Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']ale ma smutne oczka :( wie, ze cos sie szykuje....

[/QUOTE]

Smutne ma bo mu nowy samiec (w tle) konkurencję robi. Właśnie przyjechał. Do teraz Bilon nie czuje się z tym komfortowo.

Posted

dobrze,że bilon ma to w pompie tylko żeby przyszły DS nie miał w nosie.
Na kiedy jest ustalony termin przekazania Bilona?
Resztę pominę milczeniem.

Posted

[quote name='Poker']dobrze,że bilon ma to w pompie tylko żeby przyszły DS nie miał w nosie.[/QUOTE]

Poker, ds to poważni i na poziomie ludzie. Nie jacyś narwańcy.

Posted

Śliczne te zdjęcia Chłopaczka:)
Idzie do tego domu czy nie :roll: Jeśli tak to kiedy.....
Czy to znaczy, że ci poważni i na poziomie ludzie jeszcze się nie zdecydowali..... Nie wiem o co chodzi ......

Posted

Lilu uważam,że to bardzo nie fair z Twojej strony ,że nie informujesz nas kiedy Bilon idzie do DS.Wczoraj wieczorem byłaś na wielu wątkach , więc mogłaś chyba zrobić tutaj krótki wpis.

Mam wrażenie ,że z niewiadomych powodów po prostu lekceważysznas. Nie chcę dzwonić do Ds Bilona tylko ze względu na lojalność wobec forum w obrębie którego działamy.
Szkoda ,że tak się dzieje , tym bardziej ,że dałaś wspaniałe życie Bilonowi u Was w hotelu.

Posted

[quote name='Poker']Czy ktoś może coś wie na temat Bilona? gdzie on teraz jest?[/QUOTE]

Wolę nic nie pisać niż złośliwie odpowiedzieć na tego typu pytania .
Gdybym znała termin wcześniej to bym napisała.
Po Bilona Państwo przyjadą w sobotę.

Posted

O tej porze jestem u naszych psiaków. Będę czekała niecierpliwie na wieści. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok . Trzymam kciuki. A jak Bilonik ? LILU - wyściskaj go - proszę.

Posted

Bilonik szaleje. U mnie prace budowlane na kojcach. Zamówiłam 26 ton piasku i wysypałam przed domem. Nawet nie da się opisać co one na tym piachu robią. Zrobiłam parę fotek, jak tylko znajdę czas to pokaże.

Posted

Przykro mi bardzo. Bilonik został. Pojechał jednak Staszek. Nic nie poradzę. Państwo cały czas się zastanawiali czy Stasiu czy Bilon. I zabrali Stasia.
Stasiu dzisiaj przeszedł samego siebie. Jedną łapą opierał się o Panią Ewę a drugą o Pana i każdemu po trochu wkładał pyska do głaskania.

Posted

szkoda, ze nie Bilon, ale na niego tez przyjdzie czas, Fajnie, ze Stasiu dom znalazl, mnie sie wydawalo, ze sie zasiedzi dlugo bo taki zwyklaczek.Fajnie, ze ktorys dom znalazl:)

Posted

Trudno się mówi.Dobrze ,że Stasio ma dom. Bilonek też będzie miał.
Czyli trzeba wszsykie ogłoszenia ponowić, odnowić itd.