Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danych nie mam ale wiem ze bedzie matka mojego psa ale ona to chyba w klasie championow idzie(wlasnie sobie uswiadomilam....na mozg mi sie rzuca po calym dniu uczelni)

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my jedziemy o 13 :lol: :lol: :lol: w sobote :lol: :lol: nocujemy we Włocławku, bo moja sucz nie znosi za dobrze tak długich podróży:roll: a takto obaj się wyśpimy
pozdrawiam
Maciek

Posted

Asta napisał(a):
Ja wogóle nie bede się k ładla spać... Najwyżej w autku sie prześpie:roll:

Wcale Ci się nie dziwię. Ze Szczecina, co całkiem spory kawałek drogi!

Powodzenia jutro!:lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Blaira no wiesz co, wiesz i nie mówisz. Gadaj i to szybko!!!!! :mad: To ja tu na szpilkach siedzę.... Wy o 1 i 3 a ja o 2 ruszam. Nie wiem czy jest sens się kłaść... A ja tak kocham spać:placz:

Nie wiem nic na pewno, ale coś mi się wydaje, że to "któraś" z Buldożerek będzie, ta Twoja konkurentka!

Posted

Asta napisał(a):
No własnie? Czekamy na "kibiców":lol:

No, niestety mam z Warszawy troszkę daleko, ale na wystawie będzie moja córka, która często bierze udział w MP z naszym rudaskiem, więc na pewno będzie Wam kibicować:multi:

Posted

Pytanko - hala jest na koncu/poczatku Włocławka, przy ul. Cmentarnej gdzies czy bardziej w centrum? Bede jechala droga nr 62 od strony Gniezna (mam wolne miejsce w autku jakby ktos chcial). Czy toalety sa w miare ok, aby sie w nich przebrac w wystawowe ciuchy, czy nie za bardzo i lepiej jechac juz "na galowo"?

Posted

bongobongo napisał(a):
Nie wiem nic na pewno, ale coś mi się wydaje, że to "któraś" z Buldożerek będzie, ta Twoja konkurentka!

Tylko która, z tego co wiem Luksja skończyła championat, więc nie bedzie z nami w otwartej... a to ona z nami konkurowała ;) Jeśli będzie w ogóle :p I nie widzę Ewy w zgłoszaniach na Katowice... za to was chyba widziałam :multi:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Tylko która, z tego co wiem Luksja skończyła championat, więc nie bedzie z nami w otwartej... a to ona z nami konkurowała ;) Jeśli będzie w ogóle :p I nie widzę Ewy w zgłoszaniach na Katowice... za to was chyba widziałam :multi:

Tak, jesteśmy w Katowicach w pośredniej, a Ewy rzeczywiście nie będzie.
Luksja skończyła championat w Lesznie, ale do Włocławka mogła być zgłoszona wcześniej... tak sobie myślę.

Posted

Hala jest na wyjeździe z miasta przy trasie na Łódź (E75), mieści się na przeciwko cmentarza, stąd adres Cmentarna, ale jest chyba wjazd też od strony ul. Chopina, to ul. biegnąca z samego centrum.

Posted

Asta napisał(a):
Ja mam to samo pytanie... Hala jest przy drodze e75 przy ul.chopina, bongobongo, wiem jak wyglada twoja córka ;)

Podejżewam,że skoro jedziesz E 75 to będziesz wjeżdżać od strony Torunia i Bydgoszczy. Jeśli tak, to w takim razie dalej trzymaj się tej trasy, która powinna mieć oznaczenia na Łódź (ominiesz przejazd przez centrum) i na przeciwko cmetarza, prawie na wylocie z miasta będziesz miała halę, po lewej stronie.

Posted

A co z toaletami? Prooosze, wie ktos? Jakies normalne, czy raczej unikac? Nie wiem czy rano na galowo, czy spokojnie na miejscu sie przebiore...

Posted

tufi napisał(a):
A co z toaletami? Prooosze, wie ktos? Jakies normalne, czy raczej unikac? Nie wiem czy rano na galowo, czy spokojnie na miejscu sie przebiore...

Co, do toalet, to nie wiem, bo nie byłam.
Ale wiem, że jest to nowa hala, odbywają sie tam różne gale, jak np. ta przez którą przeniesiono termin wystawy, więc myślę, że w takim budynku - "chlubie" miasta toalety powinny być OK.