Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On chyba chce dokuczyć LILU , żeby jak najszybciej go oddała do DS.
A tak naprawdę , to znowu się pojawiło ogłoszenie bez zdjęcia w Wyborczej .

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nie ma co zapeszać. Pani aktywnie biegająca po lesie, dom z ogrodem. Potrzebuje tydzień, dwa żeby poprawić ogrodzenie. Ma się odezwać. Idealne warunki dla Bilona. Będę trzymać rękę na pulsie.

Aha, okolice Trzebnicy.

Posted

[quote name='Lucyna']od wczesnego rana, zawsze podziwiam Cię Dorotko za wpisy o świcie :crazyeye::evil_lol::lol:[/QUOTE]
o świcie? :crazyeye: ja dopiero zaczynam spać snem sprawiedliwego :evil_lol:

Posted

Oj też bym rano trochę pospała, ale się nie da..... do pracy trzeba....
Pozdrawiam Bilonikowe Ciocie :) A dla Chłopaka mizianko poproszę.
LILU - pani coś się odezwała........

Posted

No i mam odpowiedź:
[FONT=Arial][SIZE=2]Witam Panią serdecznie,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]dziękuję za przesłanie tych wspaniałych zdjęć. Jestem zdecydowana przyjąć Bilona. Zawsze wchodziło w grę wzięcie zwierzęcia ze schroniska. Tak było w przypadku pieska, którego mieliśmy do niedawna (był to kilkuletni, bezdomny piesek, mieszkający na parkingu, którego troskliwi użytkownicy parkingu chcieli uśpić). Bardzo spodobał nam się Bilon. W sobotę będziemy zabezpieczać ogrodzenie ogrodu, tak by piesek się nie wydostał na drogę, czyli od niedzieli już bylibyśmy gotowi. Jedyna wątpliwość to taka, czy my sprostamy jego potrzebom. Oczywiście postaramy się zadbać o niego jak najlepiej. Nurtuje mnie jednak pytanie, dlaczego poprzedni właściciele nie stanęli na wysokości zadania. Jeżeli znowu coś by nie wyszło, to szkoda narażać psinę na niepotrzebną frustrację. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Proszę o parę słów [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]pozdrawiam serdecznie

Trzeba organizować wizytę przedadopcyjną - okolice trzebnicy.
[/SIZE][/FONT]

Posted

super brzmi, oby się udało. Myślę, że można im podpowiedziec co mogą z nim robić, aby rozładować jego energię, chociaż jak będzie miał swoje podwórko i możliwość spędzania na nim dużo czasu to będzie szczęśliwy:)

Posted

[quote name='magda z.']super brzmi, oby się udało. Myślę, że można im podpowiedziec co mogą z nim robić, aby rozładować jego energię, chociaż jak będzie miał swoje podwórko i możliwość spędzania na nim dużo czasu to będzie szczęśliwy:)[/QUOTE]
Pies to nie krasnal ogrodowy, leżeniem w nim się nie rozładuje. Powinien mieć spacery po różnych terenach, zabawę, naukę, szukanie jedzenia/zabawek/ludzi, to się rozładuje.

Posted

[quote name='zerduszko']Pies to nie krasnal ogrodowy, leżeniem w nim się nie rozładuje. Powinien mieć spacery po różnych terenach, zabawę, naukę, szukanie jedzenia/zabawek/ludzi, to się rozładuje.[/QUOTE]
plan idealny - dlatego mam staruszka, bo tylko na weekend stać mnei na wygospodarowanie czasu na takie imprezy dla piesa...

Trzymam kciuki za Bilona:loveu: