Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wysłałam już wszyskie dane Lalki, mam nadzieję że do końca tygodnia będzie miała ogłoszenia :) Quote
Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No co ty nie dziękuj, nie ma za co, mam nadzieję że ogłoszenia pomogą :) Quote
magda z. Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja też mam taką nadzieję, bo już jej czas do domu - w ostatnich dniach poszły dwa kudłacze od nas ze schronu, które od ciotek kudłatych były sponsorowane, to teraz czas na nasze ancymonki;) Quote
lolka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 LALKOWE ROZLICZANKO POPRZEDNI STAN : 0 ZŁ + 40 zł PLICHA + 285 zł dłuzyńska skarpeta - 325 hotel czerwiec ............................... RAZEM : 0 zł Quote
NusiaiJa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 kurza stopa wszystko na styk! ech, ale z drugiej strony najważniejsze, że starcza! Quote
magda z. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 mam nadzieję, że ktoś zadzwoni, a tymczasem Lalka i Semir zbierają na hotele... http://www.dogomania.pl/threads/187174-Len-i-g%C5%82%C3%B3wnie-letnie-ubrania-C-amp-A-H-amp-M-NEXT-na-Semira-i-katawon%C4%85-Lalk%C4%99-15.06-22-00 Quote
NusiaiJa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='magda z.']mam nadzieję, że ktoś zadzwoni, a tymczasem Lalka i Semir zbierają na hotele... http://www.dogomania.pl/threads/187174-Len-i-g%C5%82%C3%B3wnie-letnie-ubrania-C-amp-A-H-amp-M-NEXT-na-Semira-i-katawon%C4%85-Lalk%C4%99-15.06-22-00 lecę........ Quote
magda z. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 NusiaiJa napisał(a):lecę........ dzięki wielkie:) Quote
Plicha Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ponieważ na bazarku była mała kolejka, ogłoszenia Lalki miały być robione jutro, mam nadzieje że nie będzie obsuwy :) Quote
lolka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dzięki Plicha, że nam pomagasz tzn Lalce:lol: ........to że lecimy na styk to mało powiedziane, z Semirem zawsze jesteśmy w plecy.....Lalka musi być na czas , bo nie ma zmiłuj już mi się źle robi na samą myśl, że znowu wszystko od nowa czas zacząć......i tak w kółko...a tu kurcze tyle ogłoszeń było i cisza kompletna.......ja nie chcę krakac ale te nasze hotelowce to z klątwa jakąś chyba sobie wczasują......takie psy udaje nam się prosto ze schroniska wydać, brzydale, staruchy, smierdziuchy a ta lalka i semir zaczarowani Quote
magda z. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 musimy jakieś czarownice dopaść na odczynianie Quote
lolka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 furciaczek napisał(a):I co, nadal cisza??:( Fur no trudno w to uwierzyć ale zarówno w jej, jak i Semira sprawie nie ma absolutnie żadnych telefonów, maili...nic:placz::placz::placz:...Ramzesa tez nikt nie chce...idę się wieszać Quote
magda z. Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ty się nie wieszaj;) bo jak my dalej będziemy miały z Kasią takie przygody to zywe nie pochodzimy;) Quote
Plicha Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dziewczyny Lalki ogłoszenia zamówione przeze mnie jeszcze się nie ukazały, dziewczyna ma jakieś problemy z kompem i trzeba czekać, po weekendzie powinno coś się wyjaśnić. Przykro mi że tak to sie opóznia, pecha trochę mamy ale może po pechu przyjdzie szczęście i okaże się że warto było czekać :) Quote
magda z. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 nie ma innej opcji, teraz też podesłałam ją osobie, która zaczyna szkolić psy w b-cu i okolicy, Mirek będzie nam trochę pomagał, a przy okazji też chce psy na swojej stronie umieszczać, czasami też ludzie do niego dzwonią z pytaniami o psiury - na każdą stronę trzeba kombinować. Quote
magda z. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://www.psieszkolenie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=12 Lalunia już "wisi" tutaj Quote
lolka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 trzymajcie kciukasy.....dziś jadę obejrzeć domek dla Lalki, jak będzie ok to pakuje familie do auta i zawiozę do hotelu....jeśli fajny dom to trzeba kuć żelazo póki gorące Quote
Plicha Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 lolka napisał(a):trzymajcie kciukasy.....dziś jadę obejrzeć domek dla Lalki, jak będzie ok to pakuje familie do auta i zawiozę do hotelu....jeśli fajny dom to trzeba kuć żelazo póki gorące Super, czyżby ogłoszenia pomogły? Bo dostałam właśnie info że Laleczka przedwczoraj miała wreszcie zrobione 80 ogłoszeń :) Lolka doszły do Ciebie maile aktywujące? Trzymam mocno kciuki! :) Quote
magda z. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Akurat ten pan zadzwonił z Gablotki - gazety darmowej z ogłoszeniami, która jest po okolicach Lubania, Zgorzelca i Bogatyni rozwożona ludziom do domów - 15000 nakładu, dostałyśmy pół strony gratis, na pierwszy ogień poprosiłysmy, aby poszły trzy psy z hoteli - Laka, Semir i Ramzes. W razie nawału domków to w hotelu jest też Majka, prawie klon Lalki i historia podobna, utrzymuje ją Beata. Dziewczyny o 16 miały wyruszyć, najpierw jadą do domu, a później zabierają pana i 2 dzieci do hotelu. W schronisku tez jest sunia z Leśnej gabarytowo i wiekiem zbliżona do Lalki - też fajna żabka, po wypadku, a teraz na szczęscie Mariola zauważyła, ze ona w ciązy była, udało sie aborcję i przy okazji sterylkę zrobić. http://www.dogomania.pl/threads/110849-Schronisko-D%C5%82u%C5%BCyna-G%C3%B3rna-pod-Zgorzelcem-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-psy-na-1-2-3-4-stronie?p=14738968&viewfull=1#post14738968 tutaj więcej zdjęć, należy zjechac jescze niżej, bo są dwa ze zdjeciami:) Quote
Recommended Posts