lolka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 NusiaiJa napisał(a):och tak, mam na to niewątpliwy dowód ;) :-) inne cioteczki również, i na pare dni już będzie a. olejnik sienkiewicza 2_/7 _9-8_ _ Le_na 77 _ _ _ _ 0004 _2_ _ 9419 3000 0010 czy to aktualne dane do wpłaty? hahaha .....tiaaaa to nasze psie konto :) Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Laleczko pokaz sie wszystkim..... qrcze gdzie Twoj domek?? :( Quote
magda z. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 nic sie nie dzieje, na żadne z ogłoszeń nie ma reakcji, zastój po całości. Jak nie zima, później święta, to teraz mamy kolejny dramat i psie sprawy cały czas leżą.... Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ehhh mam nadzieje ze wkoncu cos sie ruszy. Quote
NusiaiJa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 a można liczyć na jakieś nowe zdjęcia, albo jak się mała miewa, jak siezachowuje czy strach mija, czy się panna "otwiera"? Quote
lolka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 NusiaiJa napisał(a):a można liczyć na jakieś nowe zdjęcia, albo jak się mała miewa, jak siezachowuje czy strach mija, czy się panna "otwiera"? Nusiaija ...jej wszystkie zdjęcia są identyczne....w locie :) ......jak tylko wyjdzie na wybieg to koniec...lata jak szalona, nie ma chwili aby przystanęła......musze sie tam z kimś wybrac po prostu, zbrac Lalke na spacer gdzieś dalej i porobic fotki na smyczy :) a Lalunia juz nie jest boidupką, cieszy się na widok ludzi i chetnie z nimi przebywa, nie ucieka :)....oczywiście jest w niej jeszcze trochę blokad , które można przełamać jedynie u siebie już w domu, przy swoim człowieku....Lalunia np boi sie miejsc nieznanych i wtedy w popłochu może uciec w dal, niestety nie wiemy jak sie będzie zachowywała w miejscach bardzo ruchliwych gdzie jest pełno ludzi....to akurat ciężko sprawdzić w hotelu gdzie jest spokój i nie ma zbyt wielu ludzi wkoło Quote
obraczus87 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Laleczko jestes taka fajna to gdzie Twoj dom????? Quote
NusiaiJa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mój bazarek jeszcze trwa ale już idę poinformować, że z Tomaszowa Maz. specjalnie dla dla Lali leci 30zł od mojej Cioci Grażynki. przeleję niebawem :-) Quote
magda z. Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 dzięki wielkie:) Ja też czekam jesczze na jedną wpłatę i cosik spłynie, no i zaraz trzeba się zabrać za kolejny bazar Quote
NusiaiJa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a ten nr. konta do wpłat dla LALI to z jakiego jest banku?? idę wpłacać dla innych czworonogów to bym i Lali już coś przelała, tylko nie wiem czy będzie prowizja czy nie jeśli to inny bank niż mój. Quote
lolka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 NusiaiJa napisał(a):a ten nr. konta do wpłat dla LALI to z jakiego jest banku?? idę wpłacać dla innych czworonogów to bym i Lali już coś przelała, tylko nie wiem czy będzie prowizja czy nie jeśli to inny bank niż mój. bank spółdzielczy ...pewnie nie ma go u Ciebie bo to taka miejscowa mafija :) Quote
NusiaiJa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 lolka napisał(a):bank spółdzielczy ...pewnie nie ma go u Ciebie bo to taka miejscowa mafija :) a tu Cię zaskoczę, JEST! ....tylko daleko i nie podrodze. Quote
NusiaiJa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 I już leci na konto LALECZKI obiecane 30zł od mojej cioci Grażynki :-) Quote
magda z. Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 NusiaiJa napisał(a):I już leci na konto LALECZKI obiecane 30zł od mojej cioci Grażynki :-) dzięki wielkie, ja tez z bazaru przelałam już i ciułamy, bo na dniach musimy ją opłacić Quote
NusiaiJa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 magda z. napisał(a):dzięki wielkie, ja tez z bazaru przelałam już i ciułamy, bo na dniach musimy ją opłacić Ja jeszcze bazarku swojego nie zakończyłam no ale to może wpłacę jeszcze aby było troszkę więcej. Quote
Recommended Posts