Poker Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 LILU pisała wcześniej ,że pani jest aktywna i lubi dużo chodzić, więc jest szansa ,że Bilon będzie miał okazje się zmęczyć. Nie mam pojęcia kto mieszka w trzebnicy albo w pobliżu. Trzymam kciuki . Quote
zerduszko Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Poker']LILU pisała wcześniej ,że pani jest aktywna i lubi dużo chodzić, więc jest szansa ,że Bilon będzie miał okazje się zmęczyć. Nie mam pojęcia kto mieszka w trzebnicy albo w pobliżu. Trzymam kciuki .[/QUOTE] Oby! Z Trzebnicy [URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Trzebnica&order=desc&sort=posts&pp=50[/URL] A z Wrocławia to bardzo daleko? Quote
Poker Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Z Wrocławia do Trzebnicy jest 30 km. kikou już nie mieszka tam , a reszty pań nie znam. betka-sp wygląda sensownie i dziś była aktywna. Quote
dorota k. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ale wieści z rana :) Trzymam, zaciskam kcikasy. Quote
Poker Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 tylko kto faktycznie odpowiada za wizytę i adopcję? Quote
Ingrid44 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Domek wyglada na bardzo odpowiedzialny . Czy mamy juz kogos na wizyte ? Quote
monika083 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 zaktualizowalam wplaty, sprawdzajcie cioteczki i krzyczcie jesli cos pokrece:) Quote
LILUtosi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No właśnie. Kto jest odpowiedzialny za Bilona? Ja nie chciałabym podejmować decyzji. Mogę jedynie sugerować. Quote
monika083 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ja wlasciwie nie rozumiem czemu klaudia zalozyla watek? przeciez Bilon byl z boleslawca..? juz dawno mialam pytac.. Quote
Poker Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 monika083 napisał(a):ja wlasciwie nie rozumiem czemu klaudia zalozyla watek? przeciez Bilon byl z boleslawca..? juz dawno mialam pytac.. bo jej tato tam jeździł i zauważył Bilona. Quote
BUDRYSEK Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 gdzie ta wizyta, we wrocku? moge podjechac tam jutro lub w niedz Quote
Ingrid44 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Moze ktoras z cioteczek wz Wrocka skusila by sie na wycieczke do Trzebnicy ? :) Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!! Quote
TERESA BORCZ Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 poszła deklaracja na Bilonka, mam nadzieję że to ostatnia przed daj losie, szczęśliwą adopcją, czy już coś postanowione w sprawie wizyty, Budrysek to spec jak się zdeklaruje to przynajmniej wiadomo że prześwietli jak trzeba/ Trzymam kciuki!! Quote
LILUtosi Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No i co? Dostałam maila od Pani że ogrodzenie gotowe i ze czeka. Mam adres. Czy koś chętny? Quote
TERESA BORCZ Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 widać BUDRYSEK będzie super chętną inspektorką!!!! trzymam kciuki!! Quote
Poker Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Nie wiem co. Założycielka wątku chyba tu w ogóle nie bywa. Bilon ma szczęście do wiernych mu cioteczek, które go nigdy w potrzebie nie opuściły. Quote
magda z. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Najlepiej by było, gdyby Budrysek pojechała w pierwszej wolnej chwili, bo Bilon juz od dzisiaj może pójść do domu - szkoda czasu. Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 no niestety juz nie dam rady tam podjechac, szkoda ze nie wiedzialam wczesniej bo wczoraj rano bylam tam w okolicy dzisiaj wracam juz do Zywca Quote
zerduszko Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ingrid44 napisał(a):Moze ktoras z cioteczek wz Wrocka skusila by sie na wycieczke do Trzebnicy ? :) Patrzyłam teraz na mapę i w zależności w której części Wrocławia ktoś mieszka, to może być dość blisko. Jest jakiś Wrocławski wątek żeby tam napisać? Szkoda byłoby zaprzepaścić dom dla Bilona, nie ma chłopak szczęścia. Quote
Recommended Posts