magda z. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jaka ona całuśna:) świetnie wygląda i kota nawet widać. Widać, że ludzie w porządku, bo Lalunia zadowolona. Ale się udało:) Quote
lolka Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='Plicha']I jak tam maleńka w nowym domku?[/QUOTE] jak to jak?....super :) :) .......ukochała sobie jedną dziewczynkę :) i ewidentnie to ona jest jej wyrocznią jak tylko Lalunia będzie w 100% pewna swojej pozycji w tym domu to ją wysterylizujemy jeszcze na nasze konto......to był poniekąd ich warunek, chcieli sunię wysterylizowaną :) a ponieważ nie chceliśmy jej męczyc w hotelu wspólnie zdecydowaliśmy , że zrobimy to jak lalka będzie u nich :) Quote
magda z. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja juz napisałam do Ingi, ze Lalunia w domu i nasz Semir też-tutaj też możemy się pochwalić, że po 3 latach znalazła sie właścicielka, ta pierwsza i niedawno od ZuziaM wyjechali, wszyscy płakali. Quote
Plicha Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Po 3 latach psiaka odnalazła jego właścicielka? Niesamowite! :) Napisz Magda coś więcej jak możesz :) Strasznie sie cieszę że tak się wszystko dobrze ułożyło :) Quote
magda z. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/139212-Bokser-labrador-SEMIR-przecudny-8-letni..-WROCIL-do-DT-!...-Prosimy-o-wsparcie-!! to jego watek, ja też na razie mało wiem, ale lolka dawkuje nam tam wiedzę:) Quote
lolka Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/threads/139212-Bokser-labrador-SEMIR-przecudny-8-letni..-WROCIL-do-DT-!...-Prosimy-o-wsparcie-!! to jego watek, ja też na razie mało wiem, ale lolka dawkuje nam tam wiedzę:) no najwięcej wie ZuziaM, bo mnie nie było przy tym jak kobitka przyjechała po Semira ....ale Gosia pewnie dzisiaj nie będzie w stanie nic napisać, była bardzo związana z Semirem...ponad rok u niej był...... Quote
magda z. Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Lolka dzwoniła do Lalkowego domu - niunia na spacery poza teren jesczze nie chadza, jak się czegoś przestraszy to pryska do domu, ale z włascicielami żyje w zgodzie:) niedługo będzie sterylka. Quote
beataczl Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 magda z. napisał(a):Lolka dzwoniła do Lalkowego domu - niunia na spacery poza teren jesczze nie chadza, jak się czegoś przestraszy to pryska do domu, ale z włascicielami żyje w zgodzie:) niedługo będzie sterylka. co u Lali-jak po sterylce juz..? Quote
Recommended Posts