magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 dzieki dziewczyny, bo mam zjazdowo chyba w kązdej sferze swojego życia.... a cctki to i tak uwielbiam, bo kluski są przekochane;) Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 magda z. napisał(a):dzieki dziewczyny, bo mam zjazdowo chyba w kązdej sferze swojego życia.... a cctki to i tak uwielbiam, bo kluski są przekochane;) Chcesz?? Moge Ci jakiegos dac:diabloti: Quote
magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 furciaczek napisał(a):Chcesz?? Moge Ci jakiegos dac:diabloti: na razie Bismarck jesczze dycha;) a on jest psim jedynakiem w domu, zresztą bardzo skoncentrowanym na jedzeniu i z drugim obżartuchem bym sie szybciej wyprowadzała niż pomyślę;) Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 magda z. napisał(a):na razie Bismarck jesczze dycha;) a on jest psim jedynakiem w domu, zresztą bardzo skoncentrowanym na jedzeniu i z drugim obżartuchem bym sie szybciej wyprowadzała niż pomyślę;) To specjalnie dla Ciebie poszukam niejadka hihih Dziewczyny a nie mozecie poprosic P.Marka zeby zrobil jakies nowe foty albo filmik nakrecil?? Cos na zielonej trawce, rozesmiana biegajaca...musi za serducho kogos chwycic przeciez z tymi cudownymi oczetami:loveu: Quote
magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 no z fotami trzeba będzie przycisnąć, musze lolce pyknąć, bo ja do Marka nie ma namiarów. Za daleko mam do tego hotelu cholercia, bo sama bym pojechała, ale ja mam tylko rower;) Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No to trzeba lolke zmolestowac troche:diabloti: Quote
magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 furciaczek napisał(a):No to trzeba lolke zmolestowac troche:diabloti: ano trzeba, pyknę jej sms'a co by weszła, jak jest pod komputerem, bo pewnie weekendowo góry zdobywa:) Quote
lolka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 jestem, jestem :) a że co ?....mam Marka pomolestowac o fotki?....dobrze, pomolestuję :) ja chwilowo mam stresa z tym airedelkiem i niestety z jużaczką co jest u Marka....no taka sytuacja wyszła, że cholercia jak stanie się co niby ma się stać to wszystkie nasze psy eksmitujemy Quote
magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ściągam Cię telepatycznie;) a tak juz ostro zaszło? kurczę, coraz bardziej pod górę.... Quote
lolka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 magda z. napisał(a):ściągam Cię telepatycznie;) a tak juz ostro zaszło? kurczę, coraz bardziej pod górę.... no tak, na gwałt sponsor poszukiwany...tylko dlaczego kurcze my , przecież wiadomo jaką mamy sytuację...... eh ..............jedyna radocha że Janeczka dzisiaj pojechała do domku....a Beata raczy jak głupia .......hahahha.... pindolinda :) Quote
magda z. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 lolka napisał(a):no tak, na gwałt sponsor poszukiwany...tylko dlaczego kurcze my , przecież wiadomo jaką mamy sytuację...... eh ..............jedyna radocha że Janeczka dzisiaj pojechała do domku....a Beata raczy jak głupia .......hahahha.... pindolinda :) to czemu nie dajecie znac, ja ją ogłaszam wszędzie;) a gdzie pojechala, do w-wy? bo musże na mikropsach zgłosić zaraz, ze jej nie ma:) Może się znajdzie ds dla Leny i problem się rozwiąze.... ale mam nadzieje, walnij mnei normalnie, jak się spotkamy Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jezu dziewczyny o czym Wy mowicie?? Jaka eksmisja? Jaki terier? Quote
lolka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 furciaczek napisał(a):Jezu dziewczyny o czym Wy mowicie?? Jaka eksmisja? Jaki terier? no nie to tylko czarne wizje mojej spanikowanej natury :) airedaleterrier to psiur który trzy tygodnie ludziskom płakał , mókł pod chałupami ...wzywali o pomoc a jak się okazało że rasowiec to raptownie go przygarneli...ogolnie stres bo młody, ładny i zapewne płodny !!....umowy ni jak nie da sie pdpisac o odebraniu tez możemy zapomniec...jedyna nadzieja że jednak dobrze trafił...no ale sen z powiek już spędza a jużaczka to ta co jest u Marka...dosyć tajemnicza sprawa , nie wiadomo skąd, i na jakich warunkach tam trafiła.....wizja schroniska się pojawiła bo nie ma kto opłacać a dom jej znaleźć z cudem graniczy, choć do adopcji w polsce jest ich zaledwie kilka to i tak marne szanse, tym bardziej w tak szybkim czasie...tu jeszcze nie wyrokuje jedynie spekuluje i stracha mam....staram się nadal ufać Quote
Plicha Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Hej malutka, wrzuciłam juz sobie twój bannerek, może ktoś po nim tu przywędruje :) Czy jest gdzieś link do jej allegro? Quote
furciaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Plicha napisał(a):Hej malutka, wrzuciłam juz sobie twój bannerek, może ktoś po nim tu przywędruje :) Czy jest gdzieś link do jej allegro? A ktorego bo ma dwa:evil_lol: Quote
Plicha Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 furciaczek napisał(a):A ktorego bo ma dwa:evil_lol: Może być obydwu :) Quote
furciaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Plicha']Może być obydwu :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1036690316 drugiego nie mam niestety Quote
Plicha Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzieki, fajny ten tekst, taki krótki i treściwy :) Przydałyby się tylko może jakieś extra fotki, takie na soczystej trawce z zolciutkimi mleczami :) jak fotka bedzie miala ladne kolory to więcej ludzi pewnie wejdzie i może ta jedna, jedyna osoba... Szkoda że tak daleko mieszkam :( Quote
magda z. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.allegro.pl/item1036857281_lalka_mix_owczarek_oko_jak_husky_mlody_pies.html to moje, przy okazji jest też o Majce, którą utrzymuje w hotelu Beata, no z tymi fotami to trzeba pokombinować... ja mam około 80km z hakiem w jedną stronę,wiec lipnie też z dojazdem, jak się ma rower tylko na stanie;) a taka mniej więcej treść na innych portalach http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lalka,10708 Quote
Plicha Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A allegro ma wyróżnione czy zwykłe? Wczoraj gdzieś mi migneła strona z bazarkiem ogłoszeniowym, miałam tam sunie zgłosić i gdzieś mi się zagubiła ta strona. Spróbuję znalezc ją jeszcze. Quote
Plicha Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Znalazłam i zgłosiłam wstępnie Lalke: http://www.dogomania.pl/threads/184852-TYLKO-4-MIEJSCA!-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-)-do-22.05!/page9 Oczywiście zapłacę za bazarek, trzeba będzie tylko tekst do ogłoszeń i zdjęcia przesłać. Może coś się ruszy :) Quote
magda z. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 moje jest zwykłe, dzięki Plicha, ja ma tylko małe foty, tzn te które sobie z wątku ściągnęłam, ale lolka ma chyba maile od Marka z dużymi Quote
Plicha Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cioteczki potrzebuję do bazarku ogłoszeniowego: info na temat Lalki z tekstem (tekst dlugi, krótki + zdjecia + kontakt + mail aktywujący ogłoszenia). Dacie radę jakoś mi to podesłać na maila: [email protected]? Jak będę miała te dane to zrobię przelew za bazarek i Lalka będzie miała 80 ogłoszeń :) Quote
magda z. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dzięki wielkie:) buziaki ogromne. Loka ma tez małe rozmiary zdjęć, do jutra postaramy się podjąć decyzję, bo planowałyśmy w tym tygodniu wypad na sesję do Lalki i Ramzesa, które sa pod Bogatynią, wtedy byłyby nowe i mam nadzieję, że lepsze foty. Tekst jutro posklejam i podeślę znajomemu po polonistyce, aby poprawił;) Quote
Recommended Posts