Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Niestety tak parson... I jeszcze będziemy omijac Torun z oprzyczyn wiadomych (drogi pozamykane tam są)

O kurcze, to my chyba też będziemy musiały wcześniej startować.......

Posted

Bedziemy jechac autostradą e75, mam nadzieje ze nie bedzie zamknieta, to wtedy pojedziemy przez Toruń, bo właśnie przy 75 jest hala na której odbedzie się wystawa, wiec nie bedzie błądzenia

Posted

Natalia_W napisał(a):
A w jakiej klasie i z jakim Softem bedziesz???

Bede w posredniej z suczka Antonella Ciomo Della Quattrocento. Dzieki poczcie pantoflowej wiem, ze mam byc przynajmniej 9 Wheatenow-to przynajmniej te z Polski.

Nadal nie mam potwierdzenia a juz oplacilam dawno:roll:

Asta, dzieki zaprobe uzyskania info - coz, bedziemy ryzykowac...

Posted

Mój chyba jest zwykły bo nie ma pieczatki "polecony":shake: jest tylko mordzia terrierka, nazwa zwiazku, "Polska 01,30 zł", pieczątka związku i moje dane

Posted

Ja jeszcze nie mam potwierdzenia :placz: :placz: No,ale chyba jesteśmy zgłoszeni, skoro dzwonili do nas do domu informowac nas o przeniesieniu wystawy na 12 Marca??

Posted

Ja niestety nic nie wiem... A do związku nie dzwoń bo nic ci nie powiedzą (przynajmniej w moim wypadku, a katalogu przedwystawowego takze nie bedzie

Posted

Szkoda, nawet nie wiem jaki sędzia będzie w końcu :shake:
Potwierdzenia chyba też nie doszły jeszcze, musze się popytać właścicieli.
Organizacja...

A pytam o stawki, bo słyszałam jakieś szczątkowe info, więc jakieś przecieki są ;)

Posted

To jest w sumie oburzające, że my -wystawcy zgłaszamy psy w ciemno, bo ZK nie chce się podac info o jakimkolwiek planie sędziowania :angryy: