blaira Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 danych nie mam ale wiem ze bedzie matka mojego psa ale ona to chyba w klasie championow idzie(wlasnie sobie uswiadomilam....na mozg mi sie rzuca po calym dniu uczelni) Quote
Roksana Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 o matko :crazyeye: podziwiam, że tak wcześnie dajecie radę pojechać. my pojedziemy chyba o 7 :roll: Quote
grygy Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 A my jedziemy o 13 :lol: :lol: :lol: w sobote :lol: :lol: nocujemy we Włocławku, bo moja sucz nie znosi za dobrze tak długich podróży:roll: a takto obaj się wyśpimy pozdrawiam Maciek Quote
Asta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja wogóle nie bede się k ładla spać... Najwyżej w autku sie prześpie:roll: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):Ja wogóle nie bede się k ładla spać... Najwyżej w autku sie prześpie:roll: Wcale Ci się nie dziwię. Ze Szczecina, co całkiem spory kawałek drogi! Powodzenia jutro!:lol: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Blaira no wiesz co, wiesz i nie mówisz. Gadaj i to szybko!!!!! :mad: To ja tu na szpilkach siedzę.... Wy o 1 i 3 a ja o 2 ruszam. Nie wiem czy jest sens się kłaść... A ja tak kocham spać:placz: Nie wiem nic na pewno, ale coś mi się wydaje, że to "któraś" z Buldożerek będzie, ta Twoja konkurentka! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja jadę dzisaij o 15, do babci u kótrej przenocuję.Ona mieszka koło Grudziądza, więc zawsze jest bliżej do Włocławka ;) A może ktoś przyjdzie pokibicować mnie i Aście jak będziemy występować na Młodym Prezenterze?:razz: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):No własnie? Czekamy na "kibiców":lol: No, niestety mam z Warszawy troszkę daleko, ale na wystawie będzie moja córka, która często bierze udział w MP z naszym rudaskiem, więc na pewno będzie Wam kibicować:multi: Quote
Asta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hm... nawet chyba znam twoja córkę:p Startuje w grupie starszej? Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):Hm... nawet chyba znam twoja córkę:p Startuje w grupie starszej? Tak, wysoka, chuda, przeważnie z włosami spiętymi w kucyk! Quote
tufi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Pytanko - hala jest na koncu/poczatku Włocławka, przy ul. Cmentarnej gdzies czy bardziej w centrum? Bede jechala droga nr 62 od strony Gniezna (mam wolne miejsce w autku jakby ktos chcial). Czy toalety sa w miare ok, aby sie w nich przebrac w wystawowe ciuchy, czy nie za bardzo i lepiej jechac juz "na galowo"? Quote
Asta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja mam to samo pytanie... Hala jest przy drodze e75 przy ul.chopina, bongobongo, wiem jak wyglada twoja córka ;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 bongobongo napisał(a):Nie wiem nic na pewno, ale coś mi się wydaje, że to "któraś" z Buldożerek będzie, ta Twoja konkurentka! Tylko która, z tego co wiem Luksja skończyła championat, więc nie bedzie z nami w otwartej... a to ona z nami konkurowała ;) Jeśli będzie w ogóle :p I nie widzę Ewy w zgłoszaniach na Katowice... za to was chyba widziałam :multi: Quote
Asta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Wiecie może czy będzie wybierany najlepszy terrier typu bull? Bo zazwyczaj jest wybierany a na ich stronce nic nie pisze:roll: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Tylko która, z tego co wiem Luksja skończyła championat, więc nie bedzie z nami w otwartej... a to ona z nami konkurowała ;) Jeśli będzie w ogóle :p I nie widzę Ewy w zgłoszaniach na Katowice... za to was chyba widziałam :multi: Tak, jesteśmy w Katowicach w pośredniej, a Ewy rzeczywiście nie będzie. Luksja skończyła championat w Lesznie, ale do Włocławka mogła być zgłoszona wcześniej... tak sobie myślę. Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hala jest na wyjeździe z miasta przy trasie na Łódź (E75), mieści się na przeciwko cmentarza, stąd adres Cmentarna, ale jest chyba wjazd też od strony ul. Chopina, to ul. biegnąca z samego centrum. Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):Ja mam to samo pytanie... Hala jest przy drodze e75 przy ul.chopina, bongobongo, wiem jak wyglada twoja córka ;) Podejżewam,że skoro jedziesz E 75 to będziesz wjeżdżać od strony Torunia i Bydgoszczy. Jeśli tak, to w takim razie dalej trzymaj się tej trasy, która powinna mieć oznaczenia na Łódź (ominiesz przejazd przez centrum) i na przeciwko cmetarza, prawie na wylocie z miasta będziesz miała halę, po lewej stronie. Quote
tufi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A co z toaletami? Prooosze, wie ktos? Jakies normalne, czy raczej unikac? Nie wiem czy rano na galowo, czy spokojnie na miejscu sie przebiore... Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 tufi napisał(a):A co z toaletami? Prooosze, wie ktos? Jakies normalne, czy raczej unikac? Nie wiem czy rano na galowo, czy spokojnie na miejscu sie przebiore... Co, do toalet, to nie wiem, bo nie byłam. Ale wiem, że jest to nowa hala, odbywają sie tam różne gale, jak np. ta przez którą przeniesiono termin wystawy, więc myślę, że w takim budynku - "chlubie" miasta toalety powinny być OK. Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Najnowsze, staffikowe wieści z Włocławka! Peny Marty Chmielewskiej została Zw. Rasy! Gratulujemy!:laola: Gratulacje także dla Mł. Zw. Klubu!:multi: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja niestety nie mam katalogu! Na wystawie jest moja córka i to od niej dostaję wieści z "pierwszej ręki". Quote
Recommended Posts