bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Staffikowe wieści: Na Bisie Szczeniąt, kuzyn naszego rudaska, MAGNETIC BOY BULDOŻER zajął III miejsce.:multi: Gratulujemy!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja włąśnie wróciłam.Na Młdym Prezenterze zajęłam 3 lokatę :multi: A Asta drugą ;) Quote
Roksana Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A ja mam fotki z MP młodszych, więc Wam wkleję w wolnej chwili :razz: Ja z suką z mojej hodowli wywalczyłam Mł Zwyc Klubu i Najlepszy Junior w Rasie :cool3: debiut w młodzieży, a druga wystawa w zyciu, w twardej konkurencji, więc jest się z czego cieszyć :p Quote
grygy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja z moim suczem wywalczyłem 1 m-sce, Zw.mł i Mł.Zw.Kl :cool1: gratuluje wszystkim wygranym psiakom! pozdrawiam MAciek Quote
Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no to zaszaleliśmy :oops: :oops: :oops: :oops: SCOOTER Buteo vel. LUGER Zwyciezcą Klubu i Zwycięzcą Rasy !!!!!!!:multi: :multi: :multi: Pozdrowionka i podziękowania za pogaduszki pod ringiem :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Złośnico, nie ma się czego wstydzić :lol: Scooter to piękny pies, zasługuje ;) Gratuluję wszystkim zwycięzcom, była bardzo miła atmosfera, miałam okazję spotkać starych znajomych :multi: i strasznie sie nagadałam. Tak się szczęśliwie złożyło, że 4 osoby z 5 z którymi miałam wielką przyjemność jechać na wystawę wróciły ze zwycięzstwami rasy :multi: W drodze powrotnej spotkałyśmy przy drodze stado żubrów, jakie fantastyczne zakończnie wyjazdu :loveu: Parsork, bardzo dziękuję za smsa, że dojechałyście... :mad: Quote
PARSONRK Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Marta Chmielewska napisał(a): Tak się szczęśliwie złożyło, że 4 osoby z 5 z którymi miałam wielką przyjemność jechać na wystawę wróciły ze zwycięzstwami rasy :multi: Tak jest zgarnęłyśmy: staffiki - Marta z Penny:multi: Australian Silky Terriery:multi: Jack Russell Terriery:multi: Parson Russell terriery - Ja z moim potworkiem:multi: W drodze powrotnej spotkałyśmy przy drodze stado żubrów, jakie fantastyczne zakończnie wyjazdu :loveu: Tylko szkoda, że ciemno było - Jakieś zdjęcia wyszły ? Parsork, bardzo dziękuję za smsa, że dojechałyście... :mad: Sorki, ale jeszcze po drodze wpadłam w parę miejsc i zapomniałam :oops: Quote
Nitencja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wszystkim Zwyciezcom gratuluje :) Macie jakies foty ? :cool3: Quote
Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ta różowa landrynka to ja :lol: :lol: :lol: bardzo niewyraźne...ale na razie tylko takie Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Nie mam jeszcze fotek, muszę iść z aparatem do ojca, bo nie mam kabelka do komputera. Za jakieś 2 do 4 godzin będę miała. :p Quote
Nitencja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A zdjecia z hodowlanek lub z finalow macie :) prosze mi powiedziec kto dostal Najlpesza hodowle , Suke , itd ?? :) Quote
UTAAP Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 bo napisał(a):Bardzo proszę o stawkę welshy PSY mlodziez 311.SHOGUN VENATOR MAGNUS posrednia 312.AMAR Z KOWALSKIEJ KNIEI 313.ASTOR ZE SVABENSKEHO HAJE 314.TABASCO VENATOR MAGNUS otwarta 315.AMIR Z TURZYCOWYCH KNIEJ 316.CZARDASZ Z SZUMIACYCH KLONOW 317.TYSON VENATOR MAGNUS SUKI szczeniaki 318.GRACJA CZEREDA TRAPERA mlodziez 319.ENOLA Z TURZYCOWYCH KNIEJ posrednia 320.CESARIA ADRIANA'S DOGS 321.OMKA Z KOJCA UZYTKOWYCH 322.TEQUILLA VENATOR MAGNUS 323.WEGA VENATOR MAGNUS otwarta 324.CARIOCA Z TURZYCOWYCH KNIEJ 325.UMBRA VENATOR MAGNUS 326.WIKA ZLAJA AKTEONA uzytkowa 327.MALINKA Z TURZYCOWYCH KNIEJ weterany 328.DEBORA Z KOZACKICH STEPOW Quote
Roksana Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Najlepszy Reproduktor = ALAMO Sentinel - amstaffy Najlepsza Suka Hod. = FIKI MIKI Koncept - szkoty Najlepsza Hodowla = Sentinel - amstaffy Najlepsza Para = płowe amstaffy Quote
Asta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 My wrócilismy z brązem na 9 psów:cool3: Oraz zesrebrem z młodego;) Gratulki dla wszystkich:multi:Roxana czekamy na fotki z mp:) Quote
TuathaDea Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 UTAAP informacje z katalogu podrzuca, ale o sobie to cicho sza ;) Gratulujemy UTAAP i Gai - Antonella Ciomo della Quattrocento - Zwyciezca Klubu 2006 Ps. My też zadowoleni wróciliśmy z CWC dla Britney Quote
Roksana Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no dobra to trochę zdjęć teraz :cool3: fotki jakie mam z finałów: BIS Veteran konkurencja BIS Junior - IMPRESSION Czeczuga i ja :p konkurencja Najlepsze Reproduktor Quote
Asta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Roksana musze ci powiedzieć, że na BIS JUNIOR obok ciebie z jackiem stała moja sis:cool3: Quote
Roksana Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Asta napisał(a):Roksana musze ci powiedzieć, że na BIS JUNIOR obok ciebie z jackiem stała moja sis:cool3: no to gratuluje jej II miejsca :p Quote
Asta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Przekaże jej;) Dzięki za wklejenie zdjęć:) ps nie postawiłam B.J na pudle, poniewaz bał się wejśc Quote
Roksana Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 trzeba go było podnieść i włożyć :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mam tylko przeglądowe zdjęcia przez poszczególne rasy. Ale zawsze coś. Quote
Recommended Posts