magda z. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ja dostałam wiadomośc, ale teraz w gdańsku mieszkam... Quote
Poker Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Napisałam prośbę o wizytę do betka-sp. Była dziś na forum, miejmy nadzieję ,że się odezwie i sprawdzi dom. Quote
dorota k. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Poker - super. Ja jakby co to dorzucam się do zwrotu kosztów wizyty. Trzymam kciukasy za Bilonika. Quote
TERESA BORCZ Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mam odpowiedż, trzeba natychmiast podesłać namiary na pw do ElzaMilicz, kto rozmawiał o adopcji z panią "Bilonkową "proszony jest o przekazanie wszystkiego co trzeba, mamy kogoś do sprawdzenia domeczku dla Bilona,(Fundacja PASTERZE) i może okaże się to domek szczęśliwy, dajcie znać jak najszybciej a ja już szukam coś na bezpłatny transport !! trzymajmy kciuki za pięknisia!! Quote
Poker Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Elza Milicz może się skontaktować z LILUtosi, która wie teraz o Bilonie najwięcej i to ona ma kontakt z jego przyszłym DS. W razie jak się bezpłatny transport nie znajdzie, to może nowi państwo odebraliby Bilona ,a nie , to może LILU za pokryciem kosztów mogłaby go odwieźć.Chłopak ma jeszcze trochę kasy. Zadzwoniłam do Elizy, bo widzę ,że sprawa się ciągnie jak smród po gaciach. Eliza mogłaby tę wizytę zrobić w piątek. A szkoda czasu. Ponieważ przyszły DS jest w Siedlcach, co jest znacznie bliżej niż Trzebnica, postaram się do środy pojechać na tę wizytę. Quote
Ingrid44 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wielkie Dzieki Poker. Wreszcie cos sie ruszy :) :) :) Quote
Poker Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dzwoniłam do przyszłego DS i jesteśmy umówieni na czwartek na 19. Tak pasowało tej pani, bo ja mogłam nawet jutro podjechać.Mam do DS 17 km. Z rozmowy wynikało ,że pani by coś kombinowała z transportem ,a lILUtosi, z którą rozmawiałam powiedziała ,że mogliby go odwieźć chyba za zwrot kosztów za paliwo.Ale to juz musi sama LILU napisać co i jak. Quote
betka-sp Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam ;) dopiero odebrałam PM i przekopuje sie przez wątek . Trzymam kciuki, żeby domek był odpowiedni i pani odpowiedzialna ;) Quote
dorota k. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Śliczności Chłopaczek:loveu: Poker jesteś wielka:Rose: Do czwartku zeżrę wszystkie paznokcie. Bilonik oby to była Twoja wymarzona przystań:thumbs: Quote
Poker Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A mam wyjście? przecież Ingrid nie przyjedzie z kanady na wizytę, ani monika083 z Niemiec, ani Ty z Bolesławca, ani magdaZ z Gdańska, a Lucyna wyjechała.Założycielka wątku chyba zapomniała o Bilonie , więc na co czekać. Z krótkiej rozmowy mam poczucie ,że pani jest OK.Jedno tylko trochę mnie zaniepokoiło,że dużo są poza domem, ale może wtedy Bilon mógłby zostawać na podwórku. Pożyjemy , zobaczymy. Quote
TERESA BORCZ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 piękny ten Biloniak i ma fajne cioteczki, szkoda że musi czekać na swą nową panią do czwartku, ale dobrze że choć jest taka szansa, trzymamy wszyscy kciuki za powodenie misji Poker!! Quote
Poker Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Bilon jest w tak dobrych warunkach , że pewnie wcale mu się nie spieszy do nowego domku. Quote
Ingrid44 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Poker napisał(a):Bilon jest w tak dobrych warunkach , że pewnie wcale mu się nie spieszy do nowego domku. Bilon ma jak w raju i nawet gore piachu do zabawy :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jeszcze jeden dzien i bedzie wizyta p/adopcyjna a potem hop do domku (taka mam nadzieje) :) Quote
dorota k. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 To już dzisiaj:kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Klaudus__ Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Założycielka wątku zagląda do Bilona cały czas - tylko jakoś wcześniej nie potrzebowałyście mojego decydującego głosu w sprawie czy Bilon ma iść do danego domu czy nie - sugerowałyście się decyzją ogółu - więc chyba za wiele do powiedzenia i w tej chwili nie mam... Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Wychodzę na wizytę, trzymajcie kciuki ,żeby to był TEN dom. Quote
magda z. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Poker']Wychodzę na wizytę, trzymajcie kciuki ,żeby to był TEN dom. Kciuki zaciśnięte:) Quote
Recommended Posts