Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam ogłoszenie do Wyborczej, może??
Czyli chłopak ma kasiorkę na mniej więcej 2 miesiące. Nie wyjścia , musi w tym czasie znaleźć DS.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Moniczko, sprawdz prosze czy doszla moja wplata na marzec i kwiecien. Wyslane bylo 40 zl .

Ciesze sie ze juz dotarlo 150zl -spadek po Budrysku ,ktory juz jest w DS :)

tak Kochana, i ta wplata byla odnotowana (6.03) tylko nie zapisalam od kogo..juz poprawione:)

Posted

Jeszcze jedno. Przychodzi czas na kleszcze. Proszę opiekunki o wymyślenie jak mam go zabezpieczyć, czym? Czy droga obróżka ale na 5 miesięcy czy kropelki ale częściej. Wybór należy do Was. Można zamówić na allegro lub w Krakwecie więcej. W zależności co na każdym wątku zostanie wymyślone.

Posted

Super z tym ogłoszeniem:) Jak je znaleźć?
A teraz do kleszczy - jak kupiłam swojemu obrożę z 50 dychaczy to był cały nieszczęśliwy (bo on w szelkach na spacery chodzi) i z lekka w mieszkaniu śmierdziało. U mojego sprawdza się żel - a jak Cioteczki się zapatrują:razz:

Posted

Jeden telefon dziś był. Z Ząbkowic. Pani ma 1,5h podobno ogrodzonego terenu. Miała dwie owczarki suki co nagle zginęły i Pani myśli że je myśliwi ustrzelili. Pytam ale jak to uciekły. A Pani że lubiły się podkopywać i wychodzić na noc ale rano zawsze wracały.

Posted

Fajna pani, nie ma co.:mad:, domek akurat dla Bilona :angryy:
Ale pamiętam ,że były ogłoszenia w Wyborczej o tych suniach.
Mam nadzieję,że będą lepsze telefony.

Posted

Już mi się śni domek dla Bilonika - mam nadzieję, że się wyśni. Lilu - ja jestem za kropelkami . Dziewczyny - piszcie za czym Wy , bo Lilu musi wiedzieć co i jak .
A jak Bilonik się miewa.

Posted

Ja tam jestem za tym co Lilu zdecyduje,w końcu pies jest u niej i niech robi jak jej pasuje.Chyba z tego powodu z torbami nas nie puści.

Posted

Poker napisał(a):
Ja tam jestem za tym co Lilu zdecyduje,w końcu pies jest u niej i niech robi jak jej pasuje.Chyba z tego powodu z torbami nas nie puści.

jestem tego samego zdania :)