obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Aktualizacja danych o Budrysku (pozycja 145) : POST 743, http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZAE-DKI-U-PARA-WEK-patrz-1wszy-post?p=14168773#post14168773 :) :) :) Quote
Tola^^ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bym prosiała poprawić zamiast bambi vel Bambosz (żeby zostało samo Bambi nr.106) Quote
Malwi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dziewczynyyyy.... jak idzie ta grafika do strony Parówek ? Koder się niecierpliwi powoli ;p Quote
Dzika_Figa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 dajcie mi kilka dni... mam mały zamęt ostatnio... Quote
Florentynka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 bumel napisał(a):Sara (pozycja 148 ) adoptowana:-) i bardzo dobrze!!! Quote
halcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bronia i Biania nr 77 i 78 maja juz domek,o czym zawiadamiam z radoscia. Quote
fibi:) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 zazdroszcze parówkom które znalazły domek..... Pucek jest u mnie od grudnia i.... nawet jednego telefonu..... Quote
halcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja cudnemu,młodemu zdrowemu rocznemu psiakowitez buliłam 6 m-cy hotelik,byłam pewna,ze1 -2 m-ce to potrwa.To zawsze loteria,niestety. Quote
Malwi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mam takie małe pytanko... kto robił banerki parówkowe z tym cieniem? :D Quote
Florentynka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ja robiłam, to moja parówa osobista, Łucja Orzechowska. Quote
Malwi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Florentynka napisał(a):Ja robiłam, to moja parówa osobista, Łucja Orzechowska. aaaaaaa .... a na jakiejś fotce się wzorowałaś czy na "macane" ? :D Quote
halcia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Osobista parówo,podpowiedz załozycielce watku,ze orzechowski Czador dalej szuka domku.On wrócił z adopcji niestety,tydzien temu widziałysmy go w schronisku na własne oczy z Reksiu . Quote
Florentynka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 halcia napisał(a):Osobista parówo,podpowiedz załózycielkom,ze orzechowski Czaror dalej szuka domku.On wrócił z adopcji niestety,tydzien temu widziałysmy go w schronisku na własne oczy z Reksiu . Wiem, że szuka biedak, bo wrócił z adopcji, znalazłam go na stronie schroniska i pisałam o tym na jego wątku, a tu nie poprawiłam bo nie ogarniam, już nadrabiam. Quote
Florentynka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Malwi napisał(a):aaaaaaa .... a na jakiejś fotce się wzorowałaś czy na "macane" ? :D I jakby było zapotrzebowanie to mogę produkować dalej, nie ograniczając się do parów... Quote
Malwi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Florentynka napisał(a):no na fotce, tak prościej. wiem wiem ze prościej :D to ja sie spytam jeszcze raz bo widze ze moje pytanie zginęło w gąszczu parówkowych brzuszków .... JAK DALEGO GRAFIKA DO PARÓWKOWEJ STRONY ? Quote
Florentynka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Malwi napisał(a):wiem wiem ze prościej :D to ja sie spytam jeszcze raz bo widze ze moje pytanie zginęło w gąszczu parówkowych brzuszków .... JAK DALEGO GRAFIKA DO PARÓWKOWEJ STRONY ? E, zaraz zaginęło - Dzika Figa odpisała, że siedzi nad tym i jeszcze paru dni potrzebuje ( ale jej odpowiedź zaginęła w gąszczu) zaraz ją będę popędzać, bo ona chyba popada w perfekcjonizm... Quote
Malwi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 bo prawde powiedziawszy troche mi sie dzisiaj nudziło i miałam przypływ weny to zrobiłam co nie co ... ale poczekam za Dziką_Figą ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pokaż co zrobiłaś, bo ja nie zrobiłam nic.... Jakiś kryzys mam wiosenny, czy cuś... Na samą myśl o komputerze dostaję mdłości... Sama chyba rozumiesz, że w takich warunkach nic się nie da zrobić - lepiej przeczekać... Quote
Malwi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Pokaż co zrobiłaś, bo ja nie zrobiłam nic.... Jakiś kryzys mam wiosenny, czy cuś... Na samą myśl o komputerze dostaję mdłości... Sama chyba rozumiesz, że w takich warunkach nic się nie da zrobić - lepiej przeczekać... no dooooooooooooooooobraaaaaaaaaaaaaa .... moze troche za cukierkowo wyszlo , ale przeciez parówki to takie słodziaki są ;p Quote
mamanabank Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja widzę tam coś co przypomina profil Balbiny i dlatego dla mnie jest super :-) W tym dziale "parówa, a co to?" wyobrażam sobie porady o żywieniu psów oprócz żartobliwego opisu, żeby szukający porad na ten temat natknęli się też na tę stronę. Quote
Malwi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 mamanabank napisał(a):Ja widzę tam coś co przypomina profil Balbiny i dlatego dla mnie jest super :-) W tym dziale "parówa, a co to?" wyobrażam sobie porady o żywieniu psów oprócz żartobliwego opisu, żeby szukający porad na ten temat natknęli się też na tę stronę. po kliknięciu się otworzy większe ;p D: Quote
Recommended Posts