Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kaja - podpisuję się pod życzeniami Florentynki. A brzydal piękny! I bardzo podobny do Kaji. Powoli zbieramy się z Florentynką do zrobienia wielkich wiosennych porządków na parówach. Ktoś chętny nam pomóc? Quote
mamanabank Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Balbina też ma podobne umaszczenie, ciekawe :-) Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Zaraz dojdę do wniosku, że w mojej prywatnej kolekcji brak parówy o takim umaszczeniu. Matylda ma tylko uszy w kropki. Quote
psiara_agg Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witam wszystkich! :) A to Mailo przekochany piesek, też taki parówkowaty.. :) z jastrzębskiego schroniska. a To link do wątka Mailusia http://www.dogomania.pl/threads/181035-mailo-kochany-nieduA-y-piesek-o-cudownym-charakterze-a-jednak-nikt-go-nie-chce ############################################################ IMIĘ: Mailo PŁEĆ:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] pies[/FONT][/FONT] ROK URODZENIA: w przybliżeniu [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]2006[/FONT][/FONT] WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/181035-mailo-kochany-nieduA-y-piesek-o-cudownym-charakterze-a-jednak-nikt-go-nie-chce [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]jest również na stronie: www.pomozpsom.blog.onet.pl[/FONT][/FONT] KASTRACJA?STERYLIZACJA:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] jeszcze nie miał[/FONT][/FONT] STAN ZDROWIA:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] psiak nie ma problemów zdrowotnych[/FONT][/FONT] CZIP: nie posiada SZCZEPIENIA:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] ->DOPISZĘ<-[/FONT][/FONT] STOSUNEK DO LUDZI:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] przyjaźnie nastawiony, lubi się przytulać[/FONT][/FONT] STOSUNEK DO DZIECI:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] nie sprawdzono[/FONT][/FONT] STOSUNEK DO INNYCH PSÓW:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] jeszcze nie jest wykastrowany więc lubi dominować, w boksie sobie wszystkich ustawia i wszystkimi rządzi[/FONT][/FONT] STOSUNEK DO KOTÓW:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] nie sprawdzono[/FONT][/FONT] INNE WAŻNE INFORMACJE: KRÓTKI OPIS:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Mailo około 4 letni parówek, jest niziutki, ale nie malutki. Jest pieszczotliwym psiakiem! jest przekoachany, a swoim wzrokiem powala wszystkich! ma takie mądre i słodkie oczka. :)[/FONT][/FONT] LOKALIZACJA:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] 'schronisko dla bezdomnych psów' w Jastrzębiu Zdroju / Szeroka ul. Norwida 50[/FONT][/FONT] KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] tel kom. - (519 058 615)[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]---------------------------------------------------------------[/FONT] [FONT=Times New Roman]TEKST DO OGŁOSZEŃ: [/FONT] [/FONT]Mailo.. ten mały cztero-letni urwis jest tak wesołym pieskiem! cudownie nadawałby się do tętniącej życiem rodziny. Jest przeuroczy. Co prawda jest w boksie ogólnym z innymi psiakami, alee po wyjściu z boksu stawiał się jednemu psu, z którym właśnie w nim przebywa, ale to pewnie z zazdrości, bo Mailo chciałby mieć człowieka tylko i wyłącznie dla siebie. Tak bardzo jest spragniony miłości i pieszczot. Tak to nie widać żeby był konfliktowy (jeszcze to sprawdzimy) Psiak trochę już czeka na dom.. może nadszedł ten czas, aby w końcu za ten ból, cierpienie i samotność podarować mu ciepły kochający domm.. [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=2][SIZE=5]---------------------------------------------------------------[/FONT] [/FONT] no a tu zdjęcia słodziaka! :) Quote
Romka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 :lol:mamanabank napisał(a):Balbina też ma podobne umaszczenie, ciekawe :-)Właśnie miałam to napisać! Quote
Wet-siostra Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Czy ktoś mi może wytłumaczyć,dlaczego mój parówkowy banerek nie działa,chociaż działał????? Quote
Florentynka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Wet-siostra napisał(a):Czy ktoś mi może wytłumaczyć,dlaczego mój parówkowy banerek nie działa,chociaż działał????? Banerki się w pewnym momencie zepsuły, nie wiem czemu. Te na pierwszej stronie wątku zostały podlinkowane na nowo i powinny działać prawidłowo, po prostu sobie podmień. Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Chyba zrobiłam coś nie tak...Kurcze,w tamtym dogo wszystko już miałam opanowane... Quote
_ogonek_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 IMIĘ: Gizmo PŁEĆ: samiec ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2005/2006 WĄTEK: (lub strona www) http://www.dogomania.pl/threads/180057-MaA-y-grubasek-Gizmo-szuka-dobrego-domku KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie STAN ZDROWIA: zdrowy, jedynie otyły CZIP: ma, ale numeru nie posiadam. Rejestrowany z safe - animal SZCZEPIENIA: tak. wścieklizna i choroby typu nosówka, parwo. STOSUNEK DO LUDZI: ok ;) STOSUNEK DO DZIECI: dobry, ale Gizmo nie lubi nachalności STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: dominator STOSUNEK DO KOTÓW: tak naprawdę to kiedy zobaczył kotka na spacerze to zamerdał ogonem, obwąchał, i na moją prośbę poszedł dalej :) INNE WAŻNE INFORMACJE: ------------------------------- KRÓTKI OPIS: Gizmo ma ok. 4 lata. Waży ok 12 kg. Jest fajnym psiakiem który jak najbardziej mógłby mieszkać w domu. Najlepsza dla niego byłaby spokojna starsza osoba. LOKALIZACJA: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie (dolny śląsk) możliwa pomoc w transporcie KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Os. Białe 7 Uciechów 58-203 DZIERŻONIÓW tel. 510 - 433 - 322 lub 889 137 137 [email protected] [email protected] FOTKI: http://picasaweb.google.pl/adopcjeada/Gizmo# Quote
Borówka16 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 FRYKAS-ok.3 letni mix szorstkowłosy Psiaczek jest towarzyski ,uwielbis towarzystwo ludzi jak i zwierząt. Jest uroczy,mały ,lecz kompletnie nie radzi sobie w schronie :-( KLUSEK-ok.3 letni mix To niesamowicie spokojny i tulaśny psiak. Jest psem niewielkich rozmiarów. Kontakt : [email protected] Dziś tylko kilka,wkrótce dodam więcej :lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Borówka, bardzo prosimy: wątki (jesli są), kilka zdjeć a nie jedno, imię, wiek, i jak najwięcej informacji plus kontakt w sprawie adopcji... Quote
majuska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dotarła na moje konto ostatnia wpłata z bazarku Playdogowego na Parówy od Reksiu21: 55 zł Stan konta parówkowego wynosi na dzień dzisiejszy: 455 zł Quote
Florentynka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Majusko - a mamy nową deklarację stałą - 10 zł/mc na Boryska. Zaraz podrzucę Ci jego wątek. Quote
Dzika_Figa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Florentynka, zarazo, masz pełną skrzynkę. Właź na skype... Quote
halcia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Śliczne te kolejne pparówy...Klusek i te jego oczęta... Quote
Florentynka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 halcia napisał(a):Śliczne te kolejne pparówy...Klusek i te jego oczęta... Parówy są śliczne - z definicji!!! Quote
Florentynka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zaczynamy wielkie wiosenne porządki w parówach!!! Wywlekamy zakurzone parówska, trzepiemy skóry, odkurzamy i.... a, zobaczycie Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Sprzątamy, sprzątamy!!! W pierwszym poście więcej info!!! Quote
majuska Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Asiu wyczyściłam skrzynkę ( to Halcia mi ją wiecznie zapycha:mad::lol: ) podeślij mi wątek Boryska. Mam przelać za marzec tez, czy od kwietnia wpłacamy?? Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 e, od kwietnia, Borys jeszcze "kibluje" póki co. Quote
Malwi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mrówencja odkurzona :) http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZAE-DKI-U-PARA-WEK-patrz-1wszy-post?p=13942004&viewfull=1#post13942004 Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Malwi']mrówencja odkurzona :) http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZAE-DKI-U-PARA-WEK-patrz-1wszy-post?p=13942004&viewfull=1#post13942004 dzięki wielkie!! Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Majusko - wiesz coś na temat strony Orzechowców? Nijak nie mogę tam wejść... Quote
majuska Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mi działa, spróbuj: http://www.schronisko-orzechowce.pl/ Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 dzięki - rzeczywiście działa, a wczoraj próbowałyśmy obie z Dziką_Figą i nic... Quote
Recommended Posts