dorota k. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Potwierdzam - obaj Panowie przystojni;) Monika z Bolca i Monika "księgowa" rozmawiałam dzisiaj wstępnie z Magdą o bazarku. Jej przekażę puzzle. Jak się coś uzbiera to podzieliłoby się z Ramzesem. Dzięki Magda:lol: Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 reszta tu: http://picasaweb.google.com/Ingolec/BILON# Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czy ktoś może Bilonkowi za sponsorować jednego bucika. Bilonik przeciął sobie opuszka chyba o lód, bo gdzie w śniegu na polu szkło. Nic powaznego ale jak idzi na spacer to mu cały czas to się odnawia i krwawi. A on do powściągliwych na spacerze nie należy :diabloti:. Może ktoś ma na zbyciu takiego butka? Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 tutaj sa dwa buciki po 1 euro.takie porzadne dosyc ,czarne i pomaranczowe ,moge kupic i wyslac w poniedzialek priorytetem z polski, aaa to chyba na juz trzeba ,ile take buciki kosztuja? Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 monika083 napisał(a):tutaj sa dwa buciki po 1 euro.takie porzadne dosyc ,czarne i pomaranczowe ,moge kupic i wyslac w poniedzialek priorytetem z polski, aaa to chyba na juz trzeba ,ile take buciki kosztuja? U nas na pewno drożej niż za 1 euro. Jak tak tanio to ja bym też wzięła dla Tosa Inu 4 butki i bym Ci zapłaciła. Bo ten lód jest strasznie ostry a ona też szaleje jak głupia. Bilonikowi już się to goi z tydzień, próbowaliśmy taśmą ale ona swędzi. A w buciku chyba dał by radę. Jak jest w domu to pięknie się zakleja a jak tylko wyjdzie to apiać od nowa. Wet powiedział że nic się nie da z tym zrobić, samo musi się zagoić. To tak jak skaleczenie na na palcu. Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dobra to kupie 3 opakowania po 2 butki i wysle w poniedzialek, czarne czy pomaranczowe? Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 monika083 napisał(a):dobra to kupie 3 opakowania po 2 butki i wysle w poniedzialek, czarne czy pomaranczowe? Dzięki kochana. A one mają jeden rozmiar? Masz linka do nich? Czarne będą lepsze. Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 LILUtosi napisał(a):Dzięki kochana. A one mają jeden rozmiar? Masz linka do nich? Czarne będą lepsze. nie mam linka ,to w sklepie tu kolo mnie ,takie ortalionowe,wlasnie nie wiem czy maja rozmiar ,ale raczej sa uniwersalne, a jak beda mialy rozmiarowke to chyba L-ka bedzie dobra dla Tosa inu a dla bilona Mka? rozpakuje i bede widziala na oka ,bilon to ma lapki jak moj bruno ,a tosa inu chyba rozmiar wieksze? Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Tosa Inu jak dog, mastif czy jakoś tak. Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ooo to najwieksze.. ok, podaj mi adres na pw, jutro podjade do sklepu i obczaje wszystko. Quote
Ingrid44 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 LILUtosi napisał(a):Tosa Inu jak dog, mastif czy jakoś tak. Jak takie duze lapki jak Dog albo mastif to trzeba brac nawet XL. Bo ja dla swojego Dozka mierzylam w sklepie i trzeba bylo XL. :) Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 tak ,ja juz jutro w sklepie popatrze,bo wczesniej az tak bardzoe nie przygladalam sie tym bucikom. Moj bruno pewnie by kroku w nich nie zrobil..kupilam mu kubraczek na bazarku , w sobote bedziemy w polsce to sobie go odbiore od mamy ,ciekawe czy da sobie go ubrac..taki dzikus:) Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ingrid44 napisał(a):Jak takie duze lapki jak Dog albo mastif to trzeba brac nawet XL. Bo ja dla swojego Dozka mierzylam w sklepie i trzeba bylo XL. :) No małych łapek nie ma. To Xl jakby co. Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 monika083 napisał(a):tak ,ja juz jutro w sklepie popatrze,bo wczesniej az tak bardzoe nie przygladalam sie tym bucikom. Moj bruno pewnie by kroku w nich nie zrobil..kupilam mu kubraczek na bazarku , w sobote bedziemy w polsce to sobie go odbiore od mamy ,ciekawe czy da sobie go ubrac..taki dzikus:) Monia, to jak będziesz we Wrocławiu to ja bym sobie podjechała i odebrała buciki. Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ok ,my bedziemy w sobote u mojej mamy przejazdem ,to tam zostawie i kiedy bedziesz mogla to odbierzesz Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 lilu ,te buciki sa takie,na bazarku jakims kiedysbyly: Quote
LILUtosi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Chyba dobre, do tej pory nie ubierałam psiaków w buty. Quote
dorota k. Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='LILUtosi'][CENTER] Jak można Bilonika nie kochać:loveu: Słodziak Jeden:loveu: Quote
Lucyna Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 LILUtosi napisał(a):Monia, to jak będziesz we Wrocławiu to ja bym sobie podjechała i odebrała buciki. a kiedy będziesz we Wrocławiu ... bo wiesz, nie buciki ale .... :diabloti: byśmy poprzymierzały :loveu: Quote
magda z. Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Foto superowe. Mój Bismarck też przeciął sobie lapę - pod klatką na metalowej kratce do otrzepywania butów, jak była chwila odwilży to tam lód się zrobił.... Na szczęście już się goi, ale też to trwa juz drugi tydzień, a jak wrócił do domu po przecięciu to jak w rzeźni miałam w przedpokoju. Próbowałam to na początku folią okręcać na spacery, ale nie zdawało egzaminu, a pies chodził, jakby nie powiem co ciągnał na tej łapie.... Fajnie, ze i tak macie pola, bo w mieście różne świństwa sypią i to potęguje ból. Quote
LILUtosi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Och, teraz jak taka zima to ciężko ode mnie matizem wyjechać. Podpinam się pod Tz-eta. Szukam właśnie auta do kupienia do przewożenia psów czyli pół ciężarówkę. Bywam w poniedziałki zawsze. Quote
Lucyna Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zdzwonię się z Tobą w weekend ... :loveu: Quote
LILUtosi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Założyłam swój wątek ze zbiorem moich tymczasów bo reklama hoteli jest zabroniona ;-) http://www.dogomania.pl/threads/198475-LILUtosi-w%C4%85tek-informacyjny.?p=15949402#post15949402 Quote
Recommended Posts