Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ocenianie w rigach zaczyna się zazwyczaj o godzinie 10 ;) A o jaką rase ci chodzi, to sie spytam. Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Ocenianie w rigach zaczyna się zazwyczaj o godzinie 10 ;) A o jaką rase ci chodzi, to sie spytam. Parson russell terrier. Dziękuję.:) Quote
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='UTAAP']Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia:roll: Czy ktos zna sedzine Olga Dolejsova??? Asta, jak bedziesz dzwonic spytaj sie tez o ktorej beda Softy(Irish Soft Coated Wheaten Terrier), bo wiem tylko jaka sedzina, ale nie wiem o ktorej nasze sedziowanie sie zaczyna, please:modla: A w jakiej klasie i z jakim Softem bedziesz??? Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 1.Ile jest psów w klasie otwartej amstaffów 2.Ile jest psów w klasie pośredniej amstaffów 3.Ile jest psów w klasie młodzieży jack rusell terierów 4.O której godzinie rozpocznie się ocenianie w ringach 5.O której godzinie rozpocznie się sędziowania amstaffów , parson rusell terierów terierów irish soft coated wheaten terierów To narazie wszystkie pytania. Jak wcześniej mówiłam do godziny 18 możecie dodawać inne. Quote
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 To ja jeszcze poprosze o : Stawke (chociaz ilosciowa) Kl.Ml. W Softach i Kl.Pośredniej w Parsonkach :) Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Wątpie żeby mi podali, ale postaram sie wyludzic. Najwyzej dam ile jest. Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Coś mi się wydaje, że ci co zglosili swoje psy i oplacili wystawe, dzisiaj dostana potwierdzenie ;) Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Ja dziś dzwoniłam do włocławka i się dodzwonićnie mogę :shake: Asta, ty szukasz russella ? Ps sorki za off Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Moja kol tez dostała potwierdzenia W jakimś sensie? Ja za rok kupuje russela po psie mojej sis Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Moja kol tez dostała potwierdzenia W jakimś sensie? Ja za rok kupuje russela po psie mojej sis Wyszukuję w Polsce russellków powyżej 15 miesięcy do swojej pracy magisterskiej;) Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jezlei się nie mylę pies mojej sis urodzil sie 26.01.05, parson a moze spotkasz sie z nami przy ringu hon??:cool1: Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):jezlei się nie mylę pies mojej sis urodzil sie 26.01.05, parson a moze spotkasz sie z nami przy ringu hon??:cool1: Pewno tak - będę wyglądać wszelkich russellowatych- ja też będę z dwoma :lol: Quote
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PARSONRK a w jakiej klasie idziecie wkoncu?? Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Natalia_W napisał(a):PARSONRK a w jakiej klasie idziecie wkoncu?? W końcu nie wiem - chyba w pośredniej - na potwierdzeniu nie pisze :roll: Ale po numerkach sądząc właśnie w pośredniej Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A u mnie potwierdzenia nie ma:(. Potwierdzenia przyszły do Was l.zwykłym czy l.poleconym? Bo mam awizo, a nie spodziewam się żadnego listu. Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja narazie tez nic nie dostalam :roll: PARSONRK mam nadzieje ze my sie odnajdziemy na wystawie chyba wypada sie spotkac i poznac :cool3: My tez jedziemy chyba pociagiem jednak wiec bedziemy jechac z Ludkiem tym smamym pociagiem jak narazie Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dzwoniłam do zk. Dowiedziałam się tylko tyle, że asty wchodzą na o 10... A tylko tyle informacji, cytuje tego pana "ten pies został zgłosozny,a reszty informacji pani nie podam, poniewaz nie mam czasu":angryy: Przepraszam bardzo, ale ten pan jest chyba od tego żeby o czyms informowac ludzi a nie im mowic ze jest zajety:roll: Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Dzwoniłam do zk. Dowiedziałam się tylko tyle, że asty wchodzą na o 10... A tylko tyle informacji, cytuje tego pana "ten pies został zgłosozny,a reszty informacji pani nie podam, poniewaz nie mam czasu":angryy: Przepraszam bardzo, ale ten pan jest chyba od tego żeby o czyms informowac ludzi a nie im mowic ze jest zajety:roll: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Normalnie szlag człowieka trafia. Mam nadzieję, że w przyszłym roku do Włocławka się nie wybiorę. Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Wlasnie sie probowalam dodzwonic zeby dowiedziec sie mniej wiecej o ktorej wchodza staffiki w szczegolnosci ze planuje jechac pociiagiem i nie beda sedziowane przez tego samego sedzie co amstaffy i co......ZAJETE:angryy: Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 wooooow dodzwonilam sie ......i operdzielilam babke ktora zaczela wrzeszczec....wchodzimy o 10, nie bardzo mi sie ten pomysl podoba :shake: Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Asta']blaira jak to mozliwe skoro asty wchodza o 10? możliwe :p [quote name='blaira']Wlasnie sie probowalam dodzwonic zeby dowiedziec sie mniej wiecej o ktorej wchodza staffiki w szczegolnosci ze planuje jechac pociiagiem i nie beda sedziowane przez tego samego sedzie co amstaffy i co......ZAJETE:angryy: Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):blaira jak to mozliwe skoro asty wchodza o 10? mozliwe bo kto inny sedziuje staffiki a kto inny asty :cool3: Co nadal nie oznacza ze nie wiem czy zdarze z dworca. czy ktos wie czy to daleko z dworca na mapie nie dokonca jestem pewa czy dobrze znalazlam. Quote
Recommended Posts