Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jak sie nazywa i w czyich rekach jest ... Wiem tylko , ze wlasciciel ma na imie Marcin i ma jeszcze cavaliery... Quote
UTAAP Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Natalia W Naprawde! Super, to juz wiem o kogo chodzi:multi: Jestes pewna ze beda na klubie i ze napewno w klasie mlodziezy???? Bardzo chetnie zobacze ta sunie, jeszcze jej nie widzialam podrosnietej na zywo - kurde a ja nie mam cyfrowki:placz: Quote
Asta Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja się modle, żeby B.J wogóle na lokacie stanął:lol: Ja mam 40 a jego brat 46 a ile jeszcze psów może być w jego klasie:shake: ale postaramy sie zawalczyc o 1 lokate:cool3: Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 moim zdanie sunia jest cudna... ja sie w niej zakochalam;) http://www.fryzjerpsi.com/championy/soft.jpg tu masz jej fotke :) Ja jesli dam rade to planuje zrobic jej sporo fotek :D Quote
blaira Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 wow wczoraj doszlo zgloszenie :roll: mamy nr 267 Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 UTAAP napisał(a):Natalia ty strzyglas:cool3: ? no cos ty ;) Ja tak nie umiem ;) STrzygla ja hodowczyni mojego psiaka od ktorej ucze sie tego fachu :) a co podoba sie?? Quote
UTAAP Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hmmm....wiesz za duzo nie widac, bo tylko glowa i kawalek klaty....ja generalnie nie lubie takiego sposobu strzyzenia glowy u softow - "na sznaucera":shake: ;) Iness jest jedyna w klasie mlodziezy suczek;) Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Z tego co wiem to ona wzorowala sie na softach amerykanskich ktore mi sie strasznie podobaja ;) ale to pewnie przez zamilowanie do sznaucerow;)typ zawsze gdzies tam zostaje i wszystko co troche przypomina sznaucera mi sie podoba;) Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 UTAAP - a podaj mi adres tego forum o softach ;] Quote
UTAAP Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Tak, wiem ze sie wzorowala na amerykanach;) Musze koniecznie wymacac jej wlos na wystawie, bo rozne rzeczy o nim slyszalam i chce sie przekonac osobiscie. Adres forum softowego http://www.pszenicznyterier.fora.pl :p Quote
Asta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 blaira mam nadzieje ze staffiki beda nieopodal astow to wpadne i popatrze co tam wyprawiaja:cool1: Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 A mozesz mi powiedziec co slyszalas?? wiesz ja tam ich tak nie znam wiec nie wiem ;) Quote
UTAAP Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Widzialam juz wczesniej jej zdjecia, to nawet chyba z tej samej "serii" co to ktore podalas i wg mnie ona ma amerykanski wlos. Podobnie mowila jedna moja znajoma, ale tez nie widziala jej na zywo. A wlasciciel ojca Iness mowi, ze to nie jest typowy amerykan, choc nie ma takigo wlosa jak jego pies i moja Gajka, ze jest jedwabisty tylko gesciejszy:roll: ...wszystko to takie troche pokrecone i nie bede miala zdania poki sama jej nie zmacam;) Quote
Natalia_W Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 szczerze mowiac nie mam pojecia jaki ona ma wlos ... nie pamietam... ale wiem, ze napewno jest efektowna sunia :) i strasznie kochana - mam cudny charakter:) Quote
Asta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 o której wyjeżdżacie i kieyd? ja wyjezdzam w niedziele o 1 w nocy Quote
blaira Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Nooo, ja mam szaloną konkurencję, całą, jedną sukę, szokująca ilość.... za to w Katowicach 4. To co ludziska, wracamy ze złotkiem co? :lol:;):multi: Marta w jakiej klasie startujesz??? hmmm moze wiem kto jets konkurencja :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Blaira no wiesz co, wiesz i nie mówisz. Gadaj i to szybko!!!!! :mad: To ja tu na szpilkach siedzę.... Wy o 1 i 3 a ja o 2 ruszam. Nie wiem czy jest sens się kłaść... A ja tak kocham spać:placz: Quote
blaira Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Blaira no wiesz co, wiesz i nie mówisz. Gadaj i to szybko!!!!! :mad: To ja tu na szpilkach siedzę.... Wy o 1 i 3 a ja o 2 ruszam. Nie wiem czy jest sens się kłaść... A ja tak kocham spać:placz: ale w jakiej klasie startujecie??? Quote
PARSONRK Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):a ja o 2 ruszam. Nie wiem czy jest sens się kłaść... A ja tak kocham spać:placz: No kochana, ja o 2 wstać muszę... - o 8 ide spać ! Quote
Marta Chmielewska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 No to ja muszę wstać o 1 :placz: Ty sie musisz wyspać, będziesz kierownicą :cool3: A mi nie dadzą zansąć wcześniej niż o 23 :placz: Blaira w otwartej startujemy. A skąd masz dane wystawowe? :razz: Quote
Recommended Posts