Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak,ale to było w Bydgoszczy, a mi chodzi o Włocławek :roll: A zresztą i tak potem można było się zgłaszać, bo widziałam :roll: A na wystawie we wrześniu we Włocławku na wystawie można było się bez problemu zgłosić :roll: Więc już nie wiem...

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

Trzymam kciuki za sukcesy w Wilnie!! :loveu:

Na razie zrobiliśmy "małą przymiarkę" i wracamy z Paneveżys ze Zw. Młodzieży, tytułem Najlepszego Juniora w Rasie i II lokatą na bisach najlepszych juniorów, których było ok. 40-stu:multi:

Posted

Ja jadę do Włocławka i także będe na MP (oczywiście na ringu też będziemy). Cavalierka a jakiego terrierka (chyba) będziesz wystawiała? Gratulacje :)

Posted

Polna napisał(a):
Ja jadę towarzysko :) bo mam nie daleko... takze szykowac się na sesje <jak Was znajdę>

Polna, na ktora bedziesz jechac? czym? Ja jak narazie musze pociagiem i bede dosc wczesnie przed rozpoczeciem. Jakby co,to moze jechalabys z nami 'towarzysko';) chyba, ze masz wlasny transport, to moze moglabys nas zabrac - dolozymy sie do paliwa:p :roll:

Posted

bongobongo napisał(a):
Na razie zrobiliśmy "małą przymiarkę" i wracamy z Paneveżys ze Zw. Młodzieży, tytułem Najlepszego Juniora w Rasie i II lokatą na bisach najlepszych juniorów, których było ok. 40-stu:multi:

Suuuper :-) :p Brawo :-)
Będę śledziła wasze losy, to mój ulubiony rudzielec, jestem za kolorem u stafików :loveu:

Posted

UTAAP napisał(a):
Polna, na ktora bedziesz jechac? czym? Ja jak narazie musze pociagiem i bede dosc wczesnie przed rozpoczeciem. Jakby co,to moze jechalabys z nami 'towarzysko';) chyba, ze masz wlasny transport, to moze moglabys nas zabrac - dolozymy sie do paliwa:p :roll:

niestety pociągiem, ale to tylko 1-2 godzinki :)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

Będę śledziła wasze losy, to mój ulubiony rudzielec, jestem za kolorem u stafików :loveu:

Jak miło to słyszeć!!:lol:

Lubię czarne staffiki, ale ostatnio mam wrażenie, że kolorowe w Polsce są pomijane...

Posted

Z Kaliskiej odjazd 5:43 jestesmy na 7:56-bezposredni pospieszny, jezdzi codziennie
Pozniej jest z przesiadka - odjazd 6:29 do Kutna na 7:49, z Kutna o 8:32 do Wloclawka na 9:10, oba pospiechy, jezdza codziennie oprocz 16 kwi, 1lip-3wrz.
Nastepny o 9:01, jestesmy na 11:08, jezdzi codziennie ale to juz raczej za pozno....

Ja bym chyba jechala tym pierwszym:roll:

Posted

Polna napisał(a):
mi to właściwie obojętne bo do Kaliskiej 65 podjade :)
to którego dokładnie ta wystawa 12.03 ?

Ja mam blizej do L.Widzew, ale z tej stacji bezposredni jedzie dopiero o 8:39 i jest na miejscu po 11, wiec za pozno. Tez bede musiala do Kaliskiej dojechac:roll: