bajk21. Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 No właśnie niema na stronie, może nie zdążyłam wysłać zdjęć, bo ostatnio chodzę jak śnięta już nawet nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj do domów pojechała nie tylko Milka, ale ostatni z 9-ciu szczeniaków, Noel i jamnikowata Pinezka. No co się nie cieszycie, gdzie uśmiechy? :klacz: :jumpie: :errrr: Quote
UlaFeta Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Cieszymy sie ,bardzo. :laola: I jeszcze, bernardyn tez ma domek.I tez sie cieszymy. :laola: Quote
paros Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 No właśnie niema na stronie, może nie zdążyłam wysłać zdjęć, bo ostatnio chodzę jak śnięta już nawet nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj do domów pojechała nie tylko Milka, ale ostatni z 9-ciu szczeniaków, Noel i jamnikowata Pinezka. No co się nie cieszycie, gdzie uśmiechy? :klacz: :jumpie: :errrr: Cieszymy sie ,bardzo. :laola: I jeszcze, bernardyn tez ma domek.I tez sie cieszymy. :laola: Baaaardzo cieszę się :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Grażyna49 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ja też aż skaczę z radości. Gdzie mogę psiaczki polecam Znajdkowe. Pani Jolu , jest Pani cudowna. Quote
malagos Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts napiszcie do nich maila żeby wystawili Wasza sunie. :) moze komus sie spodoba :) Olu, kiedyś pisałam, podawałam tam którąś z tymczasowiczek, bez odzewu. A mogę Ciebie poprosić? Napiszesz do nich? Quote
Aleksa. Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Olu, kiedyś pisałam, podawałam tam którąś z tymczasowiczek, bez odzewu. A mogę Ciebie poprosić? Napiszesz do nich? Bo tam trzeba do nich maila napisać, ale ok mogę :) Tylko potrzebuje dokładny opis psiaka, gdzie przebywa, kontakt i kilka fottek ;) Quote
malagos Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Olu, podaj mi proszę mejla do Ciebie, przeslę wiadomosci o Arii i zdjecia, ok? :) Quote
malagos Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Olu, wysłałam, serdecznie dziękuję za pomoc. Bo szkoda, zeby tak adopcyjny pies blokował tymczas kolejne biedzie. Quote
Aleksa. Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Olu, wysłałam, serdecznie dziękuję za pomoc. Bo szkoda, zeby tak adopcyjny pies blokował tymczas kolejne biedzie. Wysłane :) Mam nadzieję, że wstawią i będzie odzew :) trzymam kciuki :) Quote
UlaFeta Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 parosku na str.www.jest do adopcji KOTA Beti.To jest teraz Milka i prosimy o zdjecie ze stronki. Koty sie zaprzyjaznily.No co nie cieszycie sie. :klacz: Quote
malagos Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Cieszymy się bardzo :) Zagladam tu często i nie zawsze piszę :) Quote
paros Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 parosku na str.www.jest do adopcji KOTA Beti.To jest teraz Milka i prosimy o zdjecie ze stronki. Koty sie zaprzyjaznily.No co nie cieszycie sie. :klacz: zrobione :bigcool: cieszę się :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
mimiś Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 podpisałyście petycję? hę? http://www.petycjeonline.com/apel_do_premier_ewy_kopacz_w_sprawie_zwierzt_dowiadczalnych Quote
Grażyna49 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 podpisałyście petycję? hę? http://www.petycjeonline.com/apel_do_premier_ewy_kopacz_w_sprawie_zwierzt_dowiadczalnych podpisana :kiss_2: Quote
mimiś Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 czytałam na fb,ze znowu zepsuł sie samochód -kurczę co tu zrobić... Quote
Grażyna49 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Też czytałam i ręce załamałam. Pani Jola bez samochodu przy takiej ilości zwierzaków ciągle chorujących....... Przecież to podstawa egzystencji fundacji. A jak żywność zakupić? Przecież "posiadłość Znajdkowa" na końcu świata jest. Nie wiem , nie znam się na zasadach funkcjonowania fundacji. Może trzeba gdzieś po urzędach pisać,co stare samochody na nowe wymieniają. Może jakiś cegiełkowy bazarek,ale czy wolno? Głupia jestem i tylko żal serce ściska. Quote
paros Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Duży kłopot w przytulisku - brak samochodu, znajdkowe autko złomowane W przytulisku mamy ogromny kłopot - stary, wysłużony samochód odmówił posłuszeństwa. Jak każdy stary samochód często psuł się i wymagał napraw. Pani Jola z trudem wygospodarowywała fundusze na te naprawy, ale tym razem auto nie nadaje się już do naprawy - nadaje się tylko na złom. A w przytulisku sprawny samochód jest niezbędny. Podopieczni muszą jeździć na operacje, zabiegi, kroplówki czy kontrole, bo do lecznicy jest bardzo daleko. Dwa dni temu sunia Luka miała operację. Szczeniaki Negra i Pedro chorują na parwo ...... Wizyty w lecznicy są koniecznością. Zmieniamy samochody i nasze stare auta często są już niepotrzebne. Może ktoś ma sprawne auto lub zna kogoś, kto takie ma i mógłby przekazać dla znajdkowych podopiecznych za niewielką sumę. Fundusze przytuliska są w opłakanym stanie i p. Joli nie stać na kupno samochodu. Jeśli ktoś mógłby pomóc prosimy o kontakt do p. Joli tel. 664 821 160 Quote
Grażyna49 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Duży kłopot w przytulisku - brak samochodu, znajdkowe autko złomowane W przytulisku mamy ogromny kłopot - stary, wysłużony samochód odmówił posłuszeństwa. Jak każdy stary samochód często psuł się i wymagał napraw. Pani Jola z trudem wygospodarowywała fundusze na te naprawy, ale tym razem auto nie nadaje się już do naprawy - nadaje się tylko na złom. A w przytulisku sprawny samochód jest niezbędny. Podopieczni muszą jeździć na operacje, zabiegi, kroplówki czy kontrole, bo do lecznicy jest bardzo daleko. Dwa dni temu sunia Luka miała operację. Szczeniaki Negra i Pedro chorują na parwo ...... Wizyty w lecznicy są koniecznością. Zmieniamy samochody i nasze stare auta często są już niepotrzebne. Może ktoś ma sprawne auto lub zna kogoś, kto takie ma i mógłby przekazać dla znajdkowych podopiecznych za niewielką sumę. Fundusze przytuliska są w opłakanym stanie i p. Joli nie stać na kupno samochodu. Jeśli ktoś mógłby pomóc prosimy o kontakt do p. Joli tel. 664 821 160 Przedrukowane z fb,to już wiemy,ale czy są jakieś pomysły? Jak pisałam wyżej nie znam zasad,ale czy jest jakaś możliwość zrobienia zbiórki pieniężnej,czy mozna wystosować pisma do państwowych urzędów? Nie możemy p.Joli samej zostawić z tym problemem. Quote
Aleksa. Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Myślę, że można spróbować napisać do moda, czy można na taki cel zrobić bazarek:) Quote
Recommended Posts