Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też mam taką nadzieję, bo już jej czas do domu - w ostatnich dniach poszły dwa kudłacze od nas ze schronu, które od ciotek kudłatych były sponsorowane, to teraz czas na nasze ancymonki;)

Posted

LALKOWE ROZLICZANKO

POPRZEDNI STAN : 0 ZŁ

+ 40 zł PLICHA
+ 285 zł dłuzyńska skarpeta

- 325 hotel czerwiec
...............................
RAZEM : 0 zł

Posted

dzięki Plicha, że nam pomagasz tzn Lalce:lol: ........to że lecimy na styk to mało powiedziane, z Semirem zawsze jesteśmy w plecy.....Lalka musi być na czas , bo nie ma zmiłuj
już mi się źle robi na samą myśl, że znowu wszystko od nowa czas zacząć......i tak w kółko...a tu kurcze tyle ogłoszeń było i cisza kompletna.......ja nie chcę krakac ale te nasze hotelowce to z klątwa jakąś chyba sobie wczasują......takie psy udaje nam się prosto ze schroniska wydać, brzydale, staruchy, smierdziuchy a ta lalka i semir zaczarowani

Posted

furciaczek napisał(a):
I co, nadal cisza??:(

Fur no trudno w to uwierzyć ale zarówno w jej, jak i Semira sprawie nie ma absolutnie żadnych telefonów, maili...nic:placz::placz::placz:...Ramzesa tez nikt nie chce...idę się wieszać

Posted

Dziewczyny Lalki ogłoszenia zamówione przeze mnie jeszcze się nie ukazały, dziewczyna ma jakieś problemy z kompem i trzeba czekać, po weekendzie powinno coś się wyjaśnić. Przykro mi że tak to sie opóznia, pecha trochę mamy ale może po pechu przyjdzie szczęście i okaże się że warto było czekać :)

Posted

nie ma innej opcji, teraz też podesłałam ją osobie, która zaczyna szkolić psy w b-cu i okolicy, Mirek będzie nam trochę pomagał, a przy okazji też chce psy na swojej stronie umieszczać, czasami też ludzie do niego dzwonią z pytaniami o psiury - na każdą stronę trzeba kombinować.

Posted

trzymajcie kciukasy.....dziś jadę obejrzeć domek dla Lalki, jak będzie ok to pakuje familie do auta i zawiozę do hotelu....jeśli fajny dom to trzeba kuć żelazo póki gorące

Posted

lolka napisał(a):
trzymajcie kciukasy.....dziś jadę obejrzeć domek dla Lalki, jak będzie ok to pakuje familie do auta i zawiozę do hotelu....jeśli fajny dom to trzeba kuć żelazo póki gorące

Super, czyżby ogłoszenia pomogły? Bo dostałam właśnie info że Laleczka przedwczoraj miała wreszcie zrobione 80 ogłoszeń :) Lolka doszły do Ciebie maile aktywujące?

Trzymam mocno kciuki! :)

Posted

Akurat ten pan zadzwonił z Gablotki - gazety darmowej z ogłoszeniami, która jest po okolicach Lubania, Zgorzelca i Bogatyni rozwożona ludziom do domów - 15000 nakładu, dostałyśmy pół strony gratis, na pierwszy ogień poprosiłysmy, aby poszły trzy psy z hoteli - Laka, Semir i Ramzes. W razie nawału domków to w hotelu jest też Majka, prawie klon Lalki i historia podobna, utrzymuje ją Beata. Dziewczyny o 16 miały wyruszyć, najpierw jadą do domu, a później zabierają pana i 2 dzieci do hotelu. W schronisku tez jest sunia z Leśnej gabarytowo i wiekiem zbliżona do Lalki - też fajna żabka, po wypadku, a teraz na szczęscie Mariola zauważyła, ze ona w ciązy była, udało sie aborcję i przy okazji sterylkę zrobić.

http://www.dogomania.pl/threads/110849-Schronisko-D%C5%82u%C5%BCyna-G%C3%B3rna-pod-Zgorzelcem-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-psy-na-1-2-3-4-stronie?p=14738968&viewfull=1#post14738968
tutaj więcej zdjęć, należy zjechac jescze niżej, bo są dwa ze zdjeciami:)