Magda Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 PositiveThought napisał(a):no najwyraźniej, kurka. mam się bać? :evil_lol: Już możesz zaczynać! Sasasasasa:vamp: Quote
Magda Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Tia wyziera jak cholera:diabloti: "U lalala I love you bejbe..." Quote
Asiaczek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Na głupawkę nocną nigdy nie jest za wczesnie! Nawet o poranku...:lol: Pzdr. Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Maaadzie, cze mam tylko to, a na wesołe dzień dobry masz jeszcze to, moje ulubione hihihi i w żaden sposób nie bierz tego do siebie, po prostu uwielbiam nieloty hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dzien dobry :loveu: Jakie dorodne rodzyneczki :loveu: [quote name='Aga76']Maaadzie, cze mam tylko to, a na wesołe dzień dobry masz jeszcze to, moje ulubione hihihi i w żaden sposób nie bierz tego do siebie, po prostu uwielbiam nieloty hihihi O matko... Kaczki tez??? Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']O matko... Kaczki tez??? martwe... Quote
Magda Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='PositiveThought']wyziera era nadaje rytm! u lala la la stej with me :razz: BLOG 27 RULEZ na głupawkę nocną jeszcze chyba za wcześnie? :hmmmm: Ja wolę Plusa "Więc kto to połączy? KUBALA!! Buahahahaha":evil_lol: Ja myślałam o oryginalnej wersji U lalala...:hmmmm: [quote name='Asiaczek']Na głupawkę nocną nigdy nie jest za wczesnie! Nawet o poranku...:lol: Pzdr. Tak jak pisze Asia. Głupawka zawsze i wszędzie:cool1: [quote name='Aga76']Maaadzie, cze mam tylko to, a na wesołe dzień dobry masz jeszcze to, moje ulubione hihihi i w żaden sposób nie bierz tego do siebie, po prostu uwielbiam nieloty hihihi Trudno... Mikusiowi bardzo sie podoba!! Nie może oczu oderwać:lol::evil_lol: Przyszłam się przywitać o poranku, żeby nie było:p Za oknem słońce, ale w dzień przewidywane lekkie opady dlatego bez parasola i ciepłej bluzy ani rusz. Temp. 15,3 stopni w dzień nawet do 20. W słońcu trochę cieplej:evil_lol: Dzisiaj mam gości, więc zaraz pędzę sprzątać. Aaa!! W radiu puścili "Jesteś szalona!":multi::multi: Miki na dzień dobry:loveu: Quote
Magda Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Hej Olewaczko:evil_lol: Dyskryminacja kaczek!!:diabloti: Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Dyskryminacja kaczek!!:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Olewaczko:evil_lol: Dyskryminacja kaczek!!:diabloti: Oj od razu olewaczko :roll: Kaczki na ruszt!! Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witajcie:multi::multi: Widzę, że była 400 stronka:knajpa: Skąd Wy bierzecie takie fajne emotki:diabloti: Quote
Aga76 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Kaczki na ruszt!! I jeszcze na rusztowanie Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hey Sis :multi: Posprzatalas juz? A co to za gosci masz, ze tak od rana za sprzatanie sie wzielas, nie poznaje Cie :eviltong: Może i do mnie byś wpadła i trochę ogarnęla, co :razz: Madziu śliczna z Ciebie dziewczyna, no i jak Ty sie tak z rańca prezentujesz to ja nie chciałabym Cie widziec z wieczora, pewnie perfekcyjny makijaz, fryzura i te sprawy nono i wsam raz na wybieg :cool3: :loveu: z Mikulińskim stanowicie świetną praę, oboje jesteście blondaskami hihi, no cudne po prostu :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Madziu! Zazdroszczę Ci pogody, bo u nas zapowiadali, że będzie słonko, a jest ponuro. I strasznie wieje, brr... Może później sie rozpogodzi :hmmmm: Śliczna z Ciebie modelka :loveu: Bardzo ładne zdjęcia :loveu: I te oczki... chciałabym mieć takie niebieskie :loveu: [quote name='Magda_Miki'] http://img149.imageshack.us/img149/2001/p6240034uq4.jpg Aris tak wygląda po gwałceniu misia :oops: Quote
Magda Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Witajcie:multi: Widzę, że była 400 stronka:knajpa: Skąd Wy bierzecie takie fajne emotki:diabloti: Hej! Oj była i był 4000 post Jak skąd... z neta:eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Hey Sis Posprzatalas juz? A co to za gosci masz, ze tak od rana za sprzatanie sie wzielas, nie poznaje Cie :eviltong: Może i do mnie byś wpadła i trochę ogarnęla, co :razz: Madziu śliczna z Ciebie dziewczyna, no i jak Ty sie tak z rańca prezentujesz to ja nie chciałabym Cie widziec z wieczora, pewnie perfekcyjny makijaz, fryzura i te sprawy nono i wsam raz na wybieg :cool3: z Mikulińskim stanowicie świetną praę, oboje jesteście blondaskami hihi, no cudne po prostu A koleżanki przyszły mnie odwiedzić;) Oglądałyśmy "Dirty dancing":lol: :oops: Dziękuję:loveu: No muszę pójść do agencji. Porobią mi trochę zdjęć:evil_lol: [quote name='PositiveThought']:megagrin: a Plus to zupełnie inna sprawa, tyle że 'wyziera' się rymuje z 'era' :loveu: przykro mi, ja tak kocham Tolę, że tylko o niej myślę dniami i nocami... :diabloti: dżoopaffqa? u mnie jako tako nijako, niby cieplej, ale chłodniej. Ameryki to Ty z tym słońcem nie odkryłąś :cool1: ja będę miała malowanie, więc muszę wszytko odkurzyć... za wszystkimi szafkami, itd... litości! joł :cool1: dżoopaffqa!!!!!:Cool!::Cool!: O ja lubię malować:cool3: [quote name='Yorkie']Witaj Madziu! Zazdroszczę Ci pogody, bo u nas zapowiadali, że będzie słonko, a jest ponuro. I strasznie wieje, brr... Może później sie rozpogodzi :hmmmm: Śliczna z Ciebie modelka :loveu: Bardzo ładne zdjęcia :loveu: I te oczki... chciałabym mieć takie niebieskie :loveu: Aris tak wygląda po gwałceniu misia :oops: Niestety słonko sobie poszło...wsio...:mad: Pogoda jakaś nijaka. No oczki to mam takie ciemne:p Czasami wydaje się, że są czarne. Hihi:megagrin::megagrin: Quote
Helga&Ares Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Magda_Miki napisał(a): Niestety słonko sobie poszło...wsio...:mad: Pogoda jakaś nijaka. No oczki to mam takie ciemne:p Czasami wydaje się, że są czarne. Hihi:megagrin::megagrin: Wszyscy narzekacie na pogodę...:mad: u mnie dzisiaj upalik niezły, po prostu trzeba było kąpać się i opalać:Cool!: ja spędziłam dzionek w basenie, uff.. w końcu wakacje:B-fly: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Magda_Miki'] A koleżanki przyszły mnie odwiedzić;) Oglądałyśmy "Dirty dancing":lol: :oops: Dziękuję:loveu: No muszę pójść do agencji. Porobią mi trochę zdjęć:evil_lol: Jak już będę po szkole fotograficznej to chętnie zaproszę Cię na sesje :lol: odwiedzisz piękne zakątki Śląska :evil_lol: :cool3: No i oczywiście z Mikusiem :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 szczuplinki z Was przystojna parka Madzia wasze buzki wygladaja podobnie...obie... nie sa wlochate:diabloti: gdziezby znowu:loveu: ale takie blondasne zaraz...to ja wygladam jak Melka? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Aga76 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cze Madzik wakacyjnie i sobotnio co dziś będziesz robić? Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A CO BY TAM WITAMY I MY! pracujemy dzis... Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cze Madzia:loveu: ja nie wiem kiedy ja te galerie ponadrabiam więc się dziś witam i zmykam gotowac i sprzątać jak zwykle a może póżniej czas pozwoli by się wrócić do was na chwile:p Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj Madziu!! Zagladamy do Was by życzyć Wam milusiego dzionka:) Tulaski dla Mikusia Buziaczki dla Ciebie Quote
Recommended Posts