Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucyna napisał(a):
czy Bilon ma już ogłoszenia od CatAngel ...

wczoraj wieczorem poprzychodzily mi juz linki do aktywacji , i dzisiaj tez , nie wiem czy to wszystkie , czy jeszcze cos przyjdzie , aktywowalam chyba z 15 .a czesc pewnie bez aktywacji, w kazdym razie juz troche jest.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
wczoraj wieczorem poprzychodzily mi juz linki do aktywacji , i dzisiaj tez , nie wiem czy to wszystkie , czy jeszcze cos przyjdzie , aktywowalam chyba z 15 .a czesc pewnie bez aktywacji, w kazdym razie juz troche jest.

Wysłałam maila wczoraj z końcowymi linkami :) ogłoszenia skończone :D

Posted

LILUtosi napisał(a):
Przyszły mi 3 maile o przedłużenie ogłoszeń na Bilona.

Tak to pewnie te strony co na tydzień dało się tylko 3-4str. Najdłużej dałam na miesiąc,aby jak coś nie spadał za daleko i można by było go na górę dać. Na samym początku jak zaczynałam ogłoszenia robić dla zwierzaków -dawałam na jak najdłużej, ale teraz wiem że to nie dobrze. Lepiej dać na jak najkrócej,z możliwością odświeżania :)

Edit: To komu ja wysłałam linki aktywacyjne. Monice.F tak :)

Posted

Taa czekamy ... A zdjęcia Bilonika są piękne, bo Bilonik jest piękny:) A on piękny na serio a LILU piękne zdjęcia robi....
Ale się inteligencją popisałam :)
A tak na serio - pokazuj się Chłopak - masz tyle ogłoszeń...

Posted

LILU czyżbyś miałą dość naszego Chłopaka:razz: A co tam w ogóle u niego , jak się zachowuje i jak stosunki z Szarikiem? Pozdrowionka:) A dla Bilonika mizianko poproszę.