Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No te jeszcze trochę zdjęć z wystawy :). Na razie cd. russeli. Funt Mysia Zagłada. Zw. Rasy :) Medale rozdane:) Funt Mysia Zagłada 1 lokata. Ferwex Mysia Zagłada (Milo) 2 lokata. Psy klasa pośrednia. Zadowolony Funt Mysia Zagłada po zdobyciu Zw. Rasy :) Ferwex Mysia Zagłada (Milo). Ocena doskonała lokata 2. Tofi Półdiable kl. Mlodzieży 1 miejsce Toto Półdiable kl. młodzieży 2 miejsce Wszystko zostało w rodzinie:) Wybór najlepszego psa w rasie. Funt i Rednock Emir Green Dog. I to niestety koniec russelli. Jeszcze kilka zdjęć można obejrzeć w moim albumie. sA niestety albo gorzej jakości albo w zblizonych pozycja, to nie chciałam ich już tu wrzucać. Więcej zdjęć tutaj Quote
Ludek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 I jeszcze niewielka porcja :) Jeśli pomyliłam pieski, to prosze o krektę. Iryss i Antonella Britney Britney i Carola Antonella Antonella i Britney Nie ma pojęcia ja nazywa sie ten piesek. Wystawiany przez K.Stańczak. Bedlington prawdopodobnie suczka Atlea Aibo Obiecuję, że to koniec na dziś:). Quote
anilla Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Penny w namodniejszej w tym sezonie kreacji - czekoladowej ;) tylko dlaczego ja zawsze myslałam że jest czarna :razz: Quote
JustynaJK Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 naprawdę rewelacyjne foty:crazyeye: :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ano, prawda, że pikna czekoladka? :loveu: Obiecałam sobie sesję stafików i przegadałam całą wystawę z ludziskami :oops: W Katowicach muszę sie poprawić. :mad: Quote
Ludek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 A w ogóle zapomniałam podziekować Natalii_W za wystawienie Milo:oops: . Więc niniejszym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :) Quote
UTAAP Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 TuathaDea napisał(a):UTAAP informacje z katalogu podrzuca, ale o sobie to cicho sza ;) Gratulujemy UTAAP i Gai - Antonella Ciomo della Quattrocento - Zwyciezca Klubu 2006 Wiesz, bo ja nie bardzo lubie sie sama chwalic:oops: ....wole jak inni robia to za mnie:cool3: Ludek, dzieki za foty, nie widzialam wczesniej bo nie dostawalam powiadomien ;) A ta suczka softa co nie znasz imienia, to Wheatstone Joanna, kl.championow ;) Quote
UTAAP Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ludek napisał(a):A w ogóle zapomniałam podziekować Natalii_W za wystawienie Milo:oops: . Więc niniejszym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :) Aaaa! Wiec to tak wyglada Natalia_W! Minelam Cie pare razy na korytarzu i widzalam jak cwiczysz z Milo - no to teraz bede pamietac na pszyszlosc, hehe:eviltong: Quote
Recommended Posts