Mój TZ - 20 zł Awit - 20 zł Vasco - 40 zł AgataSonia 30 zł Magda_K - 10 zł Yana - 20 zł _Goldenek2 - 50 zł [B]DIF - 20 zł (od 10.10)[/B] Razem 310 zł [U]Brakuje 100 zł!! oraz pieniazki na karmę!!!![/QUOTE] Żeby nie wprowadzać zamieszania w rozliczeniach w tym miesiącu przekażę 20 zł, ale proszę bardzo o sprostowanie pierwszego postu, ok?;) Quote
Kinia1984 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ok ok ciotka cos widocznie zle wpisalam...:) juz zmieniam:) Iza napisala ze chlopaki łobuzuja i maja energi za stu:) Quote
Vasco Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Chłopaki, kolejna zima przed Wami.... oby DS się pojawił.... Quote
Yana Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 oj tak, żeby w końcu we własnym domu grzały dupki... Quote
Recommended Posts