Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 resztę wstawię jak zacznie mi działać images :mad: Quote
Ludek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Z racjo skrzywienia mam zdjęcia głownie CTR-ów i russelli. Ponieważ russelli było znacznie mniej zacznę od nich. Na poczatek Jack Russel Terrier :) Gang-Staff MOVIE STAR Pies klasa młodzieży 1/1 King_Bassies_Sharley_Chaplin Pies posrednia 1/2 Sven_Paka_Wilkolaka Pies posrednia 2/2. Niestety tylko takie zdjęcia udało mi się zrobić Abrakadabra_Balao Suczka kl. młodzieży 1/1 Gentle Gabi of jacks paradise Suczka kl. Posrednia 1/2. Najlepsza Suka w rasie, Zw. Rasy O czym oni tak dyskutuja, a może Pani Sędzia znów zmieni decyzję:cool3: Uff, jednak nie :) Lucy Półdiable Suczki kl. otwarta 1/1 Ładne mam ząbki no nie? A tu Kropek (PRT Funt Mysia Zagłada) ze skupieniem oglada co się dzieje na ringu. To na razie tyle. Jak obrobię następne to wstawię :) Quote
Musiałek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ludek :(( nie wyswietlaja mi się zdjęcia :(( Quote
Ludek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja tez widzę wszystkie :cool1: Są wrzucone tutaj :). Mam nadzieję, że tu nie bedziesz miec problemów. Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No to jeszcze reszta moich *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Następna porcja *** bulek Tuffi *** *** *** Quote
Złośnica Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Marta .... świetne foty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki wielkie :p Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Złośnica, nie za ma co ;-) Polecam się na przyszłość :lol: *** *** *** *** *** Moja Penula :loveu: a te ciemne plamy ze światełkami do żubry... Zdjęcie w całkowitej ciemności i zupełnie na oko :lol: Quote
Musiałek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ludek napisał(a):Ja tez widzę wszystkie :cool1: Są wrzucone tutaj :). Mam nadzieję, że tu nie bedziesz miec problemów. Juz wiem dlaczego nie widze - bo mam w pracy zablokowane łącze do www.album ale obejrzę w domu!!!! Jak ma na imię twój Mailo z rodowodu??? Quote
Ludek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Musiałek napisał(a):Juz wiem dlaczego nie widze - bo mam w pracy zablokowane łącze do www.album ale obejrzę w domu!!!! Jak ma na imię twój Mailo z rodowodu??? Ferwex Mysia Zagłada :lol: Marta super zdjęcia :). ten psiak pomiedzy zdjęciami PARSONRK, to Milo czyli Ferwex :). Quote
Zebra Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jak miło, na dwóch zdjątkach są kerraki Czapli- Lana i Niuniek, pierwsza NSwR, a Niuniek- NPwR i BOB, a co pochwale sie za Czaple, ona teraz nie ma głowy to chwalenia. Marta a pięknej Saxanki nie masz tam gdzieś??? taka czarna jak smoła , ale cuddddna, oj szkoda że nie moja, ale cos tam dali mi przy niej zrobić- znaczy główkę dali zrobić, żeby wyszła śliczna:evil_lol: No to do kompletu powiem, ze Saxanka Mł.Zw. Klubu - sunia ma 10 m-cy i stanęła w konkurencji z suczką o 7 m-cy starszą......... Gdybyś cos znalazła to wstaw, proszę, zawsze miło....:lol: Quote
Zebra Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 i jak nic, a nic nie ma z cudna Saxanką?:shake: Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja niestety więcej zdjęć już nie mam :cool1: Quote
Marek z Gromem Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 My tez z sukcesami nasz Jack Russell Gang Staff MOVIE STAR MŁ ZW KŁ i dodatkowo 2 BIS Junior :) Quote
staff-ka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Marto świetne FOTKI :loveu: :loveu: - nio i przyjmij GRATULACJE od nas :multi: Gang Staff MOVIE STAR MŁ ZW KŁ i dodatkowo 2 BIS Junior - ooo prosze Marku ?! - GRATULACJE :multi: :multi: Pozdrawiam ;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dziękuję :lol: Postaram się w Katowicach zrobić większą sesję no i nadrobić fafiki ;) Tylko ciężko wystawiać i zdjęcia robić i jeszcze rozmawiać z ludziskami ;) Quote
asher Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gratulacje dla wszystkich :klacz: Złośnica, ty na różowo??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Złośnica Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 asher napisał(a):Złośnica, ty na różowo??? :crazyeye: :evil_lol: sic!! zmieniam image :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts