Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie widac zdjecia na allegro.
Cioteczka CatAngel robi ogloszenia nawet jak nie ma juz bazarku-80 ogloszen za 15 zl albo trzeba poszukac jakiegos bazarku ogloszeniowego.

Posted

to wszystko zależy nie wiadomo od czego.W zeszłym roku wyadoptowaliśmy w maju 1 sunię, a w czerwcu psa i sunię. A teraz klapa z Gusią.

Posted

Umówiłam się z Lucynką, że koszty przesyłki (zaokrąglam do 10 zł.) też przeleję na konto Bilonika. Jutro powinno być.
Monika - proszę - potwierdź na wątku, czy pieniądze doszły.
LILU a co tam u naszego Chłopaka. Proszę wymiziaj Bilonika.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Moze by mu zamowic wydarzenie na FB na tym bazarku (link powyzej) ?

pamietajcie cioteczki, ze ludzie na fb coraz czesciej domagaja sie rachunkow itd, czemu sie tez nie dziwie, ostatnio zrobilam wydarzenie jednemu pieskowi i niestety teraz nie wiem czy bedzie mozliwosc dostania rachunku, jest ogromna pomoc ale trzeba tez ludziom udowodnic, ze pies isnieje naprawde.Ja juz wydarzenia nie zrobie,bo to naprawde odpowiedzialnosc pozniej, tymbardzie jak sie czasu nie ma, bo ludzie co chwile pisza..pytaja a ja odpowiedzi nie znam... z Bilonkiem to o tyle fajnie, ze Lilu rachunek moze wystawic (chyba) i mozna go zeskanowac.

Posted

Cos trzeba zrobic bo jak go ludziska wypatrza ?

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!