Ingrid44 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No to co, robimy mu wydarzenie na FB i ogloszenia ? Link podalam na poprzedniej stronie . Quote
dorota k. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziewczyny - zapłacę za ogłoszenia, ale bardzo proszę, aby któraś wysłała tekst i zdjęcia.... ja nie bardzo wyrabiam się z czasem, a w pracy nie mam możliwości.... Quote
Poker Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ukazało się ponownie ogłoszenie w Wyborczej i to 2 x ,a le bez zdjęcia. Róbcie wszystko co potraficie, byle chłopak DS znalazł.U Lilu jest mu cudownie ,ale czas na niego. Quote
dorota k. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bożesz jaki on piękny i trochę zapomniany..... Pokazuj się Chłopie.... Alexandra29 ma u mnie stary dług 100 zł. poprosiłam aby wpłaciła na konto Bilonika. Quote
magda z. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 nie ma to jak kupka piasku i szczęście pełne;) Quote
Poker Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Chłopaki na plaży tylko morza brakuje. Cudny widok. :loveu: A teraz niespodzianka, ale niestety nie DS dla Bilonka. Znajoma postanowiła oddać bezpłatnie dużą budę na rzecz bezdomniaków. Chętkę na nią wyraziła Lilutosi. Dobiłyśmy targu i tak oto buda już jest u niej ,a dzięki temu Bilon ma opłacony miesiąc pobytu w hotelu. :multi: Bardzo dziękuję pani Magdalenie N. za taką znaczącą pomoc dla Bilona. Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Poker napisał(a):Chłopaki na plaży tylko morza brakuje. Cudny widok. :loveu: A teraz niespodzianka, ale niestety nie DS dla Bilonka. Znajoma postanowiła oddać bezpłatnie dużą budę na rzecz bezdomniaków. Chętkę na nią wyraziła Lilutosi. Dobiłyśmy targu i tak oto buda już jest u niej ,a dzięki temu Bilon ma opłacony miesiąc pobytu w hotelu. :multi: Bardzo dziękuję pani Magdalenie N. za taką znaczącą pomoc dla Bilona. super! :) :) Quote
LILUtosi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A buda wygląda tak I powiem Wam że Bilonikowi się spodobała. Quote
Ingrid44 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Same dobre wiesci i piekne zdjecia Bilonka. Szkoda ze ciagle DS nie widac na horyzoncie . Quote
dorota k. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 też się cieszę... ale mam nadzieję, że dzięki tej budzie Bilonik nie straci miejsca w domu.... bo przecież był w domu..... Quote
Poker Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dorota k. napisał(a):też się cieszę... ale mam nadzieję, że dzięki tej budzie Bilonik nie straci miejsca w domu.... bo przecież był w domu..... Nawet mi to do głowy nie przyszło, bo gdyby tak, to :mad: i wykradam budę. Quote
dorota k. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Myślę, że tak nie jest...:oops: ale jak by co to pomagam rąbnąć tą budę:evil_lol: Quote
LILUtosi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nieładnie powiem że zes.... byście się a budy nie podniosły. Masakra. Bilonik bardzo lubi sobie spać na zewnątrz. Ale czasem go z domu wygonić nie można. Np normalnie jak wychodzę to Bilon zostaje z ZIzu i Lilu na zewnątrz bo z Tobiaszem zdarza mu się poróżnić. A po za tym z Lilu uprawiają zapasy np: Ale czasem jak wychodzę Bilon stanie na schodach i zapraszanie go na zewnątrz nic nie daje. Chce zostać i już. Na noc za to wszystkie śpią w domu oprócz Zizulca. Bilonik mięciutkiego legowiska nie opuści. Quote
magda z. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 On lubi przestrzeń, a tą ma zapewnioną na zewnątrz:) Jest takim typem i na siłę go nie sformatujemy. Fajny byłby taki dom z mozliwością dużej ilości czasu na zewnątrz - on byłby szczęśliwy. Zapasy cudowne. Pozdrawiam. Quote
Poker Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Śliczne zdjęcia ślicznych psiórów. On musi się w końcu doczekać najlepszego dla niego DS. Quote
dorota k. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Widzę, że LILU ma przewagę wagi i płci. Zdjęcia superaśne:) Quote
dorota k. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 taa i jak się przyglądam, to Lilu uparła się na to ucho Bilona, którego akurat kawałek mu brakuje:) A Bilon wiadać, że u baby pod pantoflem :) Kochany Chłopak. Quote
dorota k. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A ja powiem Dobrej Nocy Biloniku i koleżankom i kolegom twoim też. Quote
Recommended Posts