lolka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 magda z. napisał(a):ja zrobię dzisiaj ogłoszenia papierowe, prześlę Ci lolka, powieszę w zoologu, Dorota ma też segregator u weta jednego. ciotka u mnie to zerowe szanse na znalezienie im domu....no chyba, że na łańcuch ......ale spróbuję, powieszę :) Quote
magda z. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja zrobię akcję po wioskach okolicznych, jak na rowerze zacznę wyprawy, może się trafi mądra dusza i dom z ogrodem:) Quote
kasia310 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 po Lubaniu pochodzę z tymi ogłoszeniami... Quote
magda z. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kasia310 napisał(a):po Lubaniu pochodzę z tymi ogłoszeniami... dzięki wielkie, tam specjalnie zrobiłam z numerami - bo jak ja chciałam Bismarcka to był tylko wydrukowany raz, a jak mi Cenzor zszedł to nie mogłam znaleźc. Jego ogłoszenie u weta wcięło, ale na szczęście wetka znalazła inne i z niego podała mi numer do ZuziaM. Dlatego porobiłam urywane;) Quote
kasia310 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 magda z. napisał(a):dzięki wielkie, tam specjalnie zrobiłam z numerami - bo jak ja chciałam Bismarcka to był tylko wydrukowany raz, a jak mi Cenzor zszedł to nie mogłam znaleźc. Jego ogłoszenie u weta wcięło, ale na szczęście wetka znalazła inne i z niego podała mi numer do ZuziaM. Dlatego porobiłam urywane;) bardzo dobrze, że z numerami, w poniedziałek lub wtorek ruszam, już podrukowałam:) Quote
magda z. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nie dziękujemy, ja te by poszly to mozemy brać się za kolejne. Na razie coś nas zastopowało.... Quote
magda z. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lolka z Kasią w poniedziałek będą w hotelu, jak Ramzesa zawiozą Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A oglaszacie juz aj czy czekacie na wieksza poprawe?? Jak cos to chetnie pomoge :) Wiem wiem, upierdliwa jestem:lol: Quote
magda z. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ona od poczatkiu ma ogłoszenia, teraz już są wyedytowane - bo u niej już duża poprawa. Ja ja mam non stop na moim małym zestawie, treść taka jak niżej. Ma też allegro, które musze odnowić http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-jedno-oko-niebieskie-drugie-brazowe-zjawiskowa-Lalka-W0QQAdIdZ190246618 Quote
magda z. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ostatnio Kasia się mnei pytała co to CK, ale właśnie mnie oświeciło;) Czarne kwiatki - powstał wątek o nieuczciwych deklarowiczach Quote
kasia310 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 magda z. napisał(a):Ostatnio Kasia się mnei pytała co to CK, ale właśnie mnie oświeciło;) Czarne kwiatki - powstał wątek o nieuczciwych deklarowiczach O widzisz Madzia!!! dziękuję:multi: a jak wejść na ten wątek? Quote
obraczus87 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczA-w-czyli-faA-szywe-deklaracje-i-niespeA-nione-obietnice?p=14383342 prosze ;) Quote
magda z. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wszystkich wywiało;) mnie neta ukradło na pół dnia Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 magda z. napisał(a):wszystkich wywiało;) mnie neta ukradło na pół dnia Ja bez neta to szalu dostaje:evil_lol: Quote
magda z. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 furciaczek napisał(a):Ja bez neta to szalu dostaje:evil_lol: ja tez się na tym złapałam, a że przy okazji kablówkę wcieło, bo stąd go mam, to już w ogóle odpłynęłam w czytaniu podręcznika na egzamin;) Koleżanka wczoraj promotora się pytała, czego isę spodziewać, a on mówi, że pytania z pracy - a ja tam zagadnień ma mnóstwo i niech ktoś z czymś pokojarzy i leżę;) Quote
Recommended Posts