Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja robiłam, to moja parówa osobista, Łucja Orzechowska.

aaaaaaa .... a na jakiejś fotce się wzorowałaś czy na "macane" ? :D

Posted

Osobista parówo,podpowiedz załozycielce watku,ze orzechowski Czador dalej szuka domku.On wrócił z adopcji niestety,tydzien temu widziałysmy go w schronisku na własne oczy z Reksiu .

Posted

halcia napisał(a):
Osobista parówo,podpowiedz załózycielkom,ze orzechowski Czaror dalej szuka domku.On wrócił z adopcji niestety,tydzien temu widziałysmy go w schronisku na własne oczy z Reksiu .

Wiem, że szuka biedak, bo wrócił z adopcji, znalazłam go na stronie schroniska i pisałam o tym na jego wątku, a tu nie poprawiłam bo nie ogarniam, już nadrabiam.

Posted

Florentynka napisał(a):
no na fotce, tak prościej.

wiem wiem ze prościej :D

to ja sie spytam jeszcze raz bo widze ze moje pytanie zginęło w gąszczu parówkowych brzuszków ....

JAK DALEGO GRAFIKA DO PARÓWKOWEJ STRONY ?

Posted

Malwi napisał(a):
wiem wiem ze prościej :D

to ja sie spytam jeszcze raz bo widze ze moje pytanie zginęło w gąszczu parówkowych brzuszków ....

JAK DALEGO GRAFIKA DO PARÓWKOWEJ STRONY ?

E, zaraz zaginęło - Dzika Figa odpisała, że siedzi nad tym i jeszcze paru dni potrzebuje ( ale jej odpowiedź zaginęła w gąszczu) zaraz ją będę popędzać, bo ona chyba popada w perfekcjonizm...

Posted

Pokaż co zrobiłaś, bo ja nie zrobiłam nic....
Jakiś kryzys mam wiosenny, czy cuś...
Na samą myśl o komputerze dostaję mdłości...
Sama chyba rozumiesz, że w takich warunkach nic się nie da zrobić - lepiej przeczekać...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Pokaż co zrobiłaś, bo ja nie zrobiłam nic....
Jakiś kryzys mam wiosenny, czy cuś...
Na samą myśl o komputerze dostaję mdłości...
Sama chyba rozumiesz, że w takich warunkach nic się nie da zrobić - lepiej przeczekać...

no dooooooooooooooooobraaaaaaaaaaaaaa ....

moze troche za cukierkowo wyszlo , ale przeciez parówki to takie słodziaki są ;p

Posted

Ja widzę tam coś co przypomina profil Balbiny i dlatego dla mnie jest super :-)

W tym dziale "parówa, a co to?" wyobrażam sobie porady o żywieniu psów oprócz żartobliwego opisu, żeby szukający porad na ten temat natknęli się też na tę stronę.

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja widzę tam coś co przypomina profil Balbiny i dlatego dla mnie jest super :-)

W tym dziale "parówa, a co to?" wyobrażam sobie porady o żywieniu psów oprócz żartobliwego opisu, żeby szukający porad na ten temat natknęli się też na tę stronę.

po kliknięciu się otworzy większe ;p D: