PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Niestety tak parson... I jeszcze będziemy omijac Torun z oprzyczyn wiadomych (drogi pozamykane tam są) O kurcze, to my chyba też będziemy musiały wcześniej startować....... Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Polna napisał(a):Blaira to się zobaczymy wreszcie :) No oby wkoncu :multi: bo cos sie spotkac nie mozemy:roll: Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Bedziemy jechac autostradą e75, mam nadzieje ze nie bedzie zamknieta, to wtedy pojedziemy przez Toruń, bo właśnie przy 75 jest hala na której odbedzie się wystawa, wiec nie bedzie błądzenia Quote
UTAAP Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Natalia_W napisał(a):A w jakiej klasie i z jakim Softem bedziesz??? Bede w posredniej z suczka Antonella Ciomo Della Quattrocento. Dzieki poczcie pantoflowej wiem, ze mam byc przynajmniej 9 Wheatenow-to przynajmniej te z Polski. Nadal nie mam potwierdzenia a juz oplacilam dawno:roll: Asta, dzieki zaprobe uzyskania info - coz, bedziemy ryzykowac... Quote
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Potwierdzenia przyszły do Was l. poleconymi czy zwykłymi? Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mój chyba jest zwykły bo nie ma pieczatki "polecony":shake: jest tylko mordzia terrierka, nazwa zwiazku, "Polska 01,30 zł", pieczątka związku i moje dane Quote
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzięki. To znaczy, że wczorajsze awizo, to nie to:placz: . Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ludek nie martw się, jezeli opłaciłaś wystawę dostaniesz potwierdzenie, a ja pytam kto ma jaki numerek startowy Quote
Marta Chmielewska Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dostałam dzisiaj potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Numerek 280. Ktoś go otworzył i włożył mi pod wycieraczkę :angryy: Co za chamstwo. Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ze co? Nigdy podobnych rzeczy nie słyszałam... Może listonosz sie pomylil dal sasiadowi i wsadzil ci sasiad pod wycieraczke Quote
grygy Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja jeszcze nie mam potwierdzenia :placz: :placz: No,ale chyba jesteśmy zgłoszeni, skoro dzwonili do nas do domu informowac nas o przeniesieniu wystawy na 12 Marca?? Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja niestety nic nie wiem... A do związku nie dzwoń bo nic ci nie powiedzą (przynajmniej w moim wypadku, a katalogu przedwystawowego takze nie bedzie Quote
Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Szkoda, nawet nie wiem jaki sędzia będzie w końcu :shake: Potwierdzenia chyba też nie doszły jeszcze, musze się popytać właścicieli. Organizacja... A pytam o stawki, bo słyszałam jakieś szczątkowe info, więc jakieś przecieki są ;) Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Zarząd we Włocławku powinien podac juz na smaym poczatku miesiąc przed wystawa kto i co sedziuje Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 A może ktoś potrzebuje pomocy przy wystawianiu psów?Z ogromną chęcią,za darmo pomogę. Quote
grygy Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 To jest w sumie oburzające, że my -wystawcy zgłaszamy psy w ciemno, bo ZK nie chce się podac info o jakimkolwiek planie sędziowania :angryy: Quote
Asta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ale cóż na to poradzisz... Już nie róbmy afery, na wystawie w katalogu wszystko zobaczymy Quote
Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 pogadali, pogadali, a świat się kręci po staremu :roll: ;) Quote
zakla Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Roksana, nie masz moze miejsca w autku na wystawke??:lol: Quote
Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 niestety nie jadę swoim, tylko dołączam się do właścicieli moich psiutów :roll: Quote
Recommended Posts