madziasto4 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mikusik, aj :loveu: Mądraliński, ma taki sam śmieszny wyraz pyska jak Torcio, kiedy tak samo bierze piłkę :lol: Quote
Helga&Ares Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Madziu, jak tam zdrówko, nóżka boli??:lol: Mam nadzieję, że nie:cool1: Quote
Kasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gdzie żeś polazła z tą opuchniętą nogą...? ;);) Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Aga76']Fiku Miku Fiku Miku :megagrin: :splat: poniedziałkowa głupawka Taa...?:lol: A co będzie w piątek? [quote name='Anusia & Alutka'] Jezu Magda jaka Ty jestes podła :shake: Nawet swiat nie ma, co by Cie czesciowo usprawiedliwialo, a wstawiasz takie foty :obrazic: To wszystko przez Agę! To ona, ona, ona:placz: Chciała zdjęcie i dostała... A mi się teraz obrywa:mad: [quote name='madziasto4']Mikusik, aj :loveu: Mądraliński, ma taki sam śmieszny wyraz pyska jak Torcio, kiedy tak samo bierze piłkę :lol: No co ty? Czyli jednak są podobni... wiedziałam:mad::evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']Madziu, jak tam zdrówko, nóżka boli??:lol: Mam nadzieję, że nie:cool1: Na wieczór boli... Przez cały dzień jest OK i nagle na wieczór musi przyjść apogeum:angryy: Chyba naprawdę zrobię sobie amputację:mad: Ehh... mam wstawić jakieś zdjęcia czy nie?:razz: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Zdjęcia będą jutro, bo za chwilkę muszę iść:p Miłej nocki! Quote
Helga&Ares Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dziękujemy i wzajemnie, niech Ci się Miki przyśni:) Quote
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Magda_Miki napisał(a): To wszystko przez Agę! To ona, ona, ona:placz: Chciała zdjęcie i dostała... A mi się teraz obrywa:mad: Ona, ona!! Cza bylo sluchac? Takie podlosci to sobie na PW przesylajcie, a nie tak publicznie :placz: To za kare przepis wstawiaj i to migusiem. Quote
Magda Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Dziękujemy i wzajemnie, niech Ci się Miki przyśni:) :loveu: O tak :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Ona, ona!! Cza bylo sluchac? Takie podlosci to sobie na PW przesylajcie, a nie tak publicznie :placz: To za kare przepis wstawiaj i to migusiem. Anusiu chyba mnie zabijesz.... mama zrobiła kolejne ciasto:oops: FOTY wstawię publicznie potem:diabloti::diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Magda_Miki napisał(a): Anusiu chyba mnie zabijesz.... mama zrobiła kolejne ciasto:oops: FOTY wstawię publicznie potem:diabloti::diabloti: :grab: :wallbash: :flaming: Przepis :angryy: Quote
Aga76 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Będzie jedzenie :sweetCyb: będzie jedzenie :cunao: :sabber: czekam Quote
Magda Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:grab: :wallbash: :flaming: Przepis :angryy: [quote name='Aga76']Będzie jedzenie :sweetCyb: będzie jedzenie :cunao: :sabber: czekam Przepis prosty. Robisz biszkopt (lub kupujesz) potem namaczasz go delikatnie sokiem np. jabłkowym, żeby nie był za twardy. Robisz krem do tortów - można go kupić w sklepie, np. taki: Przepis jest na opakowaniu. Następnie smarujesz biszkopt kremem (nie za dużo) i układasz owoce. Mogą to być maliny, truskawki, pomarańcze. Oczywiście owoce umyte i pokrojone bo wtedy lepiej się je je:loveu: Kupujesz 2 galaretki o takim smaku jakie masz owoce, albo mieszasz. Np. do tego tortu z truskawkami mieliśmy truskawkową i malinową galaretkę. Do tego tortu z malinami mamy galaretkę malinową i pomarańczową:p Odstawiasz galaretkę w chłodniejsze miejsce, żeby stężała i kiedy jest już taka jednolita i chłodna wylewasz ją na tort i do lodówki. Przydałby sie jeszcze taki kołnierz, żeby galaretka się nie wylała Smacznego!! Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Magda moderizatorem!!!!!! :) :pepsi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Mówiłam że Magda na prezydenta!! :multi: :multi: :multi: :multi: Gratuluje Madziu! :multi: Quote
Magda Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dziękuję kochane:loveu: Jezu.... ale tego duużo:crazyeye: Aaaa!!! Quote
maartucha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hoho widze ze tu imprezka na calego :D Cudownie to wyglada :D taka pogrubiona jestes i w ogole :P hihihi :D "Magda_Miki Moderator" :D :razz: Moje gratulacje :* Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 O cholera, chyba upiekę dziś ciasto:mdleje::mdleje: Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja pieke szarlotke ^^ Zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ :D EDIT Madziu masz sporo pracy :D * * Foto Blogi: (mod: Magda_Miki, Pianka, Vectra) * * Grupa 3: (mod: Magda_Miki, Flaire) * * * * Airedale i teriery walijskie: (mod: Magda_Miki, Flaire) * * * * Foksteriery: (mod: Magda_Miki, Flaire) * * * * Westie: (mod: Magda_Miki, Flaire) * * * * Yorki: (mod: Magda_Miki, Patikujek_Zabrze) :D Quote
Kasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Madziu gratulujemy!!! Panuj Nam miłościwie i wiecznie!!! Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Gratulacje Magda:Rose::bigcool::Cool!::tort::laola::drink1: Quote
Recommended Posts