Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Widocznie Bilonik czeka na dom z ogrodem i dziećmi co by mógł szaleć do woli.[/QUOTE]
też tak myślę.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety i Pixela losy się ważą. Bardzo go chce pewna rodzinka a z pkt widzenia ekonomicznego i praktycznego powinnam go oddać. Z tego też względu nie może zostać Bilon.

Posted

ja mam Bilona na gumtree, przygarnijzwirzaka, zinfo, adopcje.org, tablica, psy.pl, na zbiorowym allegro z psami z Dłużyny, które jest wyrózniane (dzisiaj odnowię). Niestety nie mam czasu, aby poszaleć na lokalnych portalach, bo Bismarck mnie molestuje od momentu wejścia do domu, a szkoda mi go, po tym jak stróżuje przez 10 godzin sam, no i biegamy po okolicy...

Posted

czyli potrzebne jest zmasowane ogłaszanie chłopaka.Mój serwer padł i nie mam archiwum, gdzie jakaś treść do ogłoszeń? wyślę znowu do Wyborczej.

Posted

znalazłam taki tekścik
Piękny, radosny , ok. 3 letni średniej wielkości Bilon szuka rodziny, która da mu miłość oraz zapewni dużo spacerów i ruchu. Ideałem byłby dom z ogrodem.
Bilon kocha dorosłych i dzieci. Świetnie się czuje w towarzystwie innych psów, jest łagodny do kotów. To naprawdę super pies – posłuszny i całkowicie oddany człowiekowi . Zdrowy, wykastrowany, zaszczepiony, gotowy do adopcji, której warunkiem jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy .
Więcej informacji pod nr telefonu 601730013
e-mail: [email protected]
gg: 7082112

Ja nigdy nie piszę o wizycie i umowie. Wiele osób kochających pieski nie wie co to jest i nie odzywa się z tego powodu. Wyjaśniam to podczas rozmowy telefonicznej. Wydaje mi się to lepszym sposobem.

Posted

Dziękuję bardzo za wyszukanie tekstu.Poszukam najładniejsze zdjęcie i wyślę ogłoszenie do Wyborczej. Może by wykupić mu pakiet ogłoszeń na bazarku ?

Posted

ja mu porobie troche ogloszen , a pakiecik mozna u CatAngel wykupic, ona robi na 130 portalach za 15 zl, tylkoze czeka sie troche w kolejce, ja moge mu jutro na jakis 30 zrobic, bo dzisiaj juz chyba nie dam rady..

Posted

W takim razie ustawiam się w kolejkę do CatAngel i płacę. Wysyłam zatem za maj 15 zł + 15 ogłoszenie ok?
A tak przy okazji, monika - ja zalegam tylko za maj?