BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ale ma smutne oczka :( wie, ze cos sie szykuje.... Quote
LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']ale ma smutne oczka :( wie, ze cos sie szykuje.... [/QUOTE] Smutne ma bo mu nowy samiec (w tle) konkurencję robi. Właśnie przyjechał. Do teraz Bilon nie czuje się z tym komfortowo. Quote
Poker Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 dobrze,że bilon ma to w pompie tylko żeby przyszły DS nie miał w nosie. Na kiedy jest ustalony termin przekazania Bilona? Resztę pominę milczeniem. Quote
LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Poker']dobrze,że bilon ma to w pompie tylko żeby przyszły DS nie miał w nosie.[/QUOTE] Poker, ds to poważni i na poziomie ludzie. Nie jacyś narwańcy. Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Śliczne te zdjęcia Chłopaczka:) Idzie do tego domu czy nie :roll: Jeśli tak to kiedy..... Czy to znaczy, że ci poważni i na poziomie ludzie jeszcze się nie zdecydowali..... Nie wiem o co chodzi ...... Quote
LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Idzie, idzie. Tylko mamy problem z ustaleniem terminu. Pani już wszystko kupiła. Taką samą karmę jak u mnie je. Szczotki, gryzaki, posłanka itd. Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Faktycznie byłoby lepiej gdyby po niego przyjechali.... Przecież nie można tego przedłużać w nieskończoność.... Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czytam i czekam na decyzje kiedy Bilonik jedzie do DS. Sliczne zdjecia kawalera. Quote
dorota k. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nadal kompletnie nic nie wiemy.:shake: Nie podoba mi się to...... Quote
Poker Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czy ktoś może coś wie na temat Bilona? gdzie on teraz jest? Quote
Poker Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Lilu uważam,że to bardzo nie fair z Twojej strony ,że nie informujesz nas kiedy Bilon idzie do DS.Wczoraj wieczorem byłaś na wielu wątkach , więc mogłaś chyba zrobić tutaj krótki wpis. Mam wrażenie ,że z niewiadomych powodów po prostu lekceważysznas. Nie chcę dzwonić do Ds Bilona tylko ze względu na lojalność wobec forum w obrębie którego działamy. Szkoda ,że tak się dzieje , tym bardziej ,że dałaś wspaniałe życie Bilonowi u Was w hotelu. Quote
LILUtosi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Poker']Czy ktoś może coś wie na temat Bilona? gdzie on teraz jest?[/QUOTE] Wolę nic nie pisać niż złośliwie odpowiedzieć na tego typu pytania . Gdybym znała termin wcześniej to bym napisała. Po Bilona Państwo przyjadą w sobotę. Quote
dorota k. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To czekamy na sobotę. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Quote
dorota k. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 O tej porze jestem u naszych psiaków. Będę czekała niecierpliwie na wieści. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok . Trzymam kciuki. A jak Bilonik ? LILU - wyściskaj go - proszę. Quote
LILUtosi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bilonik szaleje. U mnie prace budowlane na kojcach. Zamówiłam 26 ton piasku i wysypałam przed domem. Nawet nie da się opisać co one na tym piachu robią. Zrobiłam parę fotek, jak tylko znajdę czas to pokaże. Quote
LILUtosi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Przykro mi bardzo. Bilonik został. Pojechał jednak Staszek. Nic nie poradzę. Państwo cały czas się zastanawiali czy Stasiu czy Bilon. I zabrali Stasia. Stasiu dzisiaj przeszedł samego siebie. Jedną łapą opierał się o Panią Ewę a drugą o Pana i każdemu po trochu wkładał pyska do głaskania. Quote
monika083 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 szkoda, ze nie Bilon, ale na niego tez przyjdzie czas, Fajnie, ze Stasiu dom znalazl, mnie sie wydawalo, ze sie zasiedzi dlugo bo taki zwyklaczek.Fajnie, ze ktorys dom znalazl:) Quote
Poker Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Trudno się mówi.Dobrze ,że Stasio ma dom. Bilonek też będzie miał. Czyli trzeba wszsykie ogłoszenia ponowić, odnowić itd. Quote
Lucyna Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja uważam, że jednak lepiej ... widać tak miało być. Na Bilona też przyjdzie czas. Skoro Państwo tak zdecydowali :p Quote
magda z. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dokładnie, moze dobrze, ze sami przyjechali i wybrali. Moje ogłoszenia wciąż "wiszą", ale nie ma ich dużo. Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Widocznie Bilonik czeka na dom z ogrodem i dziećmi co by mógł szaleć do woli. Quote
dorota k. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Bilonik jeszcze znajdzie cię ten wymarzony domek. LILU uściskaj proszę Chłopaka. Quote
Recommended Posts