ihabe Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To ile mamy na chwilę obecną ?:loveu: Wszystkim bardzo bardzo dziękujemy:loveu:, że jesteście z Karo/Polo. :loveu::loveu: Poker kochana, czy mozesz zrobić bazarek? Poszukam jakiś fantów, może coś się przyda Dogomaniakom? Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zaraz zrobię bazarek.mam tyle fantów , że nie wyrabiam.:roll: MOże niech imię wybierze klaudus , jako założycielka wątku . Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bazarek dla psiunia Niepowtarzalne bajki do słuchania dla psa spod sklepu. Do 20.11. - Dogomania Forum Quote
UBOCZE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Klaudus__'] A Ty, bidaku, wciąż tam koczujesz? Zbliża się zima. Jak długo jeszcze??? Quote
Poker Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 UBOCZE napisał(a):A Ty, bidaku, wciąż tam koczujesz? Zbliża się zima. Jak długo jeszcze??? zależy od tego jak szybko uzbieramy na DT :-( Quote
Klaudus__ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Mam nadzieję,że nikogo kto już się konkretnie zadeklarował nie pominęłam na pierwszej stronie... Jak tak to wołać... Quote
ketunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jaki bidulek. :-( Deklaruję 50 zł miesięcznie. Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ketunia napisał(a):Jaki bidulek. :-( Deklaruję 50 zł miesięcznie. ketunia :loveu:, dzięki wielkie :multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ketunia mnie tu przyslala. Co za bidulka i taki smutny:shake: Co za okropnosc zyc na dworze przed sklepem przez cale lata bez kochanego ludzia. Deklaruje miesiecznie 50zl. Podliczcie ile brakuje to bede szukac gdzie sie da. Czy ktos jest na stale w miejscu pieska i gdzie piesio ma jechac ? Przepraszam ale nie doczytalam sie na watku. Quote
agata51 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Stawiam się na wezwanie ihabe - mam wyjście? :lol: Niestety, z deklaracjami muszę się na razie wstrzymać - strasznie zapsiony zrobił się mój portfelik :shake: Ale będę trzymać rękę na pulsie ;) Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Lucyna napisał(a):20 PLN na miesiąc zadeklaruję :p dziękujemy :multi::multi: Co za nocny Marek :crazyeye: albo ranny ptaszek :eviltong: Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ingrid 44 wielkie dzięki :multi::multi:, nie spodziewałam sie takiej szybkiej reakcji tylu osób :multi: dziewczyny mieszkają w okolicach sklepu, piesio ma pojechać do hoteliku w okolicach Lwówka Śląskiego. Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Piesku, pieseczku nie bedziesz chyba marzl tej zimy. Quote
ketunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziękuję Ingrid za przybycie:loveu: Piesiu, zimę spędzisz w ciepełku i z pełnym brzusiem. Quote
ihabe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czyli mamy juz 210 zł stałych i 50 jednorazowych.....:loveu: Zabierajmy go:loveu: Bazarkami dorobimy a i deklaracji jeszcze poszukamy:loveu: Och psinko, tak się cieszę:loveu::loveu: Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 też tak myślę,że już można małego zabierać :multi: Dziewczyny, jesteście NIESAMOWITE :loveu: Quote
monika55 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A numer konta mozna prosic? Dzis robie wysylki to od razu posle. Quote
magda z. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 to ja poproszę w razie potrzeby o info na kiedy się szykować, bo muszę transport wykombinować;) w Trzebieniu też nigdy nie byłam, tylko przejazdem, muszę zrobić rozeznanie, co i gdzie jest. Zdjęcia mogę chłopakowi zrobić do ogłoszeń, moze sie uda go ładnie przedstawić:) Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 z bazarku już jest 20 zł :multi: klaudus , dawaj numer kontaaaaaaaa Quote
Seaside Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 magda z. napisał(a):to ja poproszę w razie potrzeby o info na kiedy się szykować, bo muszę transport wykombinować;) w Trzebieniu też nigdy nie byłam, tylko przejazdem, muszę zrobić rozeznanie, co i gdzie jest. Zdjęcia mogę chłopakowi zrobić do ogłoszeń, moze sie uda go ładnie przedstawić:) Magda droga jest prosta. jedziesz główną na Zieloną Górę. Wjeżdzasz do Trzebienia i z lewej strony nie do przeoczenia są takie małe pawilony, piekarnia sklep. Zaraz za nimi zaczynają się bloki - to jedyne takie pawilony z lewej srony ze zdjec poznaje ze on siedzi nie od strony ulicy, tylko podwórka - tam są wejścia do sklepów Quote
UBOCZE Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 monika55 napisał(a):Piesku, pieseczku nie bedziesz chyba marzl tej zimy. Miejmy nadzieję! :lol: To ja mogę jeszcze powiększyć swoją deklarację do 20 złotych... ;) Żeby już tylko nie zimował na ulicy... Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 UBOCZE napisał(a):Miejmy nadzieję! :lol: To ja mogę jeszcze powiększyć swoją deklarację do 20 złotych... ;) Żeby już tylko nie zimował na ulicy... wujaszku kochany , to może przez kolejną noc jeszcze bardziej Ci się pieniążki rozmnożą? co ?;) Dzięki wielkie :loveu: Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 z bazarku jest 31 zł :multi:, czyli 3 dni życia psiaka :lol: Quote
Ingrid44 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Tak sie ciesze ze piesiu juz niedlugo pojedzie.:multi: Prosze napisac kiedy wysylac pieniazki. Quote
Recommended Posts