Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
dzieki dziewczyny, bo mam zjazdowo chyba w kązdej sferze swojego życia....
a cctki to i tak uwielbiam, bo kluski są przekochane;)

Chcesz?? Moge Ci jakiegos dac:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Chcesz?? Moge Ci jakiegos dac:diabloti:

na razie Bismarck jesczze dycha;) a on jest psim jedynakiem w domu, zresztą bardzo skoncentrowanym na jedzeniu i z drugim obżartuchem bym sie szybciej wyprowadzała niż pomyślę;)

Posted

magda z. napisał(a):
na razie Bismarck jesczze dycha;) a on jest psim jedynakiem w domu, zresztą bardzo skoncentrowanym na jedzeniu i z drugim obżartuchem bym sie szybciej wyprowadzała niż pomyślę;)

To specjalnie dla Ciebie poszukam niejadka hihih

Dziewczyny a nie mozecie poprosic P.Marka zeby zrobil jakies nowe foty albo filmik nakrecil??
Cos na zielonej trawce, rozesmiana biegajaca...musi za serducho kogos chwycic przeciez z tymi cudownymi oczetami:loveu:

Posted

no z fotami trzeba będzie przycisnąć, musze lolce pyknąć, bo ja do Marka nie ma namiarów. Za daleko mam do tego hotelu cholercia, bo sama bym pojechała, ale ja mam tylko rower;)

Posted

furciaczek napisał(a):
No to trzeba lolke zmolestowac troche:diabloti:

ano trzeba, pyknę jej sms'a co by weszła, jak jest pod komputerem, bo pewnie weekendowo góry zdobywa:)

Posted

jestem, jestem :)

a że co ?....mam Marka pomolestowac o fotki?....dobrze, pomolestuję :)
ja chwilowo mam stresa z tym airedelkiem i niestety z jużaczką co jest u Marka....no taka sytuacja wyszła, że cholercia jak stanie się co niby ma się stać to wszystkie nasze psy eksmitujemy

Posted

magda z. napisał(a):
ściągam Cię telepatycznie;)
a tak juz ostro zaszło? kurczę, coraz bardziej pod górę....

no tak, na gwałt sponsor poszukiwany...tylko dlaczego kurcze my , przecież wiadomo jaką mamy sytuację......

eh ..............jedyna radocha że Janeczka dzisiaj pojechała do domku....a Beata raczy jak głupia .......hahahha.... pindolinda :)

Posted

lolka napisał(a):
no tak, na gwałt sponsor poszukiwany...tylko dlaczego kurcze my , przecież wiadomo jaką mamy sytuację......

eh ..............jedyna radocha że Janeczka dzisiaj pojechała do domku....a Beata raczy jak głupia .......hahahha.... pindolinda :)

to czemu nie dajecie znac, ja ją ogłaszam wszędzie;) a gdzie pojechala, do w-wy? bo musże na mikropsach zgłosić zaraz, ze jej nie ma:)
Może się znajdzie ds dla Leny i problem się rozwiąze.... ale mam nadzieje, walnij mnei normalnie, jak się spotkamy

Posted

furciaczek napisał(a):
Jezu dziewczyny o czym Wy mowicie?? Jaka eksmisja? Jaki terier?

no nie to tylko czarne wizje mojej spanikowanej natury :)
airedaleterrier to psiur który trzy tygodnie ludziskom płakał , mókł pod chałupami ...wzywali o pomoc a jak się okazało że rasowiec to raptownie go przygarneli...ogolnie stres bo młody, ładny i zapewne płodny !!....umowy ni jak nie da sie pdpisac o odebraniu tez możemy zapomniec...jedyna nadzieja że jednak dobrze trafił...no ale sen z powiek już spędza

a jużaczka to ta co jest u Marka...dosyć tajemnicza sprawa , nie wiadomo skąd, i na jakich warunkach tam trafiła.....wizja schroniska się pojawiła bo nie ma kto opłacać a dom jej znaleźć z cudem graniczy, choć do adopcji w polsce jest ich zaledwie kilka to i tak marne szanse, tym bardziej w tak szybkim czasie...tu jeszcze nie wyrokuje jedynie spekuluje i stracha mam....staram się nadal ufać

Posted

Dzieki, fajny ten tekst, taki krótki i treściwy :) Przydałyby się tylko może jakieś extra fotki, takie na soczystej trawce z zolciutkimi mleczami :) jak fotka bedzie miala ladne kolory to więcej ludzi pewnie wejdzie i może ta jedna, jedyna osoba... Szkoda że tak daleko mieszkam :(

Posted

http://www.allegro.pl/item1036857281_lalka_mix_owczarek_oko_jak_husky_mlody_pies.html
to moje, przy okazji jest też o Majce, którą utrzymuje w hotelu Beata, no z tymi fotami to trzeba pokombinować... ja mam około 80km z hakiem w jedną stronę,wiec lipnie też z dojazdem, jak się ma rower tylko na stanie;)

a taka mniej więcej treść na innych portalach
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lalka,10708

Posted

A allegro ma wyróżnione czy zwykłe? Wczoraj gdzieś mi migneła strona z bazarkiem ogłoszeniowym, miałam tam sunie zgłosić i gdzieś mi się zagubiła ta strona. Spróbuję znalezc ją jeszcze.

Posted

Cioteczki potrzebuję do bazarku ogłoszeniowego: info na temat Lalki z tekstem (tekst dlugi, krótki + zdjecia + kontakt + mail aktywujący ogłoszenia). Dacie radę jakoś mi to podesłać na maila: [email protected]? Jak będę miała te dane to zrobię przelew za bazarek i Lalka będzie miała 80 ogłoszeń :)

Posted

dzięki wielkie:) buziaki ogromne. Loka ma tez małe rozmiary zdjęć, do jutra postaramy się podjąć decyzję, bo planowałyśmy w tym tygodniu wypad na sesję do Lalki i Ramzesa, które sa pod Bogatynią, wtedy byłyby nowe i mam nadzieję, że lepsze foty. Tekst jutro posklejam i podeślę znajomemu po polonistyce, aby poprawił;)