Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 widzę ,że już jest trochę deklaracji :multi: Ci ludzie pomagają w adopcjach. Quote
Klaudus__ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ja również mogę rzeczy na bazarek przeznaczyć,ale bazarek wystawić by ktoś musiał za mnie... Quote
dorota k. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja mam wieści z drugiej ręki co prawda, bo znajoma rozpytuje znajomych. Psiak najprawdopodobniej jest dokarmiany przez właściciela sklepu i nawet pulchny jest. Podobno jest spokojny i nikogo nie zaczepia ani ludzi ani zwierząt. Niestety swojego lokum nie ma:-( Jak będę coś więcej wiedziała - dam znać. Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 fakt,że nie widac wychudzenia, ale to nie jest życie dla psa na gołej ziemi. Może facet go zabierze jak powiemy ,że mamy taki zamiar? Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 MOŻE NAZWIEMY GO KARO? NIE MOŻE BYC BEZIMIENNY CHOĆBY DLA DEKLARACJI KTÓRE MOŻE SIĘ WTEDY POSYPIĄ:evil_lol:. MOŻE SERCOWNY WŁAŚCICIEL SKLEPU BY PIESIA PRZYGARNĄŁ WYMYTEGO, ODROBACZONEGO Z KSIĄŻECZKA I KASTRACJĄ. SKORO PIES DO NIEGO PRZYLGNĄŁ...? MOGĘ NARAZIE ZADEKLAROWAĆ 10 ZL NA MIESIĄC, WYSYŁAM NA 3 MIESIĄCE, Z OPCJA PODWYŻKI W RAZIE POTRZEBY JAK SIĘ TYLKO JAKIŚ MÓJ PSIAK WYADOPTUJE.ZRESZTĄ MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BEDZIE AŻ TAK DŁUGO W HOTELIKU. SZYKUJCIE MU CIEPŁY DOMECZEK. 2 ZIMY NA ULICY WYSTARCZĄ MOŻE KTOŚ SIĘ WZRUSZY JEGO LOSEM. Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 no to kiedy piesek bédzie jechac? A swojá drogá to schronisko w Jeleniej chyba sié sporo zmienilo- i nie jest tak zle, przeciez oni wysylajá psiaki do Niemiec . Oby szybko znalazl domek a nie, ze utknie w hoteliku. Tez cos na bazarki poszukam - choc juz nie wiem na ktorego robic :placz: Quote
magda z. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O Jeleniej nadal krążą dziwne wieści, ciężko ocenić, bo wolontariat upadł po raz wtóry. Ja mam psa stamtąd, moze nie będę nigdy obiektywna... Ja wolę jednak psy z naszej przechowalni wyadoptować niż załatwić im wycieczkę do schronu w jeleniej. Tereso w Dłużynie jest schronisko, w nim opcja hotelowania. miejskie przechowalnie to taki punkt dla miast, gdzie nie ma schronisk, aby po wyłapaniu kilku-kilkunastu psów wysłać je razem własnie do schroniska. To taka partyzantka, bo tam nie obowiązują przepisy działające w schronach, u nas aktualnie 3 psy mają wątpliwą przyjemnosć jutro lub pojutrze się załapać na wyjazd życia-u nas mają jedynki przynajmniej i spacer jeden na dzień Quote
ihabe Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pomóżcie cioteczki biednemu Karusiowi. Nawet nie wiecie jak by się Karuś ucieszył z ciepłego kącika przed zimnem. Nie mogę powstrzymać łez na myśl jak ten biedak musi marznąć na tej ziemi, sam. :-(:-(:-( Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 TEN HOTELIK WYGLĄDAŁBY SENSOWNIE O ILE PAN SIĘ NIE ZLITUJE. PSU TAK NIEWIELE TRZEBA A RADOŚCI WIELE. DZIEWCZYNY, DZIŚ MI POWIEDZIANO ZE JAKIES SCHRONISKO WE WROCŁAWIU APELOWAŁO O POMOC W RADIO, O CHOĆBY GAZETY. CZY WIECIE LUB MOGŁYBYŚCIE SIĘ DOWIEDZIEĆ KTÓRE? NIE SŁYSZAŁAM AUDYCJI OSOBIŚCIE ALE JEŚLI JEST TAK JAK MI PRZEKAZANO, TO MOŻNA IM BARDZO ŁATWO POMÓC, ZWŁASZCZA ŻE DOGOMANIAKÓW Z WROCŁAWIA JEST DUŻO. MAM SPOSÓB WYPRÓBOWANY W KRAKOWIE I GLIWICACH Z SUPER POZYTUWNYM EFEKTEM. DAJCIE JAKIEŚ NAMIARY. I KILKA NICKÓW WROCŁAWSKICH WOLONTARIUSZEK. WSZYSTKIE PSY SĄ NASZE. POMÓŻMY, SKORO BYŁ APEL TO SPRAWA POWAŻNA. POZDRAWIAM :lol: Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wysłałam kilka PW z prośbą,ale widzę ,że na razie brak odzewu :-(, może cioteczki zajęte niedzielnym wieczorem .:roll: Przydałby się banerek , no i żeby klaudus w pierwszym poście uaktualniała deklaracje na Karo.A mi chodził po głowie POLO. Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Teresa ale o co Ci chodzi z tym apelem, bo nie bardzo rozumiem :roll: we Wrocławiu jest tylko jedno schronisko i nie wiem o co by mogli apelowac?chyba o domy - bo tego brakuje. No chyba, ze jakies schronisko z dolnegoslaska a nie Wroclawia Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Chodziło chyba o coś do wyścielania pieskom spanka. Sama właśnie próbuję do tego dojść. Chyba do nich napiszę.mało kto słucha radia, aten problem jest do unicestwienia zupełnie bezfinansowo dlatego chce to schronisko znależć. Quote
monika55 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jestem. Nie za wiele pomoge:oops: Same wiecie jak to jest. 10zl moge na razie.Przykro ze nie wiecej. Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wrocławskie schronisko nie ma źle, szkoły co chwilę organizują zbiórki na jego rzecz, a sporo prywatnych osób też wpłaca na nie, Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 u nas we Wroclawiu psy do boksow nie dostają kocy, kołder - tylko słomę. Jedynie kołdry i koce - są w izolatce i szczeniakarni- a ostatnio jeden wór kołder załatwiła yes z lumpeksu, poza tym tak jak pisze Poker - ciagle ktoś pomaga, więc az takie zapotrzebowania nie ma :roll: i fakt, ze ten schron nie ma tak zle finansowo . Quote
UBOCZE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ziarnko do ziarnka, aż zbierze się miarka... I ja 10 złotych deklaracji dołożę... ;) Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 monika55 napisał(a):Jestem. Nie za wiele pomoge:oops: Same wiecie jak to jest. 10zl moge na razie.Przykro ze nie wiecej. dzięki wielkie :loveu:, każdy grosz jak zwykle na wagę losu psa . Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 UBOCZE napisał(a):Ziarnko do ziarnka, aż zbierze się miarka... I ja 10 złotych deklaracji dołożę... ;) HURAAAAAA, następna kochana cioteczka pojawiła się :multi::multi: Quote
UBOCZE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Poker napisał(a):HURAAAAAA, następna kochana cioteczka pojawiła się :multi::multi: Tym razem wujaszek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam!!! Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 UBOCZE napisał(a):Tym razem wujaszek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam!!! UPSSSSS, sorki,ale przecież nie ważna jest płeć, ważne są uczucia :evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a teraz to juz na pewno pojawia sie cioteczka czyli ja. Późno bo tylko z doskoku dzisiaj jestem. Poker sprawdzę fundusze i sie zdeklaruję. Nie wiem czy to będzie stała deklaracja czy jednrazowa, bo ze stałymi muszę juz teraz uważać jak słyszę o "cięciach" w mojej firmie. Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dzięki ,że się zjawiłaś.Rozumiem , liczą się też chęci. Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Chyba mi odbiło i zacznę rymy częstochowskie układać :evil_lol: Grosik TU, grosik TAM Ty dołożysz i ja dam Tu dwa złote, a tu trzy i pieseczek w cieple śpi . :oops: Quote
monika083 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jestem i ja, postaram sie wyskrobac jakis grosik. Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 monika083 napisał(a):jestem i ja, postaram sie wyskrobac jakis grosik. dzięki :multi::multi: Quote
Recommended Posts