TERESA BORCZ Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Gdzie ten domek dla przystojniaka?? Trzymam kciuki w nadziei że ktoś go pokocha, właśnie poleciała deklaracja Quote
Poker Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 wczoraj znowu było ogłoszenie w Wyborczej ,ale bez zdjęcia. Quote
monika083 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a na szerloku (teraz tablica.pl) Bilon ma najwieksza ogladalnosc ze wszystkich moich ogloszen, Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dobrze ze ma ciagle ogloszenia , moze wreszcie ktos sie w nim zakocha . Quote
magda z. Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 moje też ma, zajme się tematem na weekend, bo nie ogarniam nic w tygodniu Quote
Poker Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 dziś znowu było ogłoszenie ze zdjęciem.Może w końcu ... Quote
dorota k. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Mocno trzymam kciuki. Bilonik,gdzie ten twój domek wymarzony. Quote
Poker Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 on naprawdę jest rewelacyjny.Podmienię zdjęcie w ogłoszeniu . Quote
LILUtosi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Poker napisał(a):on naprawdę jest rewelacyjny.Podmienię zdjęcie w ogłoszeniu . Wstrzymaj się do jutra....na razie nie zapeszam. Quote
dorota k. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cudny ten Chłopaczek :) LILU coś tajemnicza, więc sobie kciukasy zacisnę. Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To ja tez ciagle trzymam zacisniete. Widac ze Bilokik wydoroslal :) Quote
dorota k. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tak nieśmiało zapytam ...dzieje się cóś:oops: Quote
Poker Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ja się pytam śmiało, coś się dzieje pozytywnego ? Quote
LILUtosi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No dobra, napisze Wam. Jakiś czas temu robiliśmy akcję z plakatami dla innego psa Tobiasza w parku koło Racławickiej. Było zainteresowanych parę osób, ale jak zobaczyło chłopaka Realu wszyscy zgodnie twierdzili że na plakacie wydawał się mniejszy i jest dla nich za duży. Zapraszałam państwa do siebie, że mam dużo piesków średnich, trzeba tylko sobie wybrać. No i w niedzielę zapowiedzieli się państwo z wizytą. Podobały im się dwa psy. Bilon który przylgnął do Pani Ewy i jej nie odstępował oraz Stasiu, który znowu chodził za panem. Państwo pojechali do domu z problemem do przespania. Mieli mi dać znać na drugi dzień który piesek. Dziś dostałam odpowiedź: " oczywiście nie możemy wziąć do mieszkanka w bloku dwóch psów ... a oba są bardzo kochane; Bilonowi chyba ja się spodobałam a Stasiowi Peter...Na razie zapraszamy do nas na wizytę przedadopcyjną, na przykład w jakiś wtorek albo czwartek po 17-tej? Proszę dać znać, czy któryś z tych terminów pasuje - jeżeli nie, to wymyślimy coś innego." Poker chcesz zrobić wizytę? Quote
Poker Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 UUUUUUUUu, znowu mieszkanie w bloku.Mam uraz do takich miejsc dla Bilona. Może ktoś inny by poszedł na wizytę albo mi chociaż towarzyszył. Co 2 .głowy to nie jednaZanim jednak do niej dojdzie czy wiadomo coś o domu? W jakim wieku są ludzie? czy Bilon zostawałby sam, czy wiedzą ,że pies musi być wybiegany i jaki to rejon miasta? Czyli wizyta byłaby pod kątem obu psów na wszelki wypadek. Stasia zupełnie nie znam. Quote
monika083 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 mnie sie wydaje , ze Stasiu bardziej by sie nadawal do bloku, ale z drugiej strony niewiadomo jak u tych Panstwa jest, byc moze ktos jest ciagle w domu?Moze beda z psem uprawiac jakis sport itd.. Quote
TERESA BORCZ Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nareszcie cień nadziei, trzymam kciuki za pięknotę , zdjęcia rewelacyjne!!! Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Moze akurat bedzie dobrze , nawet jak nie dla Bilonka to dla Stasia . Quote
Recommended Posts