Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']może zechce ktoś mu dać dożywocie u siebie?:(:(

100letni jamnik.Zobaczcie jakie ma pazurki:

niestety jest tak przestraszony, że nie da sobie nawet w zęby zajrzeć:(

Andzia ja Ciebie zamorduję. Dawaj wiecej danych. TRZEBA PRÓBOWAĆ.
Nie mogę sie do Ciebie dodzwonić, zmieniłas numer?

Posted

andzia69 napisał(a):
może zechce ktoś mu dać dożywocie u siebie?:(:(

Boże, jaki biduleczek...
Ech, takich "ludzików", którzy tak postępują ze swoimi Przyjaciółmi to tylko do wora i potopić... dziadostwo!!!!

Posted

[quote name='andzia69']może zechce ktoś mu dać dożywocie u siebie?:(:(

Czy wiadomo o nim coś więcej?

Posted

[quote name='Isadora7']
Andzia ja Ciebie zamorduję. Dawaj wiecej danych. TRZEBA PRÓBOWAĆ.
Nie mogę sie do Ciebie dodzwonić, zmieniłas numer?

nie zmieniłam, tylko miałam wyciszony:oops:

Ale ja o nim nic więcej nie wiem, oprócz tego, ze został znaleziony, zawieziony do wetki, gdzie go odpchlono, odrobaczono i tyle...i wiem, ze na razie nie da się mu w zęby zajrzeć, bo chyba ze stresu jest kłapiący:( poprzedniego dziadka Dyzia koleżance udało się "wepchać" na dt i zostanie tam na dożywocie...ale dla tego już nie mam nic:shake::placz:

Posted

andzia69 napisał(a):
nie zmieniłam, tylko miałam wyciszony:oops:

Ale ja o nim nic więcej nie wiem, oprócz tego, ze został znaleziony, zawieziony do wetki, gdzie go odpchlono, odrobaczono i tyle...i wiem, ze na razie nie da się mu w zęby zajrzeć, bo chyba ze stresu jest kłapiący:( poprzedniego dziadka Dyzia koleżance udało się "wepchać" na dt i zostanie tam na dożywocie...ale dla tego już nie mam nic:shake::placz:

Ile on może mieć lat? i gdzie przebywa, jakie są namiary na niego do ew, ogloszeń itp... ???

Posted

andzia69 napisał(a):
Kochani - alarm odwolany!:) właśnie dostałam tel. ze schroniska, ze przyjechali właściciele po niego! UFFFF:)

cudowna wiadomość - cudowna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

edytka850 napisał(a):
cudowna wiadomość - cudowna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chyba mam słabe nerwy!?... normalnie się poryczałam z radości.... :multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
Kochani - alarm odwolany!:) właśnie dostałam tel. ze schroniska, ze przyjechali właściciele po niego! UFFFF:)

Andzia dzięki za wspaniałe informacje.
A mordowanie Ciebie nadal aktualne :evil_lol:
nomen-omen dzisiaj zadzwonili do mnie ludziska gotowi go adoptować.

Posted

malagos napisał(a):
O, to trzymaj ich, trzymaj, w pogotowiu, Isadora, tacy ludzie na wagę złota!!!!!!

Przypadek - to ludzie z fanpage SOS. Czasem taka zapowiedź zadziała.

Posted

andzia69 napisał(a):

Tak, to najwspanialszy koniec tej historii, jakiego mogliśmy oczekiwać!!!!!!!!!!!!!

Isadora7 napisał(a):
...nomen-omen dzisiaj zadzwonili do mnie ludziska gotowi go adoptować.

Trzymaj tych Ludzi Isadorko, trzymaj.... może jakiś inny Jamniczy Senior zdobędzie Ich serca.... oby....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Tak, to najwspanialszy koniec tej historii, jakiego mogliśmy oczekiwać!!!!!!!!!!!!!

Trzymaj tych Ludzi Isadorko, trzymaj.... może jakiś inny Jamniczy Senior zdobędzie Ich serca.... oby....

Spoks podałam link do strony maja w czym wybierać, płeć, region, wiek do wyboru do koloru.

Posted

[quote name='Cudak']Jest szansa na DT (wspólny) dla suczek, ale potrzebujemy stałych deklaracji, by mogły tam jechać.
Bardzo prosimy o pomoc!

Przepraszam, że znów proszę tu o pomoc :oops: ale założyłam suniom osobny wątek (żeby było czytelniej): http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Dwie-staruszki-jamniczki-matka-i-córka-proszą-o-STAŁE-DEKLARACJE-(brakuje-290-zł)

Potrzebujemy stałych deklaracji, by mogły pojechać do DT (DT płatny, ale dochód na szczytny cel - leczenie i karmę dla pozostałych, bezpłatnych tymczasowiczów).

Posted

andzia69 napisał(a):
a wiecie ile jamniś miał lat????? 19!!!!!!!!! ja też się strasznie cieszę!:)

19 lat??? Nieźle... To na tyle nawet nie wygląda!
A jak to się stało, że się Państwu zgubił? Wiesz coś o tym Andziu?

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
19 lat??? Nieźle... To na tyle nawet nie wygląda!
A jak to się stało, że się Państwu zgubił? Wiesz coś o tym Andziu?

tak - pani zostawila go pod sklepem! zawsze czekał...no to tym razem nie czekał i gdzieś podreptał...a że prawie ślepy i głuchy to pewnie nawet nie słyszal jak go wołają:shake: mam nadzieję, ze już go więcej pod sklepem bez smyczy nie będą zostawiać...

Posted

andzia69 napisał(a):
tak - pani zostawila go pod sklepem! zawsze czekał...no to tym razem nie czekał i gdzieś podreptał...a że prawie ślepy i głuchy to pewnie nawet nie słyszal jak go wołają:shake: mam nadzieję, ze już go więcej pod sklepem bez smyczy nie będą zostawiać...

Pod sklepem? WRRRRRRRRR!!!! :angryy:

Posted

ja też warczę jak słyszę pod sklepem... Pies zamiast na spacer to do sklepu, tam albo go pogryzą , albo ukradną albo sam bidulek zgubi się, gdzie to dziadziuś 19-letni, żeby jeszcze takie traumy przez "mądrych" właścicieli musiał przeżywać:mad::angryy:. Ręce i cycki opadają (cyt. Isadora).

Posted

ALBO na spacer z psem ALBO do sklepu. Nie ma takiej opcji - na spacer z psem do sklepu!!! Nie ma!!!! Chyba, że się idzie we dwoje, jedno czeka z psem, a drugie włazi zrobić zakupy. Koniec. Kropka. WRRRRRRRRR!!!!! :angryy:

Posted

andzia69 napisał(a):
a wiecie ile jamniś miał lat????? 19!!!!!!!!! ja też się strasznie cieszę!:)

andzia69 napisał(a):

Ręce i cycki opadają, a nóż w kieszeni się otwiera. Sorry nie jestem w stanie zrozumiec. Nigdy nie zostawiłam psa przed sklepem (dziecka również) totalna głupota i brak wyobraźni.

Posted

[SIZE=2]Imię - LOLA
Płeć - suka
Wiek - 4 lata
Miejsce - schronisko CANIS w Kruszewie, pod Ostrołęką
[SIZE=2]Kontakt - Justyna Długoborska [FONT=Verdana]607 077 350, [/FONT][email protected][FONT=Tahoma, Arial, sans-serif]
[/FONT]
[SIZE=2]Sterylizacja - tak
Wątek na dogo - ogólny:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/117793-schronisko-Canis-w-Kruszewie-prawie-400-ps%C3%B3w-szuka-domu-pom%C3%B3%C5%BC%21[SIZE=2]

Sunia bardzo przyjacielska, na początku do obcych nieufna, ale szybko strach przezwyciężany jest przez ciekawość. Bardzo milutka.

[mógłby ktoś wstawić ją na stronę jamników do adopcji? bardzo proszę ... ]

Posted

[quote name='Kika9004']

[SIZE=2]Imię - LOLA
Płeć - suka
Wiek - 4 lata
Miejsce - schronisko CANIS w Kruszewie, pod Ostrołęką
[SIZE=2]Kontakt - Justyna Długoborska [FONT=Verdana]607 077 350, [/FONT][email protected][FONT=Tahoma]
[/FONT]
[SIZE=2]Sterylizacja - tak
Wątek na dogo - ogólny:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/117793-schronisko-Canis-w-Kruszewie-prawie-400-psów-szuka-domu-pomóż![SIZE=2]

Sunia bardzo przyjacielska, na początku do obcych nieufna, ale szybko strach przezwyciężany jest przez ciekawość. Bardzo milutka.

[mógłby ktoś wstawić ją na stronę jamników do adopcji? bardzo proszę ... ]

Z taki przygotowaniem zgodnie z szablonem podanym na pierwszej stronie nie sposób odmówić (no chyba zeby to nie było jamniczysko). Już wstawiam :)

i oto jest > http://jamniki.eadopcje.org/psiak/785