Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Plicha']I jak tam maleńka w nowym domku?[/QUOTE]

jak to jak?....super :) :) .......ukochała sobie jedną dziewczynkę :) i ewidentnie to ona jest jej wyrocznią

jak tylko Lalunia będzie w 100% pewna swojej pozycji w tym domu to ją wysterylizujemy jeszcze na nasze konto......to był poniekąd ich warunek, chcieli sunię wysterylizowaną :) a ponieważ nie chceliśmy jej męczyc w hotelu wspólnie zdecydowaliśmy , że zrobimy to jak lalka będzie u nich :)

Posted

ja juz napisałam do Ingi, ze Lalunia w domu i nasz Semir też-tutaj też możemy się pochwalić, że po 3 latach znalazła sie właścicielka, ta pierwsza i niedawno od ZuziaM wyjechali, wszyscy płakali.

Posted

Po 3 latach psiaka odnalazła jego właścicielka? Niesamowite! :) Napisz Magda coś więcej jak możesz :) Strasznie sie cieszę że tak się wszystko dobrze ułożyło :)

Posted

[quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/threads/139212-Bokser-labrador-SEMIR-przecudny-8-letni..-WROCIL-do-DT-!...-Prosimy-o-wsparcie-!!

to jego watek, ja też na razie mało wiem, ale lolka dawkuje nam tam wiedzę:)

no najwięcej wie ZuziaM, bo mnie nie było przy tym jak kobitka przyjechała po Semira ....ale Gosia pewnie dzisiaj nie będzie w stanie nic napisać, była bardzo związana z Semirem...ponad rok u niej był......

• 2 weeks later...
Posted

Lolka dzwoniła do Lalkowego domu - niunia na spacery poza teren jesczze nie chadza, jak się czegoś przestraszy to pryska do domu, ale z włascicielami żyje w zgodzie:) niedługo będzie sterylka.

• 1 year later...
Posted

magda z. napisał(a):
Lolka dzwoniła do Lalkowego domu - niunia na spacery poza teren jesczze nie chadza, jak się czegoś przestraszy to pryska do domu, ale z włascicielami żyje w zgodzie:) niedługo będzie sterylka.

co u Lali-jak po sterylce juz..?