Asta Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Wiecie co... zauwazylam przed chwila ze urodziny B.J sa w ta sobote:cool3: Juz sie wystawy nie moge doczekac Quote
Asta Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 to super grygry;) A co zreszta i potwierdzeniami? Quote
Ludek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A ja nadal nie mam :(. Jutro bedę próbowała się dodzwonić. Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dodzwoniłam się i to po godz. 13.00:multi: . Bardzo miła pani poinformowała mnie, że mamy nr 251 i że przed nami jest 71 psów. Natalia będziesz mieć czas na ćwiczenie:lol: . Ps. Śniło mi sie, że pojechałam na wystawę i okazało sie, że nie zabrałam ringówki. Nie było żadnych stoisk, żeby kupić. A ja miałam tylko normalną obrożę i łańcuszek oraz smycz flexi :lol: . Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ufff.... no to całe szczęście :) Moze uda mi sie przez ten czas zapanowac nad Milo ;) hehe Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ludek napisał(a):Dodzwoniłam się i to po godz. 13.00:multi: A ja dzwonię i dzwonię i nikt nie odbiera :-( Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Ja mam nr 253 i 254.....Milo jest przed nami ?? Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cavalierka napisał(a):A ja dzwonię i dzwonię i nikt nie odbiera :-( Bo już jest po 15.00, a oni pracują dzis do 13.00 :lol: Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hmm... na to wygląda... a moze Wy jestescie w otwartej co?? Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Natalia_W napisał(a):hmm... na to wygląda... a moze Wy jestescie w otwartej co?? Mam przed oczami zgłoszenie. Zgłosiłam do pośredniej. 251 ma Milo (Ferwex) - pośrednia 252 nie wiem kto (konkurencja:lol: ) - pośrednia 253 Kropek (Funt) - pośrednia 254 Emir - otwarta To sie chyba zgadza. Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 To Sie Wyjaśniło KOnkurencję rozłozymy Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 uuuu no to widze ze powalczymy .... Mam nadzieje ze wylecze sie do niedzieli...:( Bo chora jestem :( Quote
PARSONRK Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Natalia_W napisał(a):uuuu no to widze ze powalczymy .... Mam nadzieje ze wylecze sie do niedzieli...:( Bo chora jestem :( Raczej nie powalczymy, chyba, że Milo coś wymyśli..:evil_lol: Bo był najładniejszy z całego miotu i nadal jest :p , tylko ten charakterek :diabloti: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Natalia_W napisał(a):uuuu no to widze ze powalczymy .... Mam nadzieje ze wylecze sie do niedzieli...:( Bo chora jestem :( A Ty komuś wystawiasz pieska? Quote
Asta Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Widze, ze wiecie już jaką macie konkurencje mniej wiecej... A ja wiem tylko, że będzie jeden młodszy brachol mojego:roll: Quote
UTAAP Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja tez znam konkurencje - no bedziemy walczyc:lol: I w koncu dostalam potwierdzenie;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Nooo, ja mam szaloną konkurencję, całą, jedną sukę, szokująca ilość.... za to w Katowicach 4. To co ludziska, wracamy ze złotkiem co? :lol:;):multi: Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 UTAAP - a wiesz kto bedzie w mlodziezy w suniach?? Quote
UTAAP Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Natalia_W napisał(a):UTAAP - a wiesz kto bedzie w mlodziezy w suniach?? Ztego co wiem, nie bedzie suczek w mlodziezy, tylko w szczeniakach, posredniej, otwartej i championow:roll: Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hmm... to niemozliwe... bo moja znajoma wystawia sunie w mlodziezy.... Quote
Ludek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Myślałam, że Milo już wytrymowany, tylko jeszcze kapiel i drobne poprawki. A tu przed chwilą był mój brat, który dawno go nie widział i pierwsze jego słowa, co on taki zarośnięty :(. Natalia_W napisał(a):uuuu no to widze ze powalczymy .... Mam nadzieje ze wylecze sie do niedzieli...:( Bo chora jestem :( Kuruj się, kuruj, żebyście się ładnie prezentowali :lol: . "PARSONRK" napisał(a):Raczej nie powalczymy,... No nr 252 jest nieznany:). Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 hehe to sie bierz za niego ;) zeby chlopak byl w formie;) A ja mam nadzieje, ze sie wylecze (pewnie jak bede chora tez przyjade;) ) ... narazie mam wezelek chlonny wielkosci jabłka ;) hihi Quote
UTAAP Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Natalia_W napisał(a):hmm... to niemozliwe... bo moja znajoma wystawia sunie w mlodziezy.... A podaj kto i jaka sunie? ja nie mam wiadomosci z oddzialu wloclawskiego tylko od "znajomych pszeniczniakow" co wiedza kto ma sie pojawic;) . Jak podasz to zaraz dopisze na forum o terierze pszenicznym;) Quote
Recommended Posts