Poker Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 On chyba chce dokuczyć LILU , żeby jak najszybciej go oddała do DS. A tak naprawdę , to znowu się pojawiło ogłoszenie bez zdjęcia w Wyborczej . Quote
dorota k. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No Chłopie ... do dom czas, oczywiście do wspaniałego:) Quote
Lucyna Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Co to znaczy skuteczne? Nie miej przed nami tajemnic ... :mad: Quote
LILUtosi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Na razie nie ma co zapeszać. Pani aktywnie biegająca po lesie, dom z ogrodem. Potrzebuje tydzień, dwa żeby poprawić ogrodzenie. Ma się odezwać. Idealne warunki dla Bilona. Będę trzymać rękę na pulsie. Aha, okolice Trzebnicy. Quote
Lucyna Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dzięki za info i zaciskamy kciukasy ... :multi::multi::multi: :calus: Quote
Poker Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ojej, ale by było fajnie. Trzymam kciuki.A była już wizyta PA? Quote
Lucyna Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dorota k.']Kciukasy zaciśnięte.[/QUOTE] od wczesnego rana, zawsze podziwiam Cię Dorotko za wpisy o świcie :crazyeye::evil_lol::lol: Quote
Poker Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Lucyna']od wczesnego rana, zawsze podziwiam Cię Dorotko za wpisy o świcie :crazyeye::evil_lol::lol:[/QUOTE] o świcie? :crazyeye: ja dopiero zaczynam spać snem sprawiedliwego :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No to w takim wypadku trzymam kciukasy bardzo mocno ! Quote
Lucyna Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Właściwie to nie wiem czy Dorotka przed czy po :-D:-D:-D Quote
dorota k. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wy się Ciocie nabijajcie:mad: Przed, przed pracą.... niestety Lucynko.;) Też bym chętnie jeszcze pospała. Dzień Dobry Bilonik :) Dzień Dobry Ciocie:) Quote
Lucyna Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 My się nie nabijamy, tylko podziwiamy ... super, że wtedy wskakujesz na Dogo :lol::lol::lol: Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ale cioteczka Dorotka musi wczesnie wstawac . Wspolczuje bo ja okropny spioch jestem :) Quote
dorota k. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Oj też bym rano trochę pospała, ale się nie da..... do pracy trzeba.... Pozdrawiam Bilonikowe Ciocie :) A dla Chłopaka mizianko poproszę. LILU - pani coś się odezwała........ Quote
LILUtosi Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wysłała mi maila bo powiedziałam że wyślę katalog ze zdjęciami. No i wysłałam. Na razie cisza. Quote
LILUtosi Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 No i mam odpowiedź: [FONT=Arial][SIZE=2]Witam Panią serdecznie,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]dziękuję za przesłanie tych wspaniałych zdjęć. Jestem zdecydowana przyjąć Bilona. Zawsze wchodziło w grę wzięcie zwierzęcia ze schroniska. Tak było w przypadku pieska, którego mieliśmy do niedawna (był to kilkuletni, bezdomny piesek, mieszkający na parkingu, którego troskliwi użytkownicy parkingu chcieli uśpić). Bardzo spodobał nam się Bilon. W sobotę będziemy zabezpieczać ogrodzenie ogrodu, tak by piesek się nie wydostał na drogę, czyli od niedzieli już bylibyśmy gotowi. Jedyna wątpliwość to taka, czy my sprostamy jego potrzebom. Oczywiście postaramy się zadbać o niego jak najlepiej. Nurtuje mnie jednak pytanie, dlaczego poprzedni właściciele nie stanęli na wysokości zadania. Jeżeli znowu coś by nie wyszło, to szkoda narażać psinę na niepotrzebną frustrację. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Proszę o parę słów [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]pozdrawiam serdecznie Trzeba organizować wizytę przedadopcyjną - okolice trzebnicy. [/SIZE][/FONT] Quote
magda z. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 super brzmi, oby się udało. Myślę, że można im podpowiedziec co mogą z nim robić, aby rozładować jego energię, chociaż jak będzie miał swoje podwórko i możliwość spędzania na nim dużo czasu to będzie szczęśliwy:) Quote
zerduszko Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='magda z.']super brzmi, oby się udało. Myślę, że można im podpowiedziec co mogą z nim robić, aby rozładować jego energię, chociaż jak będzie miał swoje podwórko i możliwość spędzania na nim dużo czasu to będzie szczęśliwy:)[/QUOTE] Pies to nie krasnal ogrodowy, leżeniem w nim się nie rozładuje. Powinien mieć spacery po różnych terenach, zabawę, naukę, szukanie jedzenia/zabawek/ludzi, to się rozładuje. Quote
Lucyna Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 wygląda super, oby wyszło, tylko ta wizyta ... ja wyjeżdżam jutro na tydzień :cool3: Quote
magda z. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='zerduszko']Pies to nie krasnal ogrodowy, leżeniem w nim się nie rozładuje. Powinien mieć spacery po różnych terenach, zabawę, naukę, szukanie jedzenia/zabawek/ludzi, to się rozładuje.[/QUOTE] plan idealny - dlatego mam staruszka, bo tylko na weekend stać mnei na wygospodarowanie czasu na takie imprezy dla piesa... Trzymam kciuki za Bilona:loveu: Quote
zerduszko Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Mam nadzieję, ze Bilon trafi na kogoś, kto tą godzinkę dziennie będzie mógł poświęcić. Trzymam za domek kciuki! Quote
Recommended Posts