Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda wielka, że nie można LILU sklonować:roll: Właśnie taki domek byłby wymarzony....
ale cóż...
Najpierw zapytam jak nasz Chłopak się miewa. LILU - wyściskaj go - proszę :)
I kto rozmawia z Państwem i coś ustala ....

Posted

To prawda , nie każdy lubi fora publiczne.Ja nigdy nie była i nie jestem ,ani w Naszej Klasie , ani w FB.
Natomiast państwo zapraszali nas w odwiedziny.Chyba ,że coś mi się coś przywidziało.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Trzymam kciuki za pomyślność Bilonika, właściwie od niego zaczęła się moja pomoc podopiecznym dogomanii!!! OBY MU SIĘ UDAŁO I TYM RAZEM JUŻ NA ZAWSZE!!!

Naprawdę , to skąd tyle postów w ciągu kilku lat ?

Posted

[quote name='dorota k.']Nie, ale Państwo wiedzą, że on ruchu potrzebuje.
A jak Chłopak się miewa?[/QUOTE]

to dziwne...poprzednia chetna tez nie miala ogrodu i wiedziala o potrzebie ruchu a mimo to go nie dostala....

Posted

BUDRYSKU, poprzednia pani mieszka na V piętrze starej kamienicy w samym centrum miasta i jest po 9. !!! operacjach kolana , więc długie spacery byłyby niemożliwe. A terenów do biegania dla Bilona w pobliżu jej domu nie ma.Samochodu tez nie ma ,żeby wywieźć psa na wybieganie się. A ci ludzie mieszkają w bloku z windą i pani jest typem sportowca. Codziennie chodzi na co najmniej 2.godzinne spacery. Mają też samochód i będą z nim jeździć na wybieg.
Innych powodów ,ze poprzednia chętna nie dostała Bilona, nie ma.Przecież stosujemy zasadę ,że dobieramy dom dla psa.