Marta Chmielewska Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 bongobongo napisał(a):Jak miło to słyszeć!!:lol: Lubię czarne staffiki, ale ostatnio mam wrażenie, że kolorowe w Polsce są pomijane... Dobre masz wrażenie... temat rzeka, ale kto to może zmienić jak nie hodowcy...:p Quote
Asta Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja tego naprawdę nie rozumiem, czemu jak każdy organizator, nie mogli podać kto co sędziuje:roll: Są zdezorganizowani czy jak... Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 czy ktoś ze śląska miałby miesjce na furze dla 1 bula i 1 osoby ?? padł mi transport a dostać się do tego zasranego Włocławka to tragedia, PKP odpada :placz: :placz: :placz: Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 po prostu jest mega fatalne połączenie...jade 7-8 godzin !!! i albo dojeżdżam za późno albo w środku nocy i czeka mnie kiblowanie na dworcu :placz: :placz: :placz: a nie mam tam nikogo kto by mnie przenocował :-( Quote
Asta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czekaj... może coś znajdę... O któej chciałabyś wyjechać? Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 nie wiem czy najpierw idą amstafy a potem bulki czy obie rasy są sędziowane odddzielnie i sędziowanie zaczyna się o 10 ....w takim wypadku musiałabym być co najmniej godzine przed rozpoczęciem wystawy, żeby psa przygotować. Oczywiście, jeśli leci ktoś z Katowic ( ewentualnie Sosnowiec ) to ja PKP podjade z Bielska do Katosów, żaden problem, pociąg mam właściwie o każdej porze i w ciągu 1,5 godziny jestem na śląsku. Quote
Asta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Podejrzewam, że bullki będą po astach... Ale jeszcze zobaczymy Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Znalazła sie dobra dusza która mnie zabierze :multi: :multi: :multi: wieć na dzien dzisiejszy alarm odwołany. Dziekuję za uwagę :p Quote
UTAAP Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czy ktos wie, jak daleko jest hala od dworca pkp:???: No i jak dojezdzac spod dworca - tramwajem, autobusem - jakim??? Nie moge znalezs w necie tej hali-ul Chopina jest, ale nie wiem gdzie ta hala, w ktorej czesci tej Alei:roll: Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A korzystałeś z wirtualnej mapy: http://www.mapa.szukacz.pl/ ?? Ta możesz zobaczyć plan miasta a rozkład możesz zobaczyć na zkm. Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nie ma za co UTAAP:) A przy jakim ringu bedziesz? Quote
UTAAP Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Yyyyy...nie wiem:roll: Nie bylam nigdy we Wloclawku, nie ma katalogu i z tego co wiem nie bedzie....ja mam terierke pszeniczna, wiec pewnie z kerry blue, foxami, parsonami bedziemy:roll: Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Chodziło mi tylko o rasę, najwyżej sie spotkamy przy honorowym ;) Quote
Polna Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czy mógłby mi ktos pozyczyć psa na MP. Chciałabym się wybrać, to będzie mój pierwszy raz :lol: Quote
zakla Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nikt z Wawy nie jedzie autkiem i ma wolne miejsce(albo przez Wawe)? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Polna napisał(a):czy mógłby mi ktos pozyczyć psa na MP. Chciałabym się wybrać, to będzie mój pierwszy raz :lol: A tak z ciekawości, w której jesteś grupie, młodszej czy starszej?:razz: Quote
Polna Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cavalierka napisał(a):A tak z ciekawości, w której jesteś grupie, młodszej czy starszej?:razz: rocznikowo mam 15 czyli w starszej nie ? Quote
Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Racja w starszej, Polna jak chcesz możemy bspotkać sie przy ringu i poćwiczymy razem z Cavalierką:cool3: Quote
blaira Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Szukam transportu dla 2 osob i psa najlepiej z warszawy. Quote
PARSONRK Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 blaira napisał(a):Szukam transportu dla 2 osob i psa najlepiej z warszawy. Ludek jedzie;) Quote
Recommended Posts