Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

Posted

już uzupełnione :)

POPRZEDNI STAN : 0 ZŁ

+ 30 zł NiusiaiJa od cioci Grażyny
+ 96 zł Livka
+ 82 zł NiusiaiJa
..............................
...............
RAZEM: 208 zł

+ 192 zł dłużyńska skarpeta
- 400 zł hotel za maj
................................................
RAZM : 0 zł

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to już 6 miesiąc jak Lalka siedzi w hotelu :crazyeye::-( jesoo jak ten czas leci......
najgorsze, że pomimo wielu ogłoszeń nie ma w czym wybierać , ponieważ absolutnie nikt nie dzwoni....NIKT !!!.....ona jest aż taka brzydka czy pecha ma ?

Posted

ja ją dzisiaj dałam na kolejny portal...
Ona nie ma fajnych zdjęć jak stoi, bo te ostatnie na zielonej trawie to trochę przestraszona. Te ze śniegu są fajne, jak jest w ruchu i dwa profile. En face troche jakby miała oko podbite - tak w miniaturach wygląda, wiec nie daję, bo zaciemnia obraz jej mordki. Cały czas planuję, jakby się przemiesić via hotel i nasze niuńki, co by popstrykać...

Posted

szczerze...to ja powoli zaczynam wątpić czy znajdziemy jej dom, od jakiegoś czasu skupiam się tylko i bezustannie na zbieraniu pieniędzy na jej i Semira hotel.....albo ja mam doła albo doopuwa na całego

Posted

lolka napisał(a):
szczerze...to ja powoli zaczynam wątpić czy znajdziemy jej dom, od jakiegoś czasu skupiam się tylko i bezustannie na zbieraniu pieniędzy na jej i Semira hotel.....albo ja mam doła albo doopuwa na całego

ja mam dzisiaj podobne pomysły na wszystko:( tylko patrzę na półki co jescze mogę spędzić i ile to potrwa, cały entuzjazm z pomagania poszedł w ....., bo tylko liczymy kasę. Może to kwestia pogody

Posted

Tak bez ogródek mówiąc to co miesiąc walczymy o uzbieranie na hotel, bo mamy jesczez Semira - ja już głosze tezę o jakimś fatum nad tymi psami, bo nawet jak ktoś się pojawi na horyzoncie, to albo jak w wypadku Semira połamie sie cały, albo zaniknie w przestrzeni i lipa po całości. Ja cały czas mysle, jak by się na sesję foto wybrać do niuńki, ale nie wychodzi.... z allegro fur było zapytanie, ale też już cisza, bo niunka ma na lewo 2;)

Posted

Magda, nie zrozumiałam ostatniego zdania, co ma na lewo? :) Nie moge zaofiarować stałej deklaracji ale cos jednorazowo postaram sie dorzucac, dajcie numer konta. I głowy do góry bo taka piekna sunia na pewno kogoś urzeknie :) Szkoda że jestem daleko bo chętnie bym ją poznała osobiście :) A była ogłaszana w jakiś gazetach? Allegro wyróznione też pewnie miała?

Posted

bo może być tylko jedna aukcja jednego przedmiotu, ja jej wystawiam regularnie, a teraz też furciaczek zrobiła, więc ma nieprzepisowo 2 aukcje. Do gazet jako takiego wejścia nie mamy, kiedyś Semir był w Psie, chyba Moim, ale pan zainteresowany się połąmał, nawet nie wiem, jak się tam dostał... Ja mam zjazdowy nastrój, co do tych naszych futer, więc wszelkie propozycje z chęcia wykorzystam, wypaliłam się chyba z pomysłami... Dziękie wielkie

Posted

a u nas nie pada;)

Lalka ma ode mnie
kupiepsa, adopcje.org, psy.pl, przygarnijzwierzaka, allegro, alegratkę, gumtree, cafeanimal, jest na bolec.info, zgorzeleckiej i bogatynskiej stronie lokalnej. chyba wszystko, bo na więcej brak mi czasu przy takiej ilości futer w schronie...
Będe bardzo wdzięczna
dodam ją też na bloga wyborczej we wtorek, bo jutro mnie nie będzie

Posted

Nie zwalaj juz wszystkiego na te biedne corsiaki:eviltong::evil_lol:
Jak sie okazuje nawet w przypadku tach pechowych suk jest szczescliwe zakonczenie i pewna jestem ze do lalki tez sie los usmiechnie:loveu:

Posted

ale CCcouchy już w domach stałych przecież:-P to sie zdarza jak kazemu...ja utknęłam w hoteliku z Frodem, wcześniej miałam sajgon z powracająca z adopcji ciągle Naną...no niestety takie nasze życie już...trzeba twardym być nie miętkim:-)