Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktoś ze śląska miałby miesjce na furze dla 1 bula i 1 osoby ?? padł mi transport a dostać się do tego zasranego Włocławka to tragedia, PKP odpada :placz: :placz: :placz:

Posted

po prostu jest mega fatalne połączenie...jade 7-8 godzin !!! i albo dojeżdżam za późno albo w środku nocy i czeka mnie kiblowanie na dworcu :placz: :placz: :placz: a nie mam tam nikogo kto by mnie przenocował :-(

Posted

nie wiem czy najpierw idą amstafy a potem bulki czy obie rasy są sędziowane odddzielnie i sędziowanie zaczyna się o 10 ....w takim wypadku musiałabym być co najmniej godzine przed rozpoczęciem wystawy, żeby psa przygotować.

Oczywiście, jeśli leci ktoś z Katowic ( ewentualnie Sosnowiec ) to ja PKP podjade z Bielska do Katosów, żaden problem, pociąg mam właściwie o każdej porze i w ciągu 1,5 godziny jestem na śląsku.

Posted

Czy ktos wie, jak daleko jest hala od dworca pkp:???:
No i jak dojezdzac spod dworca - tramwajem, autobusem - jakim???
Nie moge znalezs w necie tej hali-ul Chopina jest, ale nie wiem gdzie ta hala, w ktorej czesci tej Alei:roll:

Posted

Yyyyy...nie wiem:roll: Nie bylam nigdy we Wloclawku, nie ma katalogu i z tego co wiem nie bedzie....ja mam terierke pszeniczna, wiec pewnie z kerry blue, foxami, parsonami bedziemy:roll: