Poker Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wysłałam ogłoszenie do Wyborczej, może?? Czyli chłopak ma kasiorkę na mniej więcej 2 miesiące. Nie wyjścia , musi w tym czasie znaleźć DS. Quote
Ingrid44 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Moniczko, sprawdz prosze czy doszla moja wplata na marzec i kwiecien. Wyslane bylo 40 zl . Ciesze sie ze juz dotarlo 150zl -spadek po Budrysku ,ktory juz jest w DS :) Quote
Lucyna Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Przelałam swoją deklarację i z bazarku 15 zł dla pięknego Bilonika, który do ukochanego domku znika Quote
monika083 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ingrid44 napisał(a):Moniczko, sprawdz prosze czy doszla moja wplata na marzec i kwiecien. Wyslane bylo 40 zl . Ciesze sie ze juz dotarlo 150zl -spadek po Budrysku ,ktory juz jest w DS :) tak Kochana, i ta wplata byla odnotowana (6.03) tylko nie zapisalam od kogo..juz poprawione:) Quote
dorota k. Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zaraz po niedzieli będzie moja kwietniowa deklaracja. Bilonik gdzie ten domek dla ciebie Quote
LILUtosi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jeszcze jedno. Przychodzi czas na kleszcze. Proszę opiekunki o wymyślenie jak mam go zabezpieczyć, czym? Czy droga obróżka ale na 5 miesięcy czy kropelki ale częściej. Wybór należy do Was. Można zamówić na allegro lub w Krakwecie więcej. W zależności co na każdym wątku zostanie wymyślone. Quote
Poker Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dziś w Wyborczej ukazało się ogłoszenie o Bilonie i to zdjęciem :multi: Telefony, rozdzwońcie się :p Quote
dorota k. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Super z tym ogłoszeniem:) Jak je znaleźć? A teraz do kleszczy - jak kupiłam swojemu obrożę z 50 dychaczy to był cały nieszczęśliwy (bo on w szelkach na spacery chodzi) i z lekka w mieszkaniu śmierdziało. U mojego sprawdza się żel - a jak Cioteczki się zapatrują:razz: Quote
LILUtosi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jeden telefon dziś był. Z Ząbkowic. Pani ma 1,5h podobno ogrodzonego terenu. Miała dwie owczarki suki co nagle zginęły i Pani myśli że je myśliwi ustrzelili. Pytam ale jak to uciekły. A Pani że lubiły się podkopywać i wychodzić na noc ale rano zawsze wracały. Quote
Poker Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Fajna pani, nie ma co.:mad:, domek akurat dla Bilona :angryy: Ale pamiętam ,że były ogłoszenia w Wyborczej o tych suniach. Mam nadzieję,że będą lepsze telefony. Quote
monika083 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ooo superowo, musi w koncu ktos go wypatrzyc!! Ja u Bruna stosuje kropelki Fiprex i jestem zadowolona-nic nie lapie. nie wiem czy maly ma ale.gratke, ale wczoraj sie tam zarejestrowalam i robie psiakom: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12390863_bilon_mix_husky_idealny_pies_dla_calej.html Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Trzymam kciuki zeby wreszcie zadzwonil ktos sensowny . Quote
dorota k. Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Już mi się śni domek dla Bilonika - mam nadzieję, że się wyśni. Lilu - ja jestem za kropelkami . Dziewczyny - piszcie za czym Wy , bo Lilu musi wiedzieć co i jak . A jak Bilonik się miewa. Quote
Poker Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja tam jestem za tym co Lilu zdecyduje,w końcu pies jest u niej i niech robi jak jej pasuje.Chyba z tego powodu z torbami nas nie puści. Quote
Ingrid44 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Poker napisał(a):Ja tam jestem za tym co Lilu zdecyduje,w końcu pies jest u niej i niech robi jak jej pasuje.Chyba z tego powodu z torbami nas nie puści. jestem tego samego zdania :) Quote
dorota k. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 OKi:) A jak Chłopak się miewa? Jutro powinna być moja kwietniowa deklaracja na koncie. Quote
LILUtosi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Biloik czuje się fantastycznie. Wiosna zabawy hulanki i swawole. Drzwi do domu otwarte to wszystkiego ma po trochu. Quote
dorota k. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Trzymam kciukasy za obserwatora :) LILU - rozpieszczasz naszego Chłopaczka.:) Jeśli chodzi o kleszcze - widziałaś - co zadecydujesz. Wymiziaj proszę Bilonika:) Quote
LILUtosi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 W swoim domku na zawsze, gdzie będzie miał ludzia tylko dla siebie. A nie jak podchodzi się popieścić to zaraz dookoła aż gęsto od konkurencji. Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bilonik w gore , niech Cie wreszcie ktos pokocha . Quote
Recommended Posts