Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Ocenianie w rigach zaczyna się zazwyczaj o godzinie 10 ;) A o jaką rase ci chodzi, to sie spytam.

Parson russell terrier.
Dziękuję.:)

Posted

[quote name='UTAAP']Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia:roll:

Czy ktos zna sedzine Olga Dolejsova???

Asta, jak bedziesz dzwonic spytaj sie tez o ktorej beda Softy(Irish Soft Coated Wheaten Terrier), bo wiem tylko jaka sedzina, ale nie wiem o ktorej nasze sedziowanie sie zaczyna, please:modla:

A w jakiej klasie i z jakim Softem bedziesz???

Posted

1.Ile jest psów w klasie otwartej amstaffów
2.Ile jest psów w klasie pośredniej amstaffów
3.Ile jest psów w klasie młodzieży jack rusell terierów
4.O której godzinie rozpocznie się ocenianie w ringach
5.O której godzinie rozpocznie się sędziowania amstaffów , parson rusell terierów terierów irish soft coated wheaten terierów

To narazie wszystkie pytania. Jak wcześniej mówiłam do godziny 18 możecie dodawać inne.

Posted

Asta napisał(a):
Moja kol tez dostała potwierdzenia
W jakimś sensie? Ja za rok kupuje russela po psie mojej sis

Wyszukuję w Polsce russellków powyżej 15 miesięcy do swojej pracy magisterskiej;)

Posted

Asta napisał(a):
jezlei się nie mylę pies mojej sis urodzil sie 26.01.05, parson a moze spotkasz sie z nami przy ringu hon??:cool1:

Pewno tak - będę wyglądać wszelkich russellowatych- ja też będę z dwoma :lol:

Posted

Natalia_W napisał(a):
PARSONRK a w jakiej klasie idziecie wkoncu??

W końcu nie wiem - chyba w pośredniej - na potwierdzeniu nie pisze :roll: Ale po numerkach sądząc właśnie w pośredniej

Posted

A u mnie potwierdzenia nie ma:(. Potwierdzenia przyszły do Was l.zwykłym czy l.poleconym? Bo mam awizo, a nie spodziewam się żadnego listu.

Posted

Ja narazie tez nic nie dostalam :roll:
PARSONRK mam nadzieje ze my sie odnajdziemy na wystawie chyba wypada sie spotkac i poznac :cool3:
My tez jedziemy chyba pociagiem jednak wiec bedziemy jechac z Ludkiem tym smamym pociagiem jak narazie

Posted

Dzwoniłam do zk. Dowiedziałam się tylko tyle, że asty wchodzą na o 10... A tylko tyle informacji, cytuje tego pana "ten pies został zgłosozny,a reszty informacji pani nie podam, poniewaz nie mam czasu":angryy:
Przepraszam bardzo, ale ten pan jest chyba od tego żeby o czyms informowac ludzi a nie im mowic ze jest zajety:roll:

Posted

Asta napisał(a):
Dzwoniłam do zk. Dowiedziałam się tylko tyle, że asty wchodzą na o 10... A tylko tyle informacji, cytuje tego pana "ten pies został zgłosozny,a reszty informacji pani nie podam, poniewaz nie mam czasu":angryy:
Przepraszam bardzo, ale ten pan jest chyba od tego żeby o czyms informowac ludzi a nie im mowic ze jest zajety:roll:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Normalnie szlag człowieka trafia. Mam nadzieję, że w przyszłym roku do Włocławka się nie wybiorę.

Posted

Wlasnie sie probowalam dodzwonic zeby dowiedziec sie mniej wiecej o ktorej wchodza staffiki w szczegolnosci ze planuje jechac pociiagiem i nie beda sedziowane przez tego samego sedzie co amstaffy i co......ZAJETE:angryy:

Posted

[quote name='Asta']blaira jak to mozliwe skoro asty wchodza o 10?

możliwe :p

[quote name='blaira']Wlasnie sie probowalam dodzwonic zeby dowiedziec sie mniej wiecej o ktorej wchodza staffiki w szczegolnosci ze planuje jechac pociiagiem i nie beda sedziowane przez tego samego sedzie co amstaffy i co......ZAJETE:angryy:

Posted

Asta napisał(a):
blaira jak to mozliwe skoro asty wchodza o 10?

mozliwe bo kto inny sedziuje staffiki a kto inny asty :cool3: Co nadal nie oznacza ze nie wiem czy zdarze z dworca.
czy ktos wie czy to daleko z dworca na mapie nie dokonca jestem pewa czy dobrze znalazlam.