Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potwierdzam - obaj Panowie przystojni;)
Monika z Bolca i Monika "księgowa" rozmawiałam dzisiaj wstępnie z Magdą o bazarku. Jej przekażę puzzle. Jak się coś uzbiera to podzieliłoby się z Ramzesem. Dzięki Magda:lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może Bilonkowi za sponsorować jednego bucika. Bilonik przeciął sobie opuszka chyba o lód, bo gdzie w śniegu na polu szkło. Nic powaznego ale jak idzi na spacer to mu cały czas to się odnawia i krwawi. A on do powściągliwych na spacerze nie należy :diabloti:. Może ktoś ma na zbyciu takiego butka?

Posted

monika083 napisał(a):
tutaj sa dwa buciki po 1 euro.takie porzadne dosyc ,czarne i pomaranczowe ,moge kupic i wyslac w poniedzialek priorytetem z polski,

aaa to chyba na juz trzeba ,ile take buciki kosztuja?

U nas na pewno drożej niż za 1 euro. Jak tak tanio to ja bym też wzięła dla Tosa Inu 4 butki i bym Ci zapłaciła. Bo ten lód jest strasznie ostry a ona też szaleje jak głupia. Bilonikowi już się to goi z tydzień, próbowaliśmy taśmą ale ona swędzi. A w buciku chyba dał by radę. Jak jest w domu to pięknie się zakleja a jak tylko wyjdzie to apiać od nowa. Wet powiedział że nic się nie da z tym zrobić, samo musi się zagoić. To tak jak skaleczenie na na palcu.

Posted

monika083 napisał(a):
dobra to kupie 3 opakowania po 2 butki i wysle w poniedzialek, czarne czy pomaranczowe?

Dzięki kochana.
A one mają jeden rozmiar? Masz linka do nich?
Czarne będą lepsze.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dzięki kochana.
A one mają jeden rozmiar? Masz linka do nich?
Czarne będą lepsze.

nie mam linka ,to w sklepie tu kolo mnie ,takie ortalionowe,wlasnie nie wiem czy maja rozmiar ,ale raczej sa uniwersalne, a jak beda mialy rozmiarowke to chyba L-ka bedzie dobra dla Tosa inu a dla bilona Mka?

rozpakuje i bede widziala na oka ,bilon to ma lapki jak moj bruno ,a tosa inu chyba rozmiar wieksze?

Posted

LILUtosi napisał(a):
Tosa Inu jak dog, mastif czy jakoś tak.

Jak takie duze lapki jak Dog albo mastif to trzeba brac nawet XL. Bo ja dla swojego Dozka mierzylam w sklepie i trzeba bylo XL. :)

Posted

tak ,ja juz jutro w sklepie popatrze,bo wczesniej az tak bardzoe nie przygladalam sie tym bucikom. Moj bruno pewnie by kroku w nich nie zrobil..kupilam mu kubraczek na bazarku , w sobote bedziemy w polsce to sobie go odbiore od mamy ,ciekawe czy da sobie go ubrac..taki dzikus:)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Jak takie duze lapki jak Dog albo mastif to trzeba brac nawet XL. Bo ja dla swojego Dozka mierzylam w sklepie i trzeba bylo XL. :)

No małych łapek nie ma. To Xl jakby co.

Posted

monika083 napisał(a):
tak ,ja juz jutro w sklepie popatrze,bo wczesniej az tak bardzoe nie przygladalam sie tym bucikom. Moj bruno pewnie by kroku w nich nie zrobil..kupilam mu kubraczek na bazarku , w sobote bedziemy w polsce to sobie go odbiore od mamy ,ciekawe czy da sobie go ubrac..taki dzikus:)

Monia, to jak będziesz we Wrocławiu to ja bym sobie podjechała i odebrała buciki.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Monia, to jak będziesz we Wrocławiu to ja bym sobie podjechała i odebrała buciki.

a kiedy będziesz we Wrocławiu ...
bo wiesz, nie buciki ale .... :diabloti: byśmy poprzymierzały :loveu:

Posted

Foto superowe. Mój Bismarck też przeciął sobie lapę - pod klatką na metalowej kratce do otrzepywania butów, jak była chwila odwilży to tam lód się zrobił.... Na szczęście już się goi, ale też to trwa juz drugi tydzień, a jak wrócił do domu po przecięciu to jak w rzeźni miałam w przedpokoju. Próbowałam to na początku folią okręcać na spacery, ale nie zdawało egzaminu, a pies chodził, jakby nie powiem co ciągnał na tej łapie.... Fajnie, ze i tak macie pola, bo w mieście różne świństwa sypią i to potęguje ból.

Posted

Och, teraz jak taka zima to ciężko ode mnie matizem wyjechać. Podpinam się pod Tz-eta. Szukam właśnie auta do kupienia do przewożenia psów czyli pół ciężarówkę. Bywam w poniedziałki zawsze.