Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolkę odcięło na dobre od świata... Musimy wykorzystać to co mamy, ja zaraz wkleję linki do według mnei najlepszych zdjęć Lalki i mam nadzieje, ze macie też swoje typy. Wszystkie jej foty są na watku, zaraz wkleję linki do postów.

Posted

Magda a kiedy jest szansa na nowe fotki? Jeśli np. w pon. mogłyby być to można poczekać a jeśli raczej nie ma szans to damy stare. Jutro zbiorę wszystko do kupy bo dzis ide na slub, mam nadzieje ze bede w stanie jutro :) i prześlę do odoby od ogłoszeń. Te fotki co są, są fajne ale ona taka super jest ze na pewno moglaby miec jeszcze lepsze :)

Posted

Jeśli znajoma od cctów fur da radę to może dzisiaj zrobi foty, ja na razie nie mam możliwości, żeby tam podjechać, bo to około 80-100k. ode mnie w jedną stronę, a samochodem nie dysponuję. Lolka ma teraz kociokwik w pracy, bo ma dostawę i na razie widoków nei mamy...

Posted

Przerobiłam ciutkę tekst o Lalce i wyszło mi coś takiego:

Lalka to młoda, śliczna, wesoła i bardzo oryginalna czarna sunia z jednym oczkiem niebieskim a drugim brązowym. Jest średniego wzrostu. Sunia lgnie do ludzi chociaż jej przeszłość nie była kolorowa – była katowana a później oddana do schroniska.Bardzo się wtedy bała. Ten okres już na szczęście ma za sobą, od grudnia ub.r. Lalka przebywa w hotelu prowadzonym przez szkoleniowca. Zrobiła bardzo duże postępy, uwielbia się bawić z psami. Człowiek przestał być dla niej potworem, który zadaje ból i zamienił się w kogoś komu warto zaufać.
Suczka potrafi zachować czystość, swoje potrzeby fizjologiczne załatwia na spacerach. Podczas pobytu w hotelu nauczyła się podstawowych zasad współżycia z ludźmi. To radosny i pełen życia pies, teraz szuka domu – tego jedynego i już na zawsze.

Co wy na to? Może być? :roll:
Coś wiadomo o fotkach, udało się zrobić?

Posted

slicznie :)....bardzo dziękuje kochana
fotek niet :( .......dopóki same nie pojedziemy nie bedzie ładnych....dopiero w następnym tygodniu uda nam się zawitać do hotelu.......może spróbować z tymi co są a potem podmienić, jak uważasz?

zapłaciłam za hotelik suni,....jutro zrobię podliczenie...zapłaciłam 325 zł , bo 75 zostało po Bryzuchnie....drugie 75 dostała Majka - klon Lalki :)

Posted

Ok to dowiem się jak stoi bazarek, bo tam kolejka mała była, jeśli można robić ogłoszenia już to damy stare zdjecia, a jeśli jeszcze trzeba bedzie poczekać no to zobaczymy :)

Posted

Dzisiaj Kasia byla Oscara odebrac, miala porobic zdiecia Laleczce. Ja w PL jestem teraz wiec zalatana nieziemsko ale jutro dam Wam znac czy udalo sie te fotki pstryknac :)
Lolka i Madzia podeslijcie mi swoje nr tel na PW bo nie wzielam swojej kom a nigdy nie wiadomo kiedy beda mi potrzebne ;)

Posted

magda z. napisał(a):
tak, to lolki mail, przepraszam zagapiłam się....

Nie ma za co :)

Furciaczek czy wiesz może czy udało się te fotki zrobić? Byłoby naprawdę super :)

Posted

Ok, to wysyłam te co mamy. Doczytałam jeszcze jedną rzecz, potrzebna informacje o:

- miejscu przebywania psa
- dowozie
- szczepieniach
- kastracji itp.

I to już bedzie wszystko :)

Posted

- miejscu przebywania psa - bogatynia niedaleko zgorzelca - płd /zach częśc polski - granica polsko/czesko/niemiecka
- dowozie - dowieziemy :)
- szczepieniach - wszystkie
- kastracji itp. - brak sterylizacji

Posted

Plicha napisał(a):
Ok dzięki, dopisze i wysyłam :) A jest jakiś plan żeby przed adopcja ją wysterylizować?

niestety ciotka nie ma szans na takie luksusy